Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה הזמן לסקר שוק מצברים - המצבר שלך בזמן פציעות.

גם אם תמשוך אותו עוד כמה חודשים, הוא ישבוק חיים בזמן לא נוח והמחירים של המצברים קופצים שאתה תקוע.

פורסם

עדכון נוסף - רכשתי היום באוטו דיפו מצבר Start up ב 450 שקלים עם אחריות לשנה. החשמלאי ניסה לשכנע אותי לקחת VARTA ב750 שקל עם 20 חודשי אחריות, אבל לפי קריאה בפורום הבנתי שזה אותי מצבר הדיוק וההפרש במחיר נובע מתקופת אחריות ארוכה יותר ושיקולים שיווקים, האם כך הדבר? המצבר שלקחתי שחור כולו ד״א ו 60 אמפר.

פורסם

באוטודיפו רצו עליו 750, ולא יכולתי יותר להתברבר עם רכישת מצבר, הייתי בכמה מקומות וברובם לא מוכרים ורטה, ואלה שמכרו גם רצו בסביבות ה 650-750 שקל.

לשאלתי - סטארטאפ וורטה זה אותו מצבר בדיוק? אותם רכיבים? רק תקופת אחריות שונה? כי אחד החשמלאים אמר לי שהורטה טוב יותר לא רק מבחינת אחריות אלא גם מבחינת הרכיבים, מה שבפורום ראיתי שלא נכון.

פורסם (נערך)

ההבדל הוא באחריות ובחוש האלתור של המוכר.

אני למשל כן שילמתי על האחריות (₪620) אבל לא כולם חושבים כמוני.

לדעתי יש בפנים שבב מיוחד שבתום האחריות מקצר את המצבר. בטח זה מוגן בפטנט.

עריכה אחרונה על ידי save
  • 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ניצול שרשור :)

טוב אז היום גם באיביזה שלי 2012 כנראה מת המצבר,

מנסה להניע, הסטרטר עובד ואין כוח

קיבלתי עזרה ונסעתי הביתה.

.

מה לקנות מחר, איזה מצבר ואיפה?

אזור כרמיאל עכו

תודה

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012