Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בשעה טובה נרכש רכב חדש (למשפחה, משומש בפני עצמו).

הרכב נקי משריטות ומדפיקות ואנחנו מעוניינים לשמור עליו כך.

מדובר באקזמפלר נדיר - יונדאי i35. :-P

יצא לי לראות כי קיים בשוק האביזרים לרכב מגן לקצוות הדלת - החלק ה"נדפק" הסידרתי במכוניות.

רציתי לשאול:

1. היכן ניתן לרכוש כאלה?

2. האם קל להתקין אותם? או שיש מקומות שגם נותנים התקנה של מוצר זה? (כמובן, לכל הדלתות ברכב - 4 במספר).

3. מהי עלות הקנייה של המוצרים ומהי עלות ההתקנה הצפויה?

תמונה להמחשה:

Door Edge Guards.PNG

תודה למסייעים.

פורסם

תתחדש על הרכב, אם בא לך לחסוך יש מוצרים סינים-

http://www.aliexpress.com/store/product/Car-door-collision-protection-article-posted-article-scratch-resistant-rubbing-strip-free-shipping/205550_754207693.html?spm=5261.7726059.0.353.yyXLsa&sdom=2099.238486.185659.0_754207693

-

http://www.aliexpress.com/item/Door-Edge-Guards-Trim-Molding-Protection-Strip-Scratch-Protector-Car-Crash-Barriers-Door-Guard-Collision-for/2007886521.html

יש עוד הרבה סוגים, אני אישית אוהב פחות 'בולטים', אין צורך בהתקנה מיוחד זה סה"כ דבק.

במוצר כזה, אני באמת לא יכול להבין מה יכול להיות ההבדל בין משהו זול למשהו מהחברה.

פורסם

תודה רבה.

האם קיים מגן שאפשר להתקין לאורך כל קצה הדלת? אני רואה שהמגנים הם נקודתיים ולא מכסים את כל קצה הדלת מלמעלה עד למטה.

האם יש מקום בארץ שמחזיק במוצרים אלה וניתן ללכת לרכוש אותם מחנות? למשל: אוטו דיפו או חנויות בסגנון הזה?

תודה

פורסם

אל תתבלבל, זה החלק הדופק ולא החלק הנדפק.

כדי להגן על רכבך מכולירות למיניהם, מעיפי/ות דלתות, אתה צריך להדביק פס מגן מכוער לרוחב הדלתות, בנק' הבולטת ביותר.

פורסם

צודק, מאה אחוז.

וגם אז זה לא בטוח יעזור, מכיון שאי אפשר לדעת איזה רכב יעמוד על ידך גבוה/נמוך, וגם צורת הדלת משתנה בין הדלת האחורית (בכלל הגלגל האחורי) ובין הדלת הקדמית. כך שאף פעם אי אפשר לדעת מהיכן תגיע המכה.

פורסם

תומך במה שנאמר מעליי

על הרכב שלי כבר יש פס שהולך לאורך כל הדלת

אפשר לראות מלא דפיקות מדלתות עליו

ועדיין הוא לא תמיד מונע את המכה בעיגול שסימנתי רואים מכה קטנה כנראה מהחלק העליון של הדלת

20151127_112529.jpg

פורסם

תודה על תגובותיכם.

אני מכיר את הפס ה"הגנתי", זה שמונע ממך לקבל מכות מאחרים. אך איננו מעוניינים בו נכון לעכשיו.

שאלתי לגבי פסי קצוות הדלתות מהסיבה שהרכב לרוב חונה בחניית הבית שהיא חנייה פרטית ומקורה. הבעיה היא שדפנות החנייה לא מאוד רחבות ביחס למכונית, והקירות הם בטון המכוסה בטיח מחוספס. מה שמביא לעיתים קרובות לתוצאה של פגיעת קצוות הדלתות בקירות המחוספסים ומכאן לפוטנציאל קילוף שיטתי של הצבע מקצוות הדלתות (קרה לא מעט ברכב הקודם).

אשמח אם תוכלו לתרום לי עוד ידע לגבי המגנים הרלוונטיים.

• תוכן חדש...