Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Black Friday 2022 או: גיבוב הקניות הרשמי של CF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי נעליים מאמזון אנגליה בתחילת החודש, מועד ההגעה היה ב 18 לנוב'. לפי מספר המעקב ובאתר של I PARCEL ב 15 לחודש החבילה כבר הייתה בארץ. עדיין לא יצרו איתי קשר, מתי מערבים את אמזון?

פורסם
המלצות לבלנדר כותש קרח להכנת שייקים? (דגש על כותש קרח)

תקציב 100$ עד הבית.

לפני חודשיים אחרי סקר שוק נרחב רכשתי את הבלנדר מוט הזה

http://tinyurl.com/zbgdzfx

הוא יודע גם לכתוש קרח.

110$ עם משלוח עד הבית.

השאלה עם אתה מעדיף בלנדר מוט או רגיל?

פורסם

הוא כבר מגיע עם אנדרואיד וחלונות מותקנים מראש. אפשר לעבור ביניהן.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
הזמנתי נעליים מאמזון אנגליה בתחילת החודש, מועד ההגעה היה ב 18 לנוב'. לפי מספר המעקב ובאתר של I PARCEL ב 15 לחודש החבילה כבר הייתה בארץ. עדיין לא יצרו איתי קשר, מתי מערבים את אמזון?

סיפור די דומה גם אצלי,שלח מייל לשירות לקוחות של i-percel (הם עונים די מהר,ענו לי תוך 5 דק') ותבקש מהם את מספר המעקב של דואר ישראל ובעזרתו תראה מה קורה עם החבילה.

מדובר בשירות שמעביר את המשלוח לידי דואר ישראל ומכאן נובע העיכוב...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

מה שהם מציגים זה מועד מוערך. לפעמים זה קודם ולפעמים אחכ.

משלוח של I-Parcel מוערך ב- 7-10 ימי עסקים מרגע המשלוח, המקסימום קרוב ל-20 למיטב זכרוני.

בקש מ- I-Parcel מספר מעקב של הדואר.

פורסם
הבן שלי מחפש אוזניות קשת BT (עם חיבור 3.5 מ"מ) - רצוי מאוד on ear, אבל גם over ear יתקבלו.

חשוב מאוד הבידוד - נוסע הרבה ברכבת ולא מעוניין שכל הקרון ישמע אותו (אל תעשה לחבריך...). הוא ממש לא אודיופיל ככה שאיכות סבירה היא חשובה אבל לא צריך להתפרע.

התקציב הוא סדר גודל של עד 100$ כולל משלוח. ניתן להתגמש (לשני הצדדים :)).

תתחיל לקרוא

Jabra MOVE Wireless Bluetooth במבצע 70$ עד הבית.

JBL E40BT ב 71$ עד הבית

Pioneer SE-MJ561BT-T ב 278 שח בארץ מעל 800.

Sony MDR-XB950BT מאוד "בסיות" שלי עם חריגה קטנה שתתן תוצאות גדולות 540 שח כולל הכל.

פורסם

גם לי יש סיפור דומה עם i-Parcel.

יצרתי קשר וקיבלתי מס' מעקב של דואר ישמעאל.

רק שיש בעיה עם המספר- הוא משוייך גם לחבילה אחרת בארץ, ולפי תאריכי המעקב זו חבילה ישנה ביחס למועד ההזמנה מאמאזון.

מה עושים? וידאתי שקיבלתי את המספר הנכון.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...