Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכבים מכונס נכסים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בארה"ב ובעולם בכלל יש מכירה פומבית של רכבים מכונס נכסים... האם יש אפשרות כזאת גם בארץ ?

ואם לא כמה מסובך זה לקנות בחו"ל רכב ולהביא אותו לארץ ?

פורסם

בעיתונים היומיים מתפרסמות באופן תדיר מודעות של עורכי דין שמוכרים מכוניות תפוסות / מעוקלות / ועוד.

תתחיל לקרוא את המודעות האלה. לך תראה מכוניות במגרשים, וכשתהיה התמחרות לך תראה איך העניינים מתנהלים.

אח"כ תחליט אם אתה רוצה לקחת בזה חלק.

מכרזים של המדינה / משטרה - תפתח אותם, תסתכל מה מחירי הסגירה של המכוניות שנמכרו, תקרא מתי המכרז הבא ולתך לראות בעיניים. אח"כ תקבל החלטה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יש חסרונות או קאצ׳ בלקנות רכב בצורה הזאת?

סתם דוגמא שעולה לי כרגע:

חילטו לעבריין את הרכב יוקרה שלו ומכרו אותו ב1/3 מחיר. יום אחד הוא רואה אותך בכביש עם הרכב שלו וחוטף ג׳ננה. לך תסביר לו מי ומה ומו.

מה דעתכם?

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

• תוכן חדש...