Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיסה לארה"ב - British Airways או Iberia + American Airlines ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה

אנחנו זוג שמתכנן לטוס לארה"ב לחתונה+ירח דבש בספטמבר-אוקטובר.

האופציות הנ"ל הן הכי זולות עם קונקשן אחד של כשעתיים בשניהם.

British Airways - המחיר הוא 855$ לאדם.

Iberia + American Airlines - המחיר הוא 748$ לאדם.

עכשיו קראתי הרבה תגובות שליליות על איבריה, בריטיש ואמריקן יצא לי לטוס לארה"ב, בריטיש הרבה יותר טוב אבל אמריקן די נסבל.

השאלה היא האם שווה לי לקחת את הסיכון ולחסוך כ 200 וקצת דולר בשביל לטוס איבריה? או עדיף ללכת על יותר "בטוח" ולטוס בריטיש?

פורסם

טסתי לארה"ב עם בריטיש (תל אביב - לונדון, לונדון - ניו יורק). טיסה מצוינת. שירות טוב, מקום לרגליים, אוכל סביר.

עם איבריה טסתי רק לאירופה ולהבנתי המטוסים שלהם שונים בטיסות לארה"ב.

פורסם

בריטיש ללא ספק.

המטוסים טובים גם בקווים הארוכים וגם בטיסות לארץ וממנה.

איבריה נחשבת חברה פחות טובה וצי המטוסים לטווח הארוך לא מדהים לפי ביקורות שקראתי ברשת. גם המטוסים שמגיעים לכאן לרוב הם לא מציאה גדולה (איירבאס A319 קטן ומצ'וקמק).

אני הייתי שוקל לופטהנזה במידה ואפשר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

דור - BA טסים ארצה בעקר ב-777 ו-787, לפחות בטיסת הלילה\בוקר. לפי נסיון של הבן שלי לפני כמה שבועות ה-777 עדיף מבחינת הנוחות, למרות שהרבה יותר ישן ולפי seatguru המושבים ברוחב דומה (שים לב שבשני הדגמים יש 9 מושבים לרוחב, למרות שגןף ה-777 יותר רחב).

טסתי פעם אחת עם איבריה למדריד, זה היה על 343 וחוץ מעיכוב של שעתיים בגלל תקלה לא היו לי תלונות. אבל אאל"ט איבריה מפורסמים באיבוד מזוודות.

סה"כ, תמורת 100 דולר נוספים, ואם לא מדובר בטיסה הרבה יותר ארוכה כנראה שהייתי מעדיף עת BA.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל שים לב מה כתבתי:

"בריטיש ללא ספק.

המטוסים טובים גם בקווים הארוכים וגם בטיסות לארץ וממנה."

אגב, בריטיש מגיעים לארץ עם A321 ולעיתים אפילו עם 767-300.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני הייתי שוקל לופטהנזה במידה ואפשר.

ללופטנזה יש אותו מסלול באותם שעות כמעט זהה לבריטיש ב50$ יותר לכרטיס.

האם זה עדיף?

פורסם

ממליץ על בריטיש. לפני חודשיים טסתי עימם לארה"ב עם קונקשן בלונדון. יופי של שירות, אוכל טוב, דיוק והתנהלות טובה. איבריה אחת החברות הגרועות עימן טסתי בחיי (אולי מלבד אליטליה ועוד איזה חברת צ'רטר ששכחתי את שמה).

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...