Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו ספייס או ספארק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב.

אני חושב לקנות רכב עוד מספר חודשים וכרגע מתבלט בסוגיה שלא יודע עד כמה היא נכונה.

אני צריך רכב כדי להגיע מA לB סה"כ, לא משנה אוטו' או ידני, שיהיה +- בטיחותי ונוח.

ההתלבטות שלי באופן ספציפי בין פונטו ספייס 2004-2006 לבין ספארק 2012-2013.

האם תוספת של כ20K באמת תתן תמורה, כלומר האם כדי להגיע מA לB יש הגיון להשקיע ברכב חדש יותר בתוספת של 20K ? הבנתי ספייס די אמינה ואפשר למצוא כמה דיי שמורות. מצד שני ספארק יחסית חדשה, אבל עולה הרבה יותר. האם לדעתכם שווה להשקיע עוד 20K ולקנות את ספארק ?

תודה רבה מראש.

עריכה אחרונה על ידי Hitman1
עריכת כותרת
פורסם

אפשר להיסתפק בפונטו,היא חיסכונית ולא יקרה לאחזקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בהחלט ממליץ יותר על הספארק(או על חברותיה האחרות, זה לא משנה כ"כ)

קשה מאוד למצוא פונטו ספייס במצב טוב מטופלת. בעוד שרכב מיני 12-13 שמור יהיה די קל למצוא.

לא יודע כמה הבטיחות שווה משהו ברכב עם כריות אוויר בנות 10+ שנים.

פורסם

תשמע, פונטו ספייס "צעירה" היא כבר בת 10 אבל נהנית מביקוש לא רע בשוק המשומשות. אני מניח שנמכרת סביבות 12-13K.

לעומת זאת אפשר לרכוש ספארק בת 5 ב-20K בערך, תוספת די זניחה, בגלל חוסר ביקוש בשוק המשומשות.

לדעתי - מבחינת אחזקה, הספארק תהייה יותר נוחה לאחזקה - בכ"ז 5 שנים פחות על הכביש וסביר להניח פחות ק"מ.

עוד אופציה שכדאי לך להסתכל עליה, היא פיאט פנדה משנתון 2011 ומעלה.

• תוכן חדש...