Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עיצות לאב הטרי, אפשר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שלא ניתן לצבור, מה גם שיש נדודי שינה בזמן ההריון אבל למרות זאת, לפעמים במקום לראות טלויזיה או לשחק בטלפון במיוחד בחודש 9 עדיף לישון כי אין לדעת מתי העולל יחליט להיוולד.

Veni Vidi Vici

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
RTFM.

חה חה חה איזה צחוקים RTFM

שאלתי על כללי אצבע, לבדוק לדוגמא שהידוק הוא נכון

לא כל שאלה צריך להפוך לבדיחה

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

זו לא בדיחה. אני רציני לגמרי: קרא את ההוראות המצורפות למוצר הספציפי שרכשת.

שלם "מס אשכנזים" (קרדיט לדריש) של השקעת כמה דקות בלימוד המוצר. החיים של הילד שוים הרבה יותר מזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
זו לא בדיחה. אני רציני לגמרי: קרא את ההוראות המצורפות למוצר הספציפי שרכשת.

שלם "מס אשכנזים" (קרדיט לדריש) של השקעת כמה דקות בלימוד המוצר. החיים של הילד שוים הרבה יותר מזה.

ברור שקראתי (-:

חשבתי שמס אשכנזים זה מה שאנחנו משלמים במוסך או בטסט :wink:

שואל בגדול אם יש טיפ או משהו שתחת לחץ יכול לעזור

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

אכן, מס אשכנזים זה כסף שמשלמים על "חנוניות" וחוסר ערסיות, לא כל דבר שעושים כי אנחנו יקים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

אני יודע. הרחבתי לתשלום בזמן. הרי זמן שוה כסף, והישראלי המצוי חושב שקריאת ספרי הוראות היא בגדר בזבוז זמן.

בעבודה הייתי מוכר בתור האיש שקורא את ה-manuals, ועם המראה האשכנזי uvtuph vsh hheh שלי זה מתאים להגדרה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...