Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
רק אותי מעניין איך עושים הסבה ממקום עבודה שמגיעים אליו בטרנינג להייטק?

עושים PHD בביו-סטטיסטיקה בתור התחלה

עריכה אחרונה על ידי YNV

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אין קוד לבוש בהייטק. זה תלוי במקום ובתפקיד. מבחינתי, כמה שיותר בכיר, אפשר לבוא יותר זרוק (כיום אני מגיע עם קרוקס וחולצות עם צווארון אכול).

ועם זאת, אם צריך "לתת את המכה", אני יודע לעשות את זה מצויין. אני לא יודע לקנות בגדים קאז'ואל - או מחוייט או חולצה שחורה ודוקרס. עם בגדים מחוייטים הקניה פשוטה יותר - אלו פריטים די סטנדרטיים, הולכים למקום כמו מקס מורטי וכו' ומחרעים את החנות עם המוכרת. אני בטוח שאשתך יכולה לעשות את המקבילה הנשית של הרכישה הזו: למצוא מקום של בגדים מחוייטים לנשים ברמה גבוהה, ולעשות שם סיבוב של שעתיים שלוש עד שהיא יוצאת עם כמה סטים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

שעתיים שלוש בחנות בגדים???

לא ירדת לעומקה של השריטה

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

ידידי, היא לא הולכת לחפש בגדים אפילו דקה. היא תעמוד שם כמו קליאופטרה בזמן שהמוכרת מביאה לה ערימות של בגדים בדיוק במידה שלה וככל האפשר בטעם שלה בשביל למדוד. כל מה שהיא צריכה זה לעטות ולפשוט בגדים במשך 60-120 דקות. כל מה שנראה לה הולך לקופה, בקופה עושים סלקציה אחרונה (או פשוט קונים הכל), וסגרת עניין.

רוב האומללות, לדעתי, בשופינג נובע מהמעבר בין החנויות ומהצורך לתור אחרי בגדים בערימות אינסופיות של ג'אנק, ואז עוד לחפש את המידה הנכונה. כשהולכים לחנות טובה אחת, ומפעילים את הצוות כמו שצריך, כל זה נמנע ממך. מילת הקוד כאן היא תכליתיות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם (נערך)

הייטק זאת מילה חסרת משמעות.

מה שמשנה הוא האם התפקיד דורש ייצוגיות וכרוך בפגישות עם אנשים (אימא׳לה),

במיוחד באוריינטציה בינלאומית.

אני מכיר מספיק מנכ״לים בארץ שלבושים כמו מובילי רהיטים במקרה הטוב...

ומתכנתים עושים מה שבא להם, לא רק בתחום הבגדים.

בהמשך למה שכתב רועי, אם ממש צריך לבוש מחויט, זה קל - תופרים חליפה רשמית סטנדרטית בחנות הכי יקרה שיש, וזהו.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

האנשים שהיא נפגשת איתם הם ברובם דווקא עובדים בתוך הארגון. היא רוצה ליישר קו.

בכל אופן, שוב פעם הפורום הזה לא מאכזב. יש פה כמה פתרונות מצויינים. תודה בשמי ובשם הגברת

W. Churchill

פורסם

אני בסירה איפשהו לידך, כי לי יש מידה בעייתית (גבוה ורזה לא הולך ביחד במידות של הארץ) וגם אין לי סבלנות אז זה מפגע עבורי.

אז מה עושים אתה שואל ? קודם כל, כמו שמלמדים משפחה איך ללכת לסופר עם ילדים, מכינים רשימה לפניי.

אני מדמיין בראש מה אני רוצה לקנות - ג'ינס משופשף, סניקרס שחורות עם סולייה לבנה, טי שירט חלקה וקפוצ'ון. זוכר/רושם את זה.

כעת אני יודע מה אני צריך לחפש לקנות.

לאחר מכן אני הולך למקום שיש בו את רוב המותגים, כמו עזריאלי או קניון הזהב. אני מאוד אוהב ללכת לשדרת המותגים בקניון הזהב כי הכל מרוכז לך ב2 קומות ואין לך יותר מידי תזוזה. אני יודע מראש איזה מותגים אני לובש ואיזה מותגים אני לא לובש.

מתחיל להיכנס לחנויות לפי הסדר, בא מסתכל. מצא חן בעיני - מודד, אם לא - מתקדם. במידה ולא מצאתי משהו מבין הפריטים שאני מחפש - אם יש מוכר ליד שואל, אם אין יוצא ישר.

תזכור שזה סה"כ שעתיים שאתה מקדיש ואח"כ יש שנה שקט לפחות. מה גם, אני פשוט מצאתי מותגים שאני אוהב והמידות שלהם תפורות עליי (אדידס,אברקומבי,דיזל,נעלי אולסטאר) אז אם אני צריך משהו מהמותגים הללו, יכולים לקנות לי בלי שאגיע לחנות.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

גם אני ואישתי כמוכם בדיוק, מרגישים מחנק בחנויות.

הדבר משתנה 180 מעלות (176 ליתר דיוק) כאשר אנחנו מכווני מטרה, כלומר לא הולכים לקניות לקנות בגדים אלא ממקדים את הפריט לבוש, למשל:

חולצה: טישרט לעבודה, טישרט להוריד את הזבל, פולו, מכופתרת ליום יום, מכופתרת ליציאה, מכופתרת לאירוע/ חג, עם הדפס/ בלי

מכנס ארוך: מחוייט, דגמ"ח, יומיומי, טרנינג, לאירוע, ג'ינס קרוע/ רגיל

מעיל: עור/ בד, דובון, צמר/ ניילון, עם קפוצ'ון/ בלי, צבע

וכו'

אם אתה לא מתמקד ממש אז תמצא את עצמך מחפש גם בפולגת וגם בביגוד. וככה כל פעם הולכים לחפש פריט לבוש אחר

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

כ"כ מזדהה עם פות"ש. אמנם זה לא חל על אשתי, אבל במושגים של נשים היא שופוהוליקית דרגה 1.

אני נכנס לחנות בגדים אחת לכמה חודשים במקרה הטוב, לא עובר את השער המצפצף וכבר מתחיל להתעצבן.

המוכרת הראשונה שבאה מקבלת פקודה "אין הגבלת סכום אבל יש לך 5 דקות".

לרוב זה מסתכם בעוד שריג וחולצה ארוכה דקה. כמעט כל מה שאני רואה לא מוצא חן בעיניי.

עד שמוצאים חולצה יפה, פתאום מגלים על הגב שלה הדפס בוורוד נצנצים.

קשה, קשה. מה עושים??

באמת, איפה יש בגדים סולידיים באיכות סבירה?

* לא יודע למה, נזכרתי בפרק של נשואים פלוס, שכולם הביאו לאל מתנה בגדים זהים למה שהוא תמיד לובש,

מחנות שנקראת Godawful.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

כשיש חנות שמכירים והבגדים/סגנון/עיצוב/מחירים מתאימים לכם מנסיון עבר. פשוט לגשת ולקחת את הקולקציה החדשה זה פשוט מאוד.

איתי, תנסה את http://www.daniel-hechter.com/en/Collection/ שמשווק על ידי GOLF.

אני מוצא את הבגדים שלהם איכותיים מספיק, זולים מספיק, בעיצוב טוב מספיק. לכן אפשר לקנות 10 פריטים ברבע שעה בערך.

משכנתא זה קל

פורסם

אני חושב שכבר יותר מ 10 שנים לא ביקרתי בחנות בגדים. משאיר את זה לאשתי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
כשיש חנות שמכירים והבגדים/סגנון/עיצוב/מחירים מתאימים לכם מנסיון עבר. פשוט לגשת ולקחת את הקולקציה החדשה זה פשוט מאוד.

אין חנות שמכירים.

עצם התהליך הוא בעייתי. כדי להכיר חנויות צריך להסתובב בהן. לנו זה גורם לתגובות אלרגיות.

הרעיון של סטייליסטית שעלה פה קודם יכול להתאים, בהנחה והיא תבין עם מה יש לה עסק פה.

נברתי קצת בגוגל ומצאתי כמה באיזור הצפון.

מי יודע.. אולי בסוף עוד נכיר מותג או שניים ונוכל להתקדם לקנייה עצמאית מהבית.

W. Churchill

פורסם

אצלי הבעיה היא שאני פשוט שונא מוכרים. הם נודניקים, שקרניפ ומציקים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...