Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
ברור שכן.

אתה בטוח? אפילו בחושך אסור לנסוע מהר? :|

עד עכשיו משום מה חשבתי שאין אכיפה בקטעים ללא תאורה.

ליתר דיוק - עם דבורה אפשר לאכוף גם בחושך/גשם וכו', המגבלה היא שהרכב צריך להיות בודד בכיוון הנסיעה, בלי אף רכב במרחק של 50 מטר לפניו ואחריו (לא סגור על המרחק המדוייק).

עם לייזר אפשר לאכוף רק אם יש תאורה בקטע הכביש שבו נמצא הרכב הנמדד בזמן הלזירה. כלומר השוטר יכול לשבת בחושך, מחוץ לאזור התאורה, הרכב הנמדד צריך להיות באזור מואר. בגשם לא ניתן לאכוף.

מיסטרB, ליזר זה מה שהשוטרים מחזיקים ידנית, ודבורה זה מה שמותקן נייח על הרכב?

מכאן כנראה נובעת המחשבה שלי לגבי אכיפה בחושך.

עריכה אחרונה על ידי TDean

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
...המגבלה היא שהרכב צריך להיות בודד בכיוון הנסיעה, בלי אף רכב במרחק של 50 מטר לפניו ואחריו (לא סגור על המרחק המדוייק).

סגור, סגור.

לא רק בכיוון הנסיעה, אלא גם מהכיוון הנגדי.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

בכיוון הנגדי מותר למיטב ידיעתי, כי הדבורה יודעת את כיוון הנסיעה של הרכב הנמדד (לפי ההחזר של הגלים אפשר לדעת אם הוא מתרחק או מתקרב).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
האם מתבצעת אכיפת מהירות בכביש שאין בו תאורה כלל? או בקטע כביש שאין בו תאורה כלל?

ברור שכן.

בממל"ז חייב להיות קטע דרך מואר רכב בודד וטווח שלא יותר מ 300 מטר.

בדבורה יש בעייתיות בחשיכה אם כלי רכב נוספים בסביבה ( סביבה יכול להיות גם דרך עפר מסילת רכבת עד 50 מטר מהכביש ) והשוטר חייב לציין שאלה היו ללא תנועה.

בגדול בית המשפט ה עליון עדיין לא פסק כי למכשיר הדבורה קיימת חזקת אמינות

יש פס"ד של מחוזי שקובע שטרם נוצרה המסה הקריטית לצורך קביעה זו.

יש שופטים שפוסקים כנגד המכשיר אם הנאשם טוען זאת, ויש שופטים שמסתמכים על פס"ד בודד ש ם העידו עדים מומחים מטעם המדינה , אך לא היה עדים מומחים מטעם הנאשם ( פס"ד ציטרון )

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

סתם חולק איתכם זיכרונות ישנים הרלוונטיים לשרשור המהירות הזה: לפני די הרבה שנים רכשתי אופנוע כבד קרבי במיוחד. חוק או לא חוק, הייתי חייב להוכיח לעצמי שהוא אכן מגיע ל-250 קמ"ש. והוא אכן עשה זאת, על כביש החוף. בדיעבד, אני לא גאה ברף שעברתי - באותם ימים כנראה שלא היה לי אלוהים ואולי גם טיפשות הייתה מעורבת בכך. אבל זה משהו שכבר קרה...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם (נערך)

אל תתרגש יותר מדי,

משיטוט קל בקבוצות של אופנוענים בפייסבוק, רוב רובם מתרברבים שם ש-200 קמ"ש זאת רק המהירות ההתחלתית שלהם.

אני מניח שחלקם גם כן הוכיחו לעצמם שהאופנועים שלהם מגיעים ל-300 קמ"ש +

עריכה אחרונה על ידי TDean

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם
ליתר דיוק - עם דבורה אפשר לאכוף גם בחושך/גשם וכו', המגבלה היא שהרכב צריך להיות בודד בכיוון הנסיעה, בלי אף רכב במרחק של 50 מטר לפניו ואחריו (לא סגור על המרחק המדוייק).

עם לייזר אפשר לאכוף רק אם יש תאורה בקטע הכביש שבו נמצא הרכב הנמדד בזמן הלזירה. כלומר השוטר יכול לשבת בחושך, מחוץ לאזור התאורה, הרכב הנמדד צריך להיות באזור מואר. בגשם לא ניתן לאכוף.

המואדם לא מדוייק

עם קיים רכב A בין הניידת לבין רכב המטרה , מי שייקלט הוא רכב A.

ןלגבי חשיכה גשם חזק ראות לקוייה

המפעיל צריך לוודא שרכב המטרה הוא לבד בכל תא השטח כולל 50 מטר משני שולי הכביש ולציין זאת באופן מפורט בדו"ח.

בתנאים של חשיכה ראות לקויה מכל מיני סיבות, תנאי זה לא מתקיים, לכן לא תקבל אכיפה בתנאים כאלה.

ה 50 מטר שנקבעו זה גם מידה שרירותית, כי ככל שגדל המרחק בין הניידת לרכב המטרה אלומת הקרן מתפזרת .

במקרה של ציטרון המומחה העיד כי בטווח של 400-500 מטר בין הניידת לרכב המטרה שלדעתו זה המרחק שבו אפשר למדוד בוודאות ( למרות שהמכשיר יכול למדוד גם במרחקים גדולים מכך ) סביר כי מדובר בהתפזרות של 50 מטר לכל צד.

העצוב הוא שבניגוד לממל"ז שנותן לך את המרחק בין הרכב למפעיל הממל"ז כאן אין מידע על המרחק בו התרחשה הנעילה בין הניידת לרכב המטרה.

לתחושתי לא בכדי אין את המידע הזה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מזכיר לי סיפור על אחד שלמד איתי בכיתה

http://m.ynet.co.il/Articles/3941613

בסופו של דבר לא היה ניתן לו להוציא רשיון עד גיל 24, זאת אומרת עוד שנתיים.

פורסם
אל תתרגש יותר מדי,

משיטוט קל בקבוצות של אופנוענים בפייסבוק, רוב רובם מתרברבים שם ש-200 קמ"ש זאת רק המהירות ההתחלתית שלהם.

אני מניח שחלקם גם כן הוכיחו לעצמם שהאופנועים שלהם מגיעים ל-300 קמ"ש +

אני לא מתרגש...אם כי באותו זמן מאד מאד התרגשתי. כשאתה במהירות כזו גבוהה, והכל חולף בטיסה בצדדים, אתה מתמלא באדרנלין ברמות מטורפות. כמובן שלא חושבים באותו רגע מה יקרה אם חלילה יתפוצץ צמיג, אם תחליק על כתם שמן, או אם "יתפס" מנוע, תיקרע השרשרת וכו'. פשוט עשיתי זאת בשביל להוכיח לעצמי שאני מסוגל, וכמובן התלהבתי מכך שהאופנוע שלי מסוגל. היום, לא בטוח שהייתי עושה זאת שוב (הכוונה עם אופנוע , ובעצם, עם כל כלי רכב).:lol:

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...