Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אשמח לעזרתכם:

1) בחודש האחרון כשאני מאיץ ומגיע לסביבות ה-3000 סל"ד אני מרגיש מעין בעיטה ברכב והרכב כאילו נתקע על הילוך ראשון ומופיעה לי שגיאה CHECK GEARBOX. אני מכבה את הרכב מניע מחדש ונוסע כרגיל.

חשוב להדגיש שזה קורה רק בתחילת הנסיעה שהמנוע "קר" ומתבצעת ההאצה מהירה. במידה ואני נוסע בהדרגה ונותן למנוע "להתחמם" הכל בסדר.

2) אני צריך להחליף מצבר. איך אני יכול לבדוק כמה אמפר אני צריך שיתאים לרכב? + יש מקום מומלץ במרכז?

תודה רבה ויום טוב [=

פורסם

סביר שהבעייה בגיר תלך ותחמיר, מציע לטפל בהקדם, זה די מפחיד שבמהירות גבוהה מרגישים בעיטה חזקה, הגיר נכנס למצב חירום והמהירות יורדת בפתאומיות, קרה לי בסניק שחולקת את אותו גיר - AL4, פתרו לי את הבעייה ע"י החלפת שסתומים בגיר, אני חושב שקוראים לזה סולונואידים, עלות סביב 2500 שקל במורשה, יש בחדרה שני חברה נחמדים, שעבדו בעבר ברנו והם מומחים למכוניות האלה, שאלתי ועלות אצלם להחלפת השסתומים עומדת על 1700 שקל, נקראים א.א דיאגנוסטיקה, בקשר למצבר,אל תקנה אצל חשמלאים או במוסך,סתם יקר, תריץ חיפוש בגוגל מצבר עד הבית, יש לא מעט שבאים עד אלייך ומחליפים לך את המצבר במקום.

פורסם

קרה לי דבר דומה באותו מצב מצבר חלש (מנוע קר) תקלה בגיר..

לפעמים יש קשר ביניהם.

החלפתי מצבר בין כה וכו היה צריך.. התקלה לא חזרה מאז.

פורסם
קרה לי דבר דומה באותו מצב מצבר חלש (מנוע קר) תקלה בגיר..

לפעמים יש קשר ביניהם.

החלפתי מצבר בין כה וכו היה צריך.. התקלה לא חזרה מאז.

אני ממש מקווה שאתה צודק.

מישהו יודע אם אכן יש קשר בין המקרים?

פורסם

טוב זה קצת הזוי כי בדיוק באתי לשאול את אותה השאלה של איציק.

יש לי רנו פלואנס 1.6 2010, ליסינג לשעבר, עברה בקושי 83,000 קילומטרז'.

מה שאיציק תיאר בשאלה 1 זה בדיוק מה שקורה גם אצלי, למי שלא ממש מבין, מה זה רינגים ומה זה סלונאידים?

דרך אגב, האם צריך/כדאי להחליף מצבר?

פורסם (נערך)

אז נכנסתי למוסך, בדקו עם סורק תקלות ואמרו שיש לחץ של שמן (או משהו כזה) והחליטו להעלות את הרכב על הליפט.

בדקו ואמרו שיש נזילה מהגיר ושצריך להחליף: מחזיר שמן+שמן גיר+שסתום.

מה שהולכים לעשות זה קודם כל להחליף את המחזיר שמן ולהחליף שמן ולראות אם הנזילה ממשיכה, במידה וכן יחליפו גם שסתום (מה זה שסתום?).

250 ש״ח בדיקה + 400 ש״ח על מחזיר שמן (מה זה?) מקורי.

עריכה אחרונה על ידי עידן משה
פורסם

יש כאן בפורום הסבר על התקלה הזאתי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?455457-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%98-%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%9C%D7%9D-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%A9%D7%A1%D7%AA%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%9D-(%D7%A9%D7%A1%D7%AA%D7%95%D7%9E%D7%99-%D7%95%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%97%D7%A6%D7%99%D7%9D)-%D7%91%D7%92%D7%99%D7%A8-AL4&p=3648750&viewfull=1#post3648750

אם יש לך זמן פנוי, זוג ידיים ימניות ולא מפחד מסיכונים, הבנאדם העלה פרוייקט שלם של איך לעשות ומה לעשות כדי לתקן את זה, זה לא פשוט, אבל אם בא לך ..

• תוכן חדש...