Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, כנראה שהמצבר של הרכב שבק חיים אחרי 4 שנים (הוא מעולם לא הוחלף), נכנסתי לרכב וסובבתי סוויץ׳, הנורה האדומה בצורה של מצבר נדלקה ונשארה דלוקה, באתי להתניע את הרכב אבל מה שקרה זה שלא היה סטארטר אפילו אלא רק רעש של תקתוקים.

האם זה המצבר ששבק חיים? בנוסף, יש המלצה למצבר מדגם מסויים? כמות וואט מסויימת? המלצה איפה לקנות? (איזור קריות).

תודה!

פורסם

סיכוי גדול שזה המצבר.

ניתן להחליף במצבר דומה מבחינת אמפר-שעה, כל עוד הקטבים של המצבר החדש נמצאים באותו כוון של הישן.

כ"כ - אין מניעה לשים מצבר עם אמפראז' גדול יותר, כל עוד נכנס פיזית.

מצברים - ניתן להשיג ממותג ידוע (או חברות "בנות") - המחיר נגזר מהמותג וממשך האחריות.

ממליץ שתעשה סקר שווקים קטן.

alfa 156 2.5.

פורסם

יש המלצה למצבר טוב שיתאים ספציפית לרכב שברשותי? מה הטווח מחירים ואיפה כדאי לרכוש? כדאי לרכוש דרך המוסך מורשה יבואן של צ׳מפיון? חשוב לציין שעד כה כל הטיפולים נעשו במורשה יבואן.

פורסם

אני יודע שיהיה יקר יותר, אבל העניין הוא שמקריאה בפורום הבנתי שבגלל שבאיביזה יש מחשב רכב, החלפה של מצבר יכולה לגרום לשינויים ואיפוסים במחשב רכב ואז תווצר בעיה לא?

פורסם

נפתחו יותר מ-5 שרשורים בנוגע למצברים בחודש האחרון. חיפוש עשית?

בעל מקצוע של ממש, יחבר במקביל מצבר גיבוי כך ששום איפוס לא יתרחש.

פורסם

אין שום בעיה לעשות גיבוי,

בטח שלא לקנות אצל היבואן אלא אם יש לך עודף כסף לאותו מוצר.

הייתי הולך על ורטה או בוש..

אין מה לעשות הרבה יותר אמינים מהמצברים תוצרת הארץ.

פורסם (נערך)

יש בעלי מקצוע שבאים עד הבית עם מצבר. אחד מהם הוא איציק מצברים שמופיע פה בפורומים אבל שים לב : בגולף המשפחתית קרה משהו דומה כשהרכב היה עם 6000 קמ. הרכב נגרר למוסך ופורק כי זה לא היה המצבר. זה לקח רק יום עבודה אבל כלול באחריות. לא מצאו את הבעייה והיא לא חזרה. אז יש סיכוי קלוש שזה לא מצבר. בעל מקצוע יוכל לתת לך הערכה אמיתית. לחלופין : אני מחזיק בטריה סינית קטנה להתנעה חד פעמית לנסיעה למוסך.

מצבר במוסך המורשה הוא כנראה הכי יקר . אולי טיפה יותר זול משירותי גרירה שמציעים גם הם מצברים באמצע הלילה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

עדכון - חבר עכשיו הגיע עם כבלים ועזר לי להתניע את הרכב, הרכב התניע אבל בהתנעה הנורה הראשית עבדה לשניה ואז נשרפה, נסעתי 10 דקות בערך, כיביתי את האוטו וניסיתי להתניע שוב וזה התניע. מעניין למה נשרפה הנורה... מתאר לעצמי שעדיין מומלץ להחליף מצבר לא? להבנתי מצבר שנפרק גם אם נטען חייו התקצרו...

פורסם
יש המלצה למצבר טוב שיתאים ספציפית לרכב שברשותי? מה הטווח מחירים ואיפה כדאי לרכוש? כדאי לרכוש דרך המוסך מורשה יבואן של צ׳מפיון? חשוב לציין שעד כה כל הטיפולים נעשו במורשה יבואן.

מצבר קונים מחשמלאי רכב או חנות מצברים. אין טעם ללכת לקנות במוסך מורשה

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם
נפתחו יותר מ-5 שרשורים בנוגע למצברים בחודש האחרון. חיפוש עשית?

בעל מקצוע של ממש, יחבר במקביל מצבר גיבוי כך ששום איפוס לא יתרחש.

אין לי כל כך מה להוסיף מעבר למה שנכתב בקשר לשאלה הראשית.

מה שכן, אעיר שנורת מצבר תמיד נדלקת עם פתיחת סוויץ' (לפני הסטארטר) ורק לא שמת לב אליה כנראה עד היום ( היא כבה לאחר שהמנוע מתניע). גם לגבי הנורה שנשרפה: תחליף ותעקוב, אין כל כך מה לאבחן פה.

לגבי המצבר: אני מניח שהמצבר מקורי, וסביר להניח שהגיע לסוף דרכו.

המלצה חמה: לגשת לחשמלאי שיבדוק את המצבר בעומס עם מכשיר ייעודי לכך, וטעינה כמובן (אם שני אלה תקינים אז צריך לבצע בדיקת זליגת חשמל מסובכת יותר).

• תוכן חדש...