Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם מישהו מזהה את הדמות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשתי קנתה לבן שלי תחפושת חביבה. האם זה משהו מסדרת מדע בדיוני כלשהי כגון מלחמת הכוכבים או משהו כזה? או שזה סתם מדליק אך בלי קשר למשהו ידוע?uploadfromtaptalk1453540347042.jpg

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

חייל משמר האימפריה מWarhammer

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

האמת שסרקתי בגוגל תמונות את השם שאמרת: וורהאמר. ראיתי המון לוחמים וקרבות אך לא ראיתי שום חייל משמר דומה למה שצילמתי.

פורסם

האיורים שמצאתי מייצגים ככל הנראה את חיילי המשמר המלכותי אך זה כאמור, לא לגמרי זהה לתחפושת שלנו...

פורסם

CELL.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • תוכן חדש...