Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע עשיתי טיפול לרנו והוחלף שמן,מים,פילטרים,רצועת טיימינג ומשאבת מים. לאחר שבוע הרכב התחיל לגמגם. חזרתי למוסך ואמרו לי שהלך האטם בראש מנוע. הם פתחו אותו ובאמת האטם היה שרוף בין בוכנה 2 ל3. השאלה שלי היא : האם יכול להיות שעקב הטיפול שהמוסך עשה יכול להשרף האטם בגלל עבודה מרושלת\ בכוונה בכדי לסחוט ממני עוד כסף????

אשמח לעזרה

פורסם

האם לפני הטיפול הרכב נסע תקין?

כמה קמ גמע?

האם הרכב התחמם לך?

והכי חשוב האם ראית במו עינך את הפקום השרוף והבנת שהוא שלך?

הצירוף מקרים מחשיד יכול לקרות נדיר מדי?

פורסם

הרכב נסע תקין

188,000 קמ

הרכב לא התחמם ולא היה חסר מים

וראיתי במו עיני את האטם השרוף

מה שכן לפני הטיפול היה יוצא מהאגזוז ריח שרוף!!!

עוד שאלה: כמה אמור לעלות טיפול לרכב זה כולל טיימינג משאבת מים,החלפת פילטר אוויר ופילטר שמן, פלגים

וכמה עולה להחליף אטם ראש מנוע כולל שטח?

פורסם

נשמע לי צירוף מקרים שמעלה בי את החשד שרצועת התיזמון פשוט קפצה שיניים ומשם הדרך לראש מנוע קצרה ביותר אך במצב שכזה שסתומים היו אמורים להיתעקם וזה מעניין אם תשאל את המוסכניק אם מוחלפים גם שסתומים בתהליך העבודה על שיפוץ הראש. בגדול שיפוץ ראש מנוע עם ההחלפה של כל החלקים הנל ינוע סביב ה 3000 שח.

פורסם

מאור- מה הקשר בין רצועת טיימינג שקפצה לאטם ראש שרוף בין בוכנה 2 ל-3?

פורסם
מאור- מה הקשר בין רצועת טיימינג שקפצה לאטם ראש שרוף בין בוכנה 2 ל-3?

לא כל אדם מבין את המשמעות של אטם שרוף וייתכן מאוד שאטם מיתבלה ועדיין עושה עבודתו נאמנה. ייתכן ורמת הבלאי הייתה בולטת בין בוכנה 2 ל 3. שוב אני לא אומר חס וחלילה שהמוסך משקר אבל קצת מטריד אותי שאטם ראש הולך לו לפתע אחרי טיפול כל כך גדול וחשוב לברר לעומק את העניין.

• תוכן חדש...