Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדור הרביעי של מאזדה MX5 הוכרז אמש כמכונית השנה ביפן לשנת 2015.

זו זכייה שישית עבור מאזדה מאז נוסדה התחרות בשנת 1980 (הונדה עדיין שיאנית הזכיות עם 11 תארים).

ושנה שנייה ברציפות בה החברה הקטנה זוכה בתואר (שנה שעברה עם הדמיו).

ה-MX5 כבר זכתה בתואר בעבר עם הדור השלישי (NC) בשנת 2006.

הידיעה המלאה כאן

3.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

לא שמישהו ציפה למשהו אחר, הMX-5 היא מכונית חשובה ליפן.

עכשיו נשאר רק לזכות בתואר גם באיטליה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם (נערך)

אני סקרן לדעת איזו מכונית זכתה בתואר בשנה שבה הושק הדור הראשון של המיאטה. ואם בראייה לאחור היא היתה ראויה לתואר יותר מהמיאטה.

עריכה: זו היתה כנראה הלקסוס LS400 הראשונה. נדמה לי שהיא באמת היתה מכונית מעולה, אבל לא בטוח שראויה יותר מהמיאטה.

עריכה אחרונה על ידי Luffield
פורסם

^^

וואוו, האמת? נקודה מעניינת.

מצד אחד, מיאטה, פאקינג מיאטה הדור הראשון שהביא לעולם בחזרה את רוחה של הרודסטר הפשוטה לנהג.

מצד שני, יריית הפתיחה באחד המיזמים השאפתניים יותר של תעשיית הרכב היפנית ובייחוד טויוטה - לייצר ספינת דגל שתכה את הגרמניות בארצות הברית.

אני לא חושב שהייתה שם החלטה קלה, אפילו היום מרחק של 25 שנים מאז אני לא יודע מי הייתה ראויה יותר.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

עדכון לגבי שאר הזוכות

במקום השני - הונדה S660 - רודסטר עם מנוע 660 סמ"ק שלושה צילינדרים טורבו המשווקת נכון לעכשיו רק ביפן

במקום השלישי - ב.מ.וו סדרה2

פרס החדשנות - טסלה מודל S

BMW-2-Series_Coupe_2014_1024x768_wallpaper_01.jpgHonda-S660_2015_1024x768_wallpaper_02.jpgTesla-Model_S_2013_1024x768_wallpaper_01.jpg

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

הפעם הראשונה בה המיאטה זכתה בתואר מכונית השנה ביפן הייתה דווקא עם הצגתה של ה-NC בשנת 2005. בשנה בה הושק הדור הראשון, הדגם זכה רק במקום השלישי.

פורסם
עדכון לגבי שאר הזוכות

במקום השני - הונדה S660 - רודסטר עם מנוע 660 סמ"ק שלושה צילינדרים טורבו המשווקת נכון לעכשיו רק ביפן

במקום השלישי - ב.מ.וו סדרה2

פרס החדשנות - טסלה מודל S

[ATTACH=CONFIG]445785[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]445786[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]445787[/ATTACH]

שני המקומות הראשונים שייכים לרודסטרים? אנחנו באמת חיים בגולדן אייג' של מכוניות ספורט...

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• תוכן חדש...