Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה כל הסיאט טולדו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני לפני קניית רכב חדש (יד שניה) ואני ממש מתעניין בטולדו 2013. אני מכיר ונסעתי באוקטביה 2012 ובלאון 2015 וממש התרשמתי לטובה מהמשפחה הזאת. אני מבין שזה לא באותה הרמה אבל אני מוכן להתפשר קצת על הפלסטיקים הקשיחים והנסיעה הלא כל כך חלקה (אלו החסרות של הטולדו ממה שהבנתי מביקורות מאינטרנט).

מה שלא הבנתי זה למה לא רואים את הטולדו החדשה על הכביש?!

את הראפיד שזה פחות או יותר אותו הרכב רואים לא מעט אבל הטולדו שמגיע מאובזר יותר במחיר יותר נמוך - לא רואים בכלל. על הכביש לדעתי ראיתי אותו רק פעם אחת!!! למה? רק בגלל שהוא לא מתאים לשוק הישראלי? למה הסקודה כן והסיאט לא?

זה אומר שכשארצה למכור אותו בעתיד לא אצליח? החלקים יהיו מאוד יקרים? לא כדאי לקנות?

לרדת מהרכב הזה ולהתחיל להתעניין בקוריאניות/יפניות?

פורסם

אל תשכח שהרבה ראפידים נמכרו לליסינג, זו הסיבה שאתה רואה הרבה מהם על הכביש.

לגבי הטולדו, היא פשוט לא לכאן ולא לכאן ולכן מעט מיותרת -

מי שמחפש משפחתית של סיאט ילך על הלאון, ומי שמחפש סופר מיני של סיאט ילך על האיביזה.

פורסם
אל תשכח שהרבה ראפידים נמכרו לליסינג, זו הסיבה שאתה רואה הרבה מהם על הכביש.

לגבי הטולדו, היא פשוט לא לכאן ולא לכאן ולכן מעט מיותרת -

מי שמחפש משפחתית של סיאט ילך על הלאון, ומי שמחפש סופר מיני של סיאט ילך על האיביזה.

אז אתה יכול להגיד את זה גם על היונדאי I25 קאיה ריו פ'גו 301 סיטרואן אליזה ועוד....

לא יודע אם ראית את הבאגז' אבל הוא ענק (בגלל שזה 5 דלת) אז יכול להכיל הרבה יותר מאיביזה.

וחוץ מזה המשפחתיות הגדולות יותר יותר יקרות אז מתאים לי יותר זול...

פורסם

אין פה קסמים, אם אין הרבה מהם על הכביש משמע אין להם ביקוש, לא כחדשים ולא כיד שנייה.

זה מעולה לך כמישהו שרוצה לקנות אבל יבוא יום בו גם אתה תרצה למכור.

למרות שאף אחד לא יודע מה יהיה מצב השוק יד שנייה בעוד 4-5 שנים.

פורסם

תגדיר בעיה

חלפים אין בעיה, זה אותם מכלולים כמו הרכבים הנפוצים של VAG.

"הבעיה" נעוצה בכך שהשוק (משמע ההדיוט שרוצה לרכוש רכב) לא מודע לקיומו של הרכב בשוק, והוא יחפש את מה שהרוב מחפש, משמע סקודה ראפיד, למרות שזה אותו רכב.

כרגע הבעיה הזו, זהו היתרון שלך כרוכש, משמע הן נסחרות במחיר נמוך יותר מהראפיד למרות שמציעים משהו דומה. ועל כן יש פה עניין של קונה בזול מוכר בזול.

זהו ההיבט היחיד של החלטה זו, מכל בחינה אחרת היא דומה לראפיד, לטוב ולרע.

בהצלחה.

פורסם

אותו דבר כמו רפיד

המנוע 1.4 הזה למיטב ידיעתי לא סובל ממחלות ידועות, הגיר כבר נשפכו הרבה מילים אודותיו.

אני חושב שהטולדו זה דיל לא רע למי שרוצה רכב שימושי של הקבוצה, הנוחות שלו בינונית, כמו הרפיד, אבל תא מטען עצום, ותמורה לא רעה למחיר שניתן להשיגו. צריך לקחת בחשבון שגם ימכר במחיר נמוך בעתיד. אז זהו פתרון מצוין למי שמחזיק רכב לתקופה ארוכה מאד.

פורסם

כשאתה רוצה לקנות רכב שאין ממנו הרבה יחידות, זה משחק לטובתך כרוכש הרכב.

לצורך העניין, אתה יכול לקבל די בקלות הנחה של 20% ממחיר המחירון - שזה יכול להיות כמעט 20 אלף שקלים ממחיר של רכב כזה.

עכשיו, תיקח בחשבון שאולי ישנה ירידת ערך מואצת לעומת הראפיד (פשוט תבדוק את ההבדלים במחירון ביניהן ותראה לבד אם יש הפרש) - וזה יכול להראות לך אם אתה עומד לספוג מכה שלא שווה את ההנחה לעומת רכישת ראפיד מקבילה.

• תוכן חדש...