Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עיצות לאב הטרי, אפשר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למרות שאני ילד בעצמי, מזל טוב, תתחדש.

אולי קיבלת כבר את הטיפ הבא אבל אם אתה יכול תדבר איתה באנגלית, ובגן או בבית ספר שהיא תדבר בעברית.

העלת נקודה שאני חושב עליה. קודם כל אני מתחבר לזה כיוון שבמקצועי אני מורה לאנגלית בחטיבות ביניים ותיכון. תהיתי באמת קודם כל באיזה גיל זה רלוונטי להתחיל לדבר איתם באנגלית, והדבר השני שאני חושב עליו זה האם זה לא יכול ליצור קשיי שפה עם העברית. למרות שלא אדבר רק אנגלית כמובן

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבר טוב שלי עלה לארץ מרוסיה בגיל 8. כיום לחבר הזה יש שני ילדים - בגילאי 4 ו-1.5 שנים. עם הגדול הוא דיבר המון ברוסית במקביל לעברית, וכיום הילד אומנם מבין היטב רוסית, אבל מדבר בעברית בלבד.

אינני יודע עד כמה הדוגמה הזאת מייצגת אבל זוהי אפשרות שעליך להיות מודע אליה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הוכח מחקרית שילדים שנחשפים לשפות שונות בילדותם, גם אם אינם מבינים הכל, למדים שפות בבגרותם בקלות יתרה מאלו ששמעו רק שפה אחת.

אז כן, מומלץ לחשוף ילדים לכמה שפות [2-3 לא יפגעו].

אני, עד כיתה א', בבית שמעתי רק רוסית ובגן רק עברית. בגיל 6 דיברתי את שתי השפות באופן שוטף [עד כמה שילד בן 6 יודע להתנסח] ללא מבטא בשום שפה. עברית ידעתי גם קרוא וכתוב ורוסית רק לקרוא. לכתוב אף פעם לא הייתה לי סבלנות ללמוד. היום יודע רק להקליד :)

אגב בגיל 8 בערך סבתא התחילה לדחוף אנגלית. בגיל 11 כבר היה לי חבר שידע רק אנגלית והצלחתי לדבר אתו באופן שוטף באנגלית עילגת.

סמוך עליי כשאני אומר שלא הייתי ילד מוכשר במיוחד, לא אינטילגנטי מעבר לנורמה ובטח שלא מחונן או משהו, סתם זכיתי לעניין של הרגל וניסיון.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

סמוך עליי כשאני אומר שלא הייתי ילד מוכשר במיוחד, לא אינטילגנטי מעבר לנורמה ובטח שלא מחונן או משהו,

סומכים, סומכים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לעניין השפות, בגדול לילדים קטנים אין בעיה ללמוד במקביל עד 5 שפות (כן, זו לא טעות, 5 שפות ).

הקליטה שלהם מאוד מהירה והם גם לומדים לעשות הבחנה עם מי לדבר איזו שפה.

הילדים שלי לומדים כרגע "רק" 3 שפות (עברית ואנגלית ברמת שפת אם וסינית שבהמשך תתפתח לרמה מאוד גבוהה ).

הדייג היחיד- פה ושם יצאו לילדים משפטים משעשעים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בקשר לחגירה נכונה , איך אני יכול לדעת שהכל תקין? האם יש כללי אצבע בדגש על מיקום המושב, זויות הכיסא, זוית החלק התחתון וכו'?

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

לא רק לילדים.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
לעניין השפות, בגדול לילדים קטנים אין בעיה ללמוד במקביל עד 5 שפות (כן, זו לא טעות, 5 שפות ).

הקליטה שלהם מאוד מהירה והם גם לומדים לעשות הבחנה עם מי לדבר איזו שפה.

הילדים שלי לומדים כרגע "רק" 3 שפות (עברית ואנגלית ברמת שפת אם וסינית שבהמשך תתפתח לרמה מאוד גבוהה ).

יש איזה גיל מסוים שבו זה רלוונטי להתחיל לדבר איתם בשפה שניה?

פורסם
בקשר לחגירה נכונה , איך אני יכול לדעת שהכל תקין? האם יש כללי אצבע בדגש על מיקום המושב, זויות הכיסא, זוית החלק התחתון וכו'?

RTFM.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לגמרי RTFM.

ובעניין עצות לאב הטרי. אם לא התבגרת כבר, התבגר. זכור שכל מה שאתה עושה עכשיו משפיע ברמות הרבה יותר משמעותיות מבעבר. בבואך לקחת כל צעד, חשוב טוב על ההשלכות מרחיקות הלכת שלו. כן, מבאס, אבל מאוד מאוד חשוב ומשפיע על האושר שלך ושל המשפחה שלך בצורה משמעותית מאוד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
איזה סוג מושב? איזה גיל?

סלקל , עוד לא נולד (חודש תשיעי). (-:

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

• אחראי פורום
פורסם
סלקל , עוד לא נולד (חודש תשיעי). (-:

אז לגמרי מה שכתוב במדריך. בסלקל אין כמעט (או בכלל) משחק וטוב שכך.

הוא לא מתכוונן ואני לא ממש מכיר אפשרות להתקין אותו אחרת ממה שהוא תוכנן אליו

(לכל אבא עובר בראש איך הוא מתקין אותו על הגג, אל תרגיש רע עם עצמך).

בהצלחה!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
בקרוב תתחיל החגיגה...

העצה הכי טובה כרגע זה להכריח את אישתך לישון כמה שיותר.

אף פעם לא הבנתי את העצה הזו. זה לא שאפשר לצבור שעות שינה לאחר כך.

בהקשר הזה, אני ממליץ לעשות עכשיו כל מה שאתה דוחה לאחר כך (לאישתך זה יותר בעייתי). זה יכול לכלול כל דבר מצפיה בסדרה כלשהי ועד ביקור אצל רופא שיניים. פשוט לא יהיה לך זמן לבזבז אחר כך. ואם כבר תתפנה לך שעה, תוכל לנצל אותה לשינה (לא שלך כמובן, אתה תחליף את אישתך ותתן לה לישון :)).

ועוד משהו פות"ש, ברגעים הקשים אל תשכח שיש כאלו שלהם קשה הרבה יותר ועדיין שורדים (התאומות שלי בנות ארבעה חודשים :-P).

• תוכן חדש...