Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשוק קימים מצברי שנפ עם 12 חודש אחריות ו20 חודש אחריות.

מחיר של מצבר עם 20 חודש יקר יותר בכ-20%.

שאילה:

האים זה אותו מצבר לתקופות אחריות שונות או דגמים שונים?

מה אתם ממליצים - 12 או 20 חודש אחריות?

תודה

פורסם

לפי הנתונים באתר של שנפ - אין הבדל מעשי בין מצבר עם אחריות 12 חודש למצבר עם אחריות 20 חודש - שם דגם שונה לאותו מוצר (מסייג את דבריי - אני מסתמך על הנתונים ששנפ מפרסמת. במידה ויש הבדל כלשהו, מעבר לתקופת אחריות - היא לא מפרסמת אותו).

אולי למרק10 יש מידע על הבדלים.

אני אישית - ממליץ תמיד על מצברי וורטה.

דוגמא ל-2 מצברים עם אותם מאפיינים טכנים (ESP 1309 לעומת SR1309):

http://www.schnapp.co.il/?CategoryID=164&ArticleID=49

http://www.schnapp.co.il/?CategoryID=164&ArticleID=97

פורסם

אני עם מצבר שנפ של SUPER STRONG עם 12 שנות אחריות שעברו כמובן לפני כשנתיים ו4 חודשים. המצבר בן 3 שנים ו4 חודשים.

מי אמר שיותר אחריות מעידה על אמינות גבוהה יותר?

היה מזמן לא שרשור על מצברים בנושא דומה.

פורסם

התוספת במחיר של מצבר בעל 20 חודשי אחריות לעומת 12 חודשים היא פרמיית הביטוח למקרה של כשל במצבר. מעבר לכך אין כל הבדל.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא חושב שמדובר במזל,

בסוף שנפ מחזיק בממוצע 1-2.5 שנים ,

בנסיון עם ורטה ובוש (אותו מצבר בעצם) בממוצע החלפה פעם בשלוש וחצי שנים , על ארבעה רכבים.

מה גם שברוב המצברים של שנפ צריך תחזוקה של מים וכאן לא צריך כלום, אין מה לעשות איכות הרבה יותר גרועה.

• תוכן חדש...