Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לרווק בתקציב של 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב לרווק לא גבוה, לנסיע של כ10K בשנה.

מיני - סופר מיני.

שנתון כמה שיותר מתקדם.

אמין וזול לאחזקה.

חסכוני כמה שאפשר, לא לחוץ עקב הקילומטרג' השנתי הנמוך.

רצוי ידני בגלל האמינות והחסכון בדלק אבל יש אפשרות גם לאוטומט.

חשוב שיחסב בבין עירוני ולכן כל המנועי 1.0 לא באים בחשבון.

תודה מראש :)

פורסם

הייתי בודק סוזוקי ספלאש,רנו קליאו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האמת שאת הסוזוקי ספלאש נהגתי באחת ולא אהבתי. במיוחד את המוט הילוכים ואת המראה של האותו בכללי (למרות שאני לא קפריזי במיוחד בעניין).

הרנו קליאו בשנתונים 2012~2013 מגרדם את המחירי של סוקוזי סוויפט 2012-2013 ידני.

ניסן מיקרה באמת נוראית כמו שאומרים?

אין עוד אופציות?

פורסם

הספלאש עדיפה על המיקרה, בגלל מנוע 4 צילנדרים, 95 כ"ס מול 85, ותיבת ארבעה הילוכים קלאסית ורגילה לעומת גיר רציף עם שתי מצבים. אולי נסעת בספלאש לפני המתיחת פנים שעברה ב-2011?

ב-2011 הכל שחור מבפנים ונראה היום איכותי ויפה.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

איזו פיאט?

היונדאי נחשב לרכב אמין,לא יקר לאחזקה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בהחלט אופציה לאור הדרישות.

פורסם

מה לגבי אמינות הפונטו? כי אני די סגור עליה. איך הפונטו מול הספלאש? החולשה של הפונטו מורגשת היטב? מה מבחינת האיבזור?

פורסם (נערך)

אני בהתלבטות זהה. פונטו איבו מול ספלאש. הספלאש חזקה הרבה יותר, 95 כ"ס. אבל מרעישה יותר, קשיחה, צפופה.

אבל בהחלט רכב נחמד.

החלטתי ללכת על הפונטו בגלל הנוחות, מרווח, אבזור, הרגשה כללית עם הרכב.

החולשה מורגשת. אבל לא קריטי בכלל. לדעתי.

אומרים שהגיר הידני אמין יותר וזול יותר לתפעול.

מבחינת אבזור יש את רמת ה-150TH ו-Mystyle שמאובזרת מאוד. גג פנארומי + גג נפתח, שליטה מההגה, חלונות חשמליים, בלוטוס, מערכת עצור וסע ברמזורים ופקקים ועוד כמה שטויות.

יש כמה דברים נחמדים ביד2.

עריכה אחרונה על ידי איתמר123

Fiat Bravo 2011 TJET​

• תוכן חדש...