Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדאי\עדיף לעשות דרכם ולא ישירות מול החברת ביטוח?

כל פניה לביטוח (שנעשה דרכם) חייבת להיעשות דרך האתר?

שאלה אחרת - ביטוח נגד צד ג', עדיף להרחיב למיליון או 700K מספיק?

פורסם

כל אחד והשיקולים שלו.

אם אתה עושה ישירות מול חברות הביטוח (אלו שכן מאפשרות) - יתכן ותקבל הנחה מסוימת. בנוסף, ב-WOBI יש שטנץ' מסוים שנקבע מראש (קרי, אין אפשרות לביטוח צד ג'/ מקיף בלבד. חייב חובה נלווה). אם מתאים לך - בבקשה. אם רוצה משהו אחר - תצטרך לפנות לסוכן/ חברת ביטוח.

לגבי סכום כיסוי - כל אחד והשיקולים שלו. אני אישית חיפשתי את החברה שמספקת סכום כיסוי הכי גבוה (לשם הביטחון הנפשי שלי)

פורסם

מנסיון שלי ברגע שאתה מתקשר ומתחיל את שלב של הצעות מחיר,תקבל מחיר טוב יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני כבר שנה שנייה אצל Wobi. הם מציעים באופן עקבי פוליסה זהה לזאת שהסוכן הקבוע שלי מציע, שלצערו אינו מצליח לעמוד במחירים שלהם. החלק הטוב ביותר הוא שאם נותנים עוד פאנץ' קטן רגע לפני ששולפים את האשראי אז מקבלים עוד כיווץ קל במחיר. למעשה, קיבלתי את הרושם שהם ממש נלחמו עלי כלקוח על-מנת שאסכים לרכוש מהם ביטוח, גם בשנה השנייה.

אז כן, טפו טפו טפו בינתיים אין לי מילה רעה לומר עליהם - רק דברים טובים. כל שנותר לי זה רק לקוות שהמצב יישאר כך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...