Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנם כל ימי מבצעים של משטרת התנועה עם מסוק שעליו שוטר מוסק אך לא מדובר בעבירות מהירות אלא בעיקר קו לבן, נסיעה בשול וכו'.

השוטר המוסק מכווין את הניידות על הקרקע לרכב העבריין, רושם מזכר על הנושא והשוטר על הקרקע רושם דוח לנהג על סמך הדיווח של המסוק.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש מידע כלשהו שמלמד מה הייתה מהירות הנסיעה המהירה ביותר בעת תאונה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הגבוהה ביותר שיש - לא יודע.

אבל בהתנגשות חזקה בחזית המכונית - עוצמת המכה מעקמת את מחוג המהירות לפנים והוא משאיר סימן על החוגה שמיקומו עליה נחשב לאינדיקציה אמינה למהירות הרכב בשעת הפגיעה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
זו לא כזו בעיה לתפוס את הנהגים האלה עם ניידת שמצויידת בדבורה.

אם מדובר בניידת סמויה, הניידת כבר נוסעת בסביבות ה-100 קמ"ש והעבריין עוקף אותה.כל מה שנותר לשוטר הוא להדליק כחולים וללחוץ על הדוושה.

העבריין קולט בדרך כלל כחולים ומוריד את הרגל מהגז ונעצר מהר.

אם מדובר בניידת כחול לבן, עובדים בזוגות והרכב מקדימה עוצר את העבריין.

קובי, מה זה כביש 20 לא מספיק ישר בשביל ממל"ז?

זה לא כביש בית אורן וגם שם אני יכול למצוא לך מקומות מצויינים לממל"ז.

שאלה היפותטית :

נגיד שאני נוסע מהר בכביש ריק בלילה, ויש לי ולנטיין. פתאום הוא מצפצף בטירוף, התראה על דבורה מאחור. לא רואה שום כחולים במראה, רק אורות דרך של רכבים. מחליט ללחוץ חזק ונניח שיש לי רכב מהיר, ואני מגיע למהירות גבוהה מאד מהר יותר ממה שניידת ממוצעת מסוגלת, כלומר אני פותח פער שגדל. ואז אחרי כמה ק"מ שאין לי קשר עין עם שום אורות מאחור, אני נכנס לתחנת דלק/עוצר בצד או סתם חוזר למהירות חוקית. מה יכולים השוטרים לעשות במצב כזה ? ברגע שנותק קשר עין הם לא יכולים לתת לי דו"ח בעיקרון, כאילו 'משחק חדש', לא ? יש מצב שהם יגידו שהיה קשר עין רצוף למרות שלא היה ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

לגבי כביש 6, העניין מפתיע מאד, קיימת אכיפה של מתנ"ע שם?

קטנוני מאד אז סליחה מראש.

מתנ״א - משטרת תנועה ארצית :lol:

431 באמת כביש מעולה שלא יורד מכמה אוטוסטראדות גרמניות..

פיג׳ו 307 XSI 2.0 2004 אוטומט

איביזה 2014 1.2 FR ידנית

LEON FR 2017' 150HP 1.4T ידנית

ספורטג׳ דיזל אורבן 2019 מליסינג 🥲

פורסם (נערך)

אם כבר לנסוע מהר, אז לא סתם ולמען מטרה.

ב-2013 היה לנו שיאן מהירות גבוה יותר.

שמירת קשר עין - זיכוי.

עריכה אחרונה על ידי kompy

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
קטנוני מאד אז סליחה מראש.

מתנ״א - משטרת תנועה ארצית :lol:

צודק לגמרי ותודה על התיקון.

ה-ע' השתרבבה לה לשם בגלל המילה תנועה... :)

פורסם
שאלה היפותטית :

נגיד שאני נוסע מהר בכביש ריק בלילה, ויש לי ולנטיין. פתאום הוא מצפצף בטירוף, התראה על דבורה מאחור. לא רואה שום כחולים במראה, רק אורות דרך של רכבים. מחליט ללחוץ חזק ונניח שיש לי רכב מהיר, ואני מגיע למהירות גבוהה מאד מהר יותר ממה שניידת ממוצעת מסוגלת, כלומר אני פותח פער שגדל. ואז אחרי כמה ק"מ שאין לי קשר עין עם שום אורות מאחור, אני נכנס לתחנת דלק/עוצר בצד או סתם חוזר למהירות חוקית. מה יכולים השוטרים לעשות במצב כזה ? ברגע שנותק קשר עין הם לא יכולים לתת לי דו"ח בעיקרון, כאילו 'משחק חדש', לא ? יש מצב שהם יגידו שהיה קשר עין רצוף למרות שלא היה ?

ברגע שנותק קשר עין, הדו"ח יפול בבית משפט.

"יש מצב שהם יגידו שהיה קשר עין רצוף למרות שלא היה?" - כבר ראינו שיש עשבים שוטים במשטרה אז לך תדע על איזה שוטר תיפול ואחר כך תוכיח שאין לך אחות.

פורסם
ואיך הם ידעו לעצור אותך ולא בעל רכב דומה לשלך? צילמו מספר רכב?

הרודף הראשון רשם מספר רכב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
הגבוהה ביותר שיש - לא יודע.

אבל בהתנגשות חזקה בחזית המכונית - עוצמת המכה מעקמת את מחוג המהירות לפנים והוא משאיר סימן על החוגה שמיקומו עליה נחשב לאינדיקציה אמינה למהירות הרכב בשעת הפגיעה.

לא ממש מדוייק.

הספידומטר ברכבים אופטימי ומראה תמיד מהירות גבוהה יותר מהמהירות האמיתית בפועל.

מה גם שיש כבר הרבה רכבים עם מד מהירות דיגיטלי. מה קורה איתם?

פורסם
הספידומטר ברכבים אופטימי ומראה תמיד מהירות גבוהה יותר מהמהירות האמיתית בפועל.

לא אמרתי שזה מדויק, אלא שזה מהימן. :wink:

וברצינות, את הסטיה של מד האוץ ניתן לרוב לחשב בצורה די מדויקת בהתאם למהירות.

כמובן שכל זה רלוונטי למד אוץ דיגיטלי. מה עושים אז? לבוחני התנגשויות הפתרונים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

במכוניות חדשות. עם קצת רצון ושיתוף פעולה עם יצרנית הרכב ניתן לחלץ מכל מכונית את המהירות כפי שתועדה על ידי מחשב הרכב ברגע הפגיעה.

לא שיצרנית רכב נורמלית תשתף פעולה עם דבר כזה אי פעם. ברמת כיסוי התחת המשפטי

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם (נערך)
שאלה היפותטית :

כעקרון אם שוטר נעל את המהירות, אז גם עצירה לא תעזור. לדעתי, הדבר היחיד שנהג יכול לעשות כדי להינצל זה איבוד קשר עין.

שמעתי פעם מחבר של דוד של חבר, שכאשר הוא נסע בכביש 6 בשעת לילה מאוחרת, ראה ג'טה [או משהו כזה] לבנה דופקת פרסה במפרץ חירום ומדליקה צ'קלקה. השמועה אומרת שהאיץ את מהירותו כמה שיכל, אחרי שהתרחק הרבה נכנס בין רכב ומשאית ונסע 110. אחרי דקותיים עקפה הניידת מהר ונסעה לדרכה, מבלי להאט או לעצור. אני חושב שלכניסה לתחנת דלק יכל להיות אפקט דומה.

ייתכן וכל המקרה פרי דמיונו של הנהג, וסתם ניידת קיבלה איזו התרעה ונסעה לאירוע. ייתכן ובכלל לא הייתה ניידת תנועה אלא סיור. השמועה אומרת שגם היה בלי ונלנטיין אז לא ידע אם אכן מדובר באכיפה או לא.

אני אישית לא מאמין שמקרה כזה קרה אי פעם, אבל לך תדע.

באופו כללי, נראה לי שהדבר היחיד שנהג יכול לעשות משפטית כדי להינצל מדבורה זה איבוד קשר עין. באופן כללי לא מומלץ, כי בריחה משוטר זו עבירה פלילית, לא? [רק אחרי שהבנת שהוא רוצה שאתה תעצור].

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אז זהו, שבמקרה שתארתי, כשיש התראה אחורית מהולנטיין והנהג לוחץ מיד ומתרחק, עוד לא נוצר מגע עם הניידת, לא קיבל הוראה לעצור, ולכן זה לא נחשב בריחה משוטר. מה שכן זה קצת בניגוד לאינסטינקט של לדפוק ברקס ולקוות שלא הספיקו לנעול או שלא נעלו עליך בכלל...

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...