Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עיצות לאב הטרי, אפשר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מזל טוב - ומצטרף לכל ההמלצות שקיבלת עד כה.

למרות שאנחנו לא תמיד חושבים על זה, תמיד טוב שיהיו בבית תרופות שמתאימות לילד - על כל צרה שלא תבוא (שתמיד באנ באיזה אמצע לילה או שבת או בזמן שהמוקד סגור).

אקמולי\נובימול\וכד' (סירופ\נרות וכד') להורדת חום, טיפות אוטידין (טיפות\ג'ל לאוזניים, החומר מכיל מאלחש - טוב לילדים שסובלים מדלקות אוזניים. זה לא פותר את הבעיה זה רק להקלה על הכאב), טיפות מלח לאף וכד'. אם תצטרכו משהו אחר (מכשיר אינהלציה וכד') הרופא כבר יגיד לכם מה לעשות ואיך.

חובה להתייעץ עם רופא לפני קניה של הנ"ל וכמובן לוודא שאתם יודעים מינונים ושזה מתאים לילד\ה. הנ"ל אינו המלצה לשום חומר\תרופה או מינון.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

למזלנו אנחנו חיים עם המוח היהודי, ויש חברה ישראלית שהצליחה להפיק את ה-DHA בכמות מקסימלית ובצורתו היעילה ביותר לספיגה כשהחומצה במצב SN-2. קוראים לזה אקסום 3. אני מכיר את המוצר ממחקר שקראתי באנגלית ודיברו שם בפורום על איזה מוצר ישראלי מעולה שמומלץ כתוסף. חיפשתי ומצאתי.

אני אומר מראש שלהפיק את החומצה הזו ברמה כזו עולה המון כסף ולכן התוסף יקר, אבל אחוז הספיגה שם אסטרונומי ומתעלה על כל מוצר אחר שיש בשוק. בנוסף, אני מקפיד על תזונה שמכילה המון פירות ים ודגים [הכי טוב מולים, סלמון, טונה אדומה, סרדינים, כבד דג קוד למי שמסוגל לאכול את זה וכו'...] שזה תמיד מומלץ.

בכל אופן, הנה קישור לאתר החברה:

http://axom3.com/

בחנויות זה מותמחר באופן פסיכוטי ובגלל זה צירפת לך את האתר.

תמיד אפשר לבקש קופן במייל והם נותנים מבצעים של חבילת 60 כמוסות שעולה באזור ה150 ש"ח, לפעמים גם פחות.

אם אתה מזמין 2 חבילות יש לך משלוח עד דלת הבית בחינם. לי מגיע אחרי יום אחד אבל אני גר קרוב למפעל. בכל מצב זה מגיע תוך 3 ימים.

אני מזמין תמיד 2 חבילות [שזה 120 כמוסות] ויוצא לי מקסימום 300 ש"ח כולל שליח עד הבית. כשיש מבצע טוב אז אפילו 260/280.

לגבי הaxom 3-צר לי לאכזב אותך. אני לקחתי את הכמוסות שלהם עקב בעיה כלשהי בהמלצת רופא, וגם קניתי בהנחה. מבחינת כמות הDHA הטהור, הם סבירים אבל יש יותר טובים מהם ולא חסרות אלטרנטיבות אפילו בשליש המחיר. לדעתי הם פשוט עושים אחלה שיווק פה. מדוע?

בaxom 3 יש 350 מ"ג DHA מתוך 500 מ"ג בכללי בכל קפסולה. בmega dha של jarrow formulas האמריקנית (אגב, jarrow חברה שמצהירה על תמיכתה בישראל, עוד סיבה מדוע לקנות) ישנן 180 קפסולות (בניגוד ל60 בכל חבילה של אקסום 3) ובכל אחת מהן יש 560 (!!) מ"ג של DHA טהור (פי 1.5 מאקסום 3) מתוך 1200 מ"ג, ובvitacost ניתן להשיג אותן ב19 דולר, שזה הרחק מתחת ל300 שקל.

שיטת הייצור לא משנה, בסופו של דבר מה שמשנה זה כמות החומר הפעיל.

עריכה אחרונה על ידי matanfr
פורסם (נערך)

כמות החומר הפעיל זה מה שמשווק חבר. אל תיפול בפח הזה.

אם אתה מכיר משהו יותר טוב מחו"ל הרי זה משובח. אבל, קח בחשבון שיש גם תכשירים עם יותר DHA שאתה קורא לו טהור ועדיין רובו לא ייספג. כדי להגיע לספיגה מקסימלית החומצה צריכה להיות במצב sn-2 וביחס כמה שיותר גבוה אל סך החומות [כלומר כמה שיותר DHA וכמה שפחות אחרים, באחוזים].

יכול להיות תכשיר גם עם 1000 מ"ג DHA אבל במצב הלא מתאים פחות מ-30% ייספגו. כאן בא לידי ביטוי היתרון של האקסום 3. גם במצב הכון וגם ביחס של 70% [350 מתוך 500]. זאת אומרת, מה שחשוב זה לא הכמות אלא הצורה והיחס לשאר החומצות. אבל, אולי התכשיר שהמלצת גם מביא את החומצה במצב sn-2 ואז זה ממש אחלה במחיר, למרות שהיחס לא מרשים [זה פחות מ-50% מתוך הסך, לעומת האקסום ש-70% זה DHA].

אתה יכול לחפש הרבה ואי בספק אם תמצא DHA ביחס כזה גבוה כמו באקסום.

מצד שי, אי לא מבין כלום ברכישה מחו"ל, אז אם תמצא משהו כזה שלח לי קישור. אשמח להזמין.

סליחה האות שבין מ' ו-ה' במקלדת הפסיקה לעבוד לי :shock:

סופ"ש חמים שיהיה.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לקנות הכל יד שנייה ולמחזר בגדים לתינוק ולפעוט מחברים/קרובים/שכנים. סלקל וכסא בטיחות עדיף חדש.

להעביר למים לא מורתחים ברגע האפשרי הראשון, להפסיק לחטא בקבוקים מיד כשהצאצא זוחל, זה חסר טעם.

להעריך כל רגע, אומרים שתתתגעגע לזה כשהילד בן 10 ולא סופר אותך.

פנק את אשתך. תזכור שאתה דוגמא לילד במעשים, לא רק במילים.

תזכרו לחיות ואל תשתעבדו לילד. זה בסדר לצאת איתו לבית קפה, גם בחורף. גם לטיול. בכלל צאו החוצה כמה שיותר שלא תשתגעו בבית.

תבלו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מצטרף להמלצה על "נקסט". אני צריך להרחיק את אישתי משם :twisted:

אממה-שירות הלקוחות שלהם בפאקינג אנגלית, ולמה אמרתי "פאקינג"? כי לפעמים אתה לא נופל על נציג אנגלי, אלא על נציג הודי, אירי או סקוטי, שהאנגלית שלהם שוברת לך את הלשון.

פורסם

מצטרף להמלצה על נקסט. הזמנתי ב17.01 חלוק, חזייה, גרביים וקצת חולצות. נשלח ב18.01.

אספתי מסניף הדואר בטבריה ב27.01.

אגב, כל הזמנה מעל 100 ₪ משלוח חינם. ואצלי זו הייתה חבילה גדולה מאוד.

פורסם
מצטרף להמלצה על "נקסט". אני צריך להרחיק את אישתי משם :twisted:

אממה-שירות הלקוחות שלהם בפאקינג אנגלית, ולמה אמרתי "פאקינג"? כי לפעמים אתה לא נופל על נציג אנגלי, אלא על נציג הודי, אירי או סקוטי, שהאנגלית שלהם שוברת לך את הלשון.

אתמול התקשרתי לשירות לקוחות. יש להם מוקד בארץ וזה בעברית

פורסם
אתמול התקשרתי לשירות לקוחות. יש להם מוקד בארץ וזה בעברית

הולי שיט, כנראה פתחו בעברית. עד עכשיו היה רק באנגלית. מה המספר שלו?

פורסם

מזל טוב!

לקנות הכל יד שנייה ולמחזר בגדים לתינוק ולפעוט מחברים/קרובים/שכנים. סלקל וכסא בטיחות עדיף חדש.

את הציוד הקבוע כדאי לרכוש חדש אלא אם אתה משיג משומש במצב מצויין, הוא ישמש גם את הילדים הבאים ועל כן ההשקעה מוצדקת.

ציוד שהשימוש בו הסתיים - לאחסן לטובת הסיבוב הבא. בהתאם לכך - להמנע מהסיפור של ורוד\תכלת.

להקפיד על נהלי בטיחות המיום הראשון, תחסוך לעצמך צרות בהמשך (אם תחנך את הילדה לישיבה נכונה במושב הבטיחות היא תסרב לנסוע בלי מושב כזה עם רכיסה נכונה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...