Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה ישמע קצת קשה אבל אני מעדיף שמי שלא יכול להרשות לעצמו תנאי זה לא יבוא לשכור אצלי.

זה בדיוק העניין - מדובר בהתקשרות עסקית, לא משהו אישי. מי שיכול לתת ערבות בנקאית מקבל דירה ומי שלא ממשיך הלאה. לכן כל הגישה הזאת של "אני אשכיר לך אבל קודם בוא תרקוד בשבילי" עקומה.

פורסם

אתה היית משכיר דירה באיזור ביקוש ללא ערבות כזו ?

אין פה עניין של חברות , לבעל הדירה יש יותר מה להפסיד מאשר לשוכר ואם אתה יכול להרשות לעצמך לישון יותר בשקט אז עדיף.

גם אני שוכר דירה בעצמי ומבין את הצורך של בעל הדירה לקבל ערבון , אני לא מרגיש שאני "רוקד" בשביל מישהו .

פורסם

~

לא הבנת אותי. אני תומך בערבות בנקאית (או שווה ערך במזומן) בתור האמצעי הלגיטימי היחידי.

ה"ריקוד" מבחינתי זה כל הפתרונות האחרים - צ'קים, ערבים וכו'.

פורסם

~

הנרי פורד אמר פעם: "אם הייתי שואל את הלקוחות שלי מה הם רוצים, הם היו מבקשים סוס מהיר יותר".

אם הביקוש באזור מאפשר זאת, אפשר לחנך את השוכרים ובדרך להבטיח לעצמך שקט נפשי.

פורסם

רמת הבטחונות שניתן לדרוש הם ביחס ישר לרמת הביקוש לדירה.

אחת הטכניקות שאני נוקט בהן היא

תשלום 3 חודשי שכירות מראש, ותשלום מדי חודש בחודשו, כך שתמיד יש לי ביד 3 חודשי שכירות.

לגבי חשבונות מים חשמל טלפון ארנונה וכו' מעביר אותם לידי הדייר, עם אי הנוחות שזה גורם בתחילת וסיום השכירות.

וכמובן שמח לקבל גם ערבות בנקאית / ערבים טובים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
~

הנרי פורד אמר פעם: "אם הייתי שואל את הלקוחות שלי מה הם רוצים, הם היו מבקשים סוס מהיר יותר".

אם הביקוש באזור מאפשר זאת, אפשר לחנך את השוכרים ובדרך להבטיח לעצמך שקט נפשי.

לחנך אותם? כשביקשתי ערבות בנקאית הסתכלו עלי בזוג עיני עגל כאילו נפלתי מהירח.

אני מעדיף ערבות בנקאית פי 100 מאשר להחתים ערבים ולהתחיל לתהות על קנקנם. אבל מי שיש לו דירה רגילה ולא איזה משהו סופר מיוחד במחיר סופר אטרקטיבי בצנטרום של הפיילה של תל אביב, הסיכוי שיקבל "מציצה" כדבריך גדול יותר מהסיכוי לערבות בנקאית.

פורסם
לחנך אותם? כשביקשתי ערבות בנקאית הסתכלו עלי בזוג עיני עגל כאילו נפלתי מהירח.

אני מעדיף ערבות בנקאית פי 100 מאשר להחתים ערבים ולהתחיל לתהות על קנקנם. אבל מי שיש לו דירה רגילה ולא איזה משהו סופר מיוחד במחיר סופר אטרקטיבי בצנטרום של הפיילה של תל אביב, הסיכוי שיקבל "מציצה" כדבריך גדול יותר מהסיכוי לערבות בנקאית.

הדירות שאני משכיר נמצאות בפיילה בתל אביב (רחוב יעל ורחוב הנביאים).

אתה יכול להוציא לדיירים את הנשמה עם חוזה דרקוני, ביטוחים מכאן ועד הירח ושימשכנו את ההורים שלהם.

זה לא נותן לך שום ערבות שלא תהיה פשלה.

אני פחות דוגל בשיטה הזו.

ערבות בנקאית של חודש, ערב יחיד ונגמר הסיפור.

השוכרים שלי נמצאים כבר כמה שנים בדירות ושומרים עליהן מאוד, כולל תיקון בלתי צפויים (נזילות מברזים/דוד שמש) על חשבונם.

דמי השכירות נשארו בהתאם למחירים שלפני 3 שנים (אם לא יותר).

אני שומע מהם רק "חג שמח" בחגים וזהו.

פורסם

נראה לי שלבקש שני ערבים+3 שיקים בטחון זה לא כזה סיפור, גם במקום פחות מבוקש. בסוף לשוכר שמתכוון לשלם בזמן זה לא אמור להזיז בכלל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...