Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אחרי שחרשתי את האינטרנט קדימה ואחורה יותר מדי פעמים בארץ והבחו"ל (כולל שרשורי השמנים הבלתי נגמרים בפורום) עליתי על תקן שלא ידעתי שקיים HONDA HTO-06, מצאתי רק שמן אחד בארץ שעומד בו בנתיים של MOBIL1

http://www.justmotor.co.il/products/754971/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-MOBIL-1-5W30

לפי הבנתי זה שמן מאוד איכותי עם תג מחיר קצת מוגזם אבל עומד בAPI SN שזה התקן העכדני ביותר של API

עכשיו נשאר למצוא אותו ב4/5L במחיר סביר ונדווח מאוחר יותר על התוצאה

כמו כן גיליתי שROYAL PURPLE התחילו לשלוח את השמנים לבדיקות מעבדה (ואולי עשו זאת מאז ומתמיד) וקיבלו תקן API SN לשמן שלהם, ככה שיש התלבטות אבל כנראה שאלך הפעם על MOBIL1

חשוב לשים לב שמאוד מוזר ההמלצה של הונדה לשמן 5W40 ואף לרישום רשמי באתר של הונדה, למרות שהונדה העולמית לא ממליצה על הצמיגות הזאת אלא על 5W30 לאזורים כמו שלנו, תקחו את כל מה שאני אומר בערבון מוגבל אבל אני הולך לנסות את השמן הזה (ד"א השמנים הקודמים היו מקורי כשהרכב לא היה אצלי או 0W30 של CASTROL EDGE עם תקן API SM)

תודה לכל העוזרים והמייעצים בשרשורים הקודמים

פורסם

צר לי אבל סתם ביצעת תחקיר. הונדה לא דורשת תקן מיוחד, ומסתפקת ב-API SL ומעלה. הנה מאוטודאטה:

R18A2.PNG

אני הייתי הולך על 5W30 של יורול ב-100 שקל ל-5 ליטר ושלום על ישראל.

Stay Dirty

פורסם

ראה מענה בשרשור הקודם שננעל.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...