Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תארו לעצמכם שבישראל האוטובוסים היו מאפשרים כשירות, לסחוב אופניים מלפנים כמו בתמונה זו.

האם זה בכלל קיים ואני לא מודע לכך?

1024px-AC_Transit_route_52l.jpg

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

בישראל היית שם שם את האופניים ובעצירה הראשונה הם היו נגנבים :lol:

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

ולמה שאר הנוסעים צריכים לחכות עד שתקשור את האופניים למנשא?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בדיוק מאותה סיבה שהם מחכים שתשים תיק בתה המטען או לזקנה עם הליכון שתעלה לאוטובוס.

כי זה אינטרס של החברה וחובתה לאפשר לך להתנייד בהתאם לצרכיך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בארץ זה לא אינטרס של החברה אלא הנחיות משרד התחבורה.

כל עוד משרד התחבורה לא מנחה/ מחייב את חברות התח"צ לאפשר לנוסעים לקחת אופניים -> אז הם לא יאפשרו.

פורסם

בגלל שאלה כזו סוציומטית, שום דבר טוב לא יכול להתפתח כאן בישראל. אדם לאדם זאב (במקרה הטוב)...מה הבעייה לחכות ארבע דקות? ואני אומר את זה כמי שכמעט ולא מסתייע בתחבורה ציבורית.

פורסם
בארץ זה לא אינטרס של החברה אלא הנחיות משרד התחבורה.

כל עוד משרד התחבורה לא מנחה/ מחייב את חברות התח"צ לאפשר לנוסעים לקחת אופניים -> אז הם לא יאפשרו.

מחייב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
מה הבעייה לחכות ארבע דקות? ואני אומר את זה כמי שכמעט ולא מסתייע בתחבורה ציבורית.

ביום בו תיאלץ להסתייע בתחב"צ (לא מאחל לך, לפחות לא בישראל), תגיע במהרה למסקנה שארבע דקות עיכוב הן ה-מ-ו-ן זמן. אם מנגנון הנעילה יעיל (ראצ'ט/ים לצורך העניין), חצי דקה לכל היותר וזה איכשהו מתקבל על הדעת.

גם ככה עיקר הבעיה עם האוטובוסים בישראל נכון להיום הוא עצם העובדה שבעידן התיקוף החכם (כרטיסי רב-קו) הנהג עדיין צריך להתעסק עם כסף מוחשי, ומעבר לעניין ההתעסקות עם החזרת העודף וטעינת הכרטיסים, דבר שמעכב לעיתים את הנהג בתחנות, הוא גם צריך מדי פעם להיאבק עם המכשיר שמחליט להפסיק להדפיס קבלות. בהינתן קווים עמוסים תכפיל את התופעה שחוזרת על עצמה כמעט בכל תחנה וקיבלת חוויית נסיעה מייגעת עבור הנוסעים, לרבות הנהג.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
בגלל שאלה כזו סוציומטית, שום דבר טוב לא יכול להתפתח כאן בישראל. אדם לאדם זאב (במקרה הטוב)...מה הבעייה לחכות ארבע דקות? ואני אומר את זה כמי שכמעט ולא מסתייע בתחבורה ציבורית.

אתה לא משתמש בתחבורה ציבורית אבל מי שכן שיחכה 4 דקות כל פעם שמישהו עולה/יורד עם אופניים אחרת הוא סוציאומט. מבריק.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

זה לא חייב לקחת ארבע דקות, אולי רק שתיים... ובכלל, גם כך מדובר רק בשני זוגות אופניים בכל פעם. כך שמי שממתין עם אופניים והמנשא כבר תפוס, פשוט לא יוכל להשתמש.

פורסם

ארבע דקות יכולות להיות הבדל בין להספיק לאוטובוס הבא לבין לחכות לו שעה וחצי (בתנאי שזה לא האוטובוס האחרון להיום).

או ארבע דקות איחור לעבודה כל יום בגלל מישהו שהחליט שהוא סוחב את האופניים שלו לכל מקום, ובמקומות מסויימים אתה מוצא את עצמך מובטל תוך פחות מחודש.

או לעכב את כל הנוסעים, כי האופניים שעלו יותר מהאוטו שלי עפו מהמנשא היישר אל מתחת לגלגלים של האוטובוס, וכמובן שהנהג אשם.

או עו כל מיני תרחישים, שאני לא מצליח להזכר בהם מפאת השעה המאוחרת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...