Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Black Friday 2022 או: גיבוב הקניות הרשמי של CF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, אני טס ללונדון בשבוע הבא ורציתי לשאול אם מישהו יכול להמליץ על חנויות נעליים ומשקפי שמש מומלצות וזולות?

אני מחפש משקפיים של ריי באן ונעלי מונוכרום של אולסטאר באדום ושחור, אם מישהו מכיר חנויות ברחבי העיר עם עדיפות לאזור הרובע היהודי במחירים נוחים אני מאוד אודה לו.

How sky is the limit if there are footprints on the moon?

פורסם

מחפש בנרות דיל טוב ללפטופ 12'-14' עם 8-16GB RAM, SSD, ועדיפות למותג DELL, האם לקנות בארץ בBF? לקנות מחו"ל? לקנות כבר עכשיו או לחכות לBF עצמו? תודה.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם (נערך)

ספריאל הגמדים מצאו עוד ירידת מחיר.

שווה בדיקה

Audio-Technica ATH-SR5BK ב 490 שח עד הבית אמזון US.

בארץ מעל 800 שח.

DELL לקנות אך ורק מהחנות שלהם בארה"ב.

קוריוז קטן.

הם עלו היום דיל על 2 מסכים 24 אינצ' ב 160$ לשני המסכים. בארץ מסך 1 עולה יותר מ-1000.

הרשת גועשת רועשת בנושא הזה.

לינק למשוגעים.

***אני לא לוקח שום אחריות לא לקלל***

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

אין מלאי בדיל של דל כבר לפחות 3 שעות.....

היה גם קופון שהוריד את המחיר מ169 דולר ל153 דולר.

ספריאל הגמדים מצאו עוד ירידת מחיר.

שווה בדיקה

Audio-Technica ATH-SR5BK ב 490 שח עד הבית אמזון US.

בארץ מעל 800 שח.

DELL לקנות אך ורק מהחנות שלהם בארה"ב.

קוריוז קטן.

הם עלו היום דיל על 2 מסכים 24 אינצ' ב 160$ לשני המסכים. בארץ מסך 1 עולה יותר מ-1000.

הרשת גועשת רועשת בנושא הזה.

לינק למשוגעים.

***אני לא לוקח שום אחריות לא לקלל***

פורסם (נערך)

לכן כתבתי קוריוז

הכל אני צריך לעשות בבית הזה.

הרגתם אותי היום

ועוד כל הטוב לפנינו

מעילים של קולומביה מחיר מאוד תחרותי אומנם לא אמזון אבל עדיין שווה

http://www.ebay.com/sch/m.html?_odkw=&_ssn=forzasports&_armrs=1&_osacat=1059&_from=R40&_trksid=p2046732.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XColumbia.TRS0&_nkw=Columbia&_sacat=1059

Sent from my LG-H960

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

מצטרף לבקשה לסופטשלים, לא משנה מותג, מחפש איכות ולא שם. למטרת טיול ארוך צריך כמה אופציות טובות

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

לגבי קניה מדל ארה"ב - האם יש אחריות בארץ למוצר שנרכש בארה"ב? האם יעבור במכס בלי בעיה ומה הם החיובים?

תודה.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

הסתכלתי בps store בקונסולה מחירים משוגעים!

שלל משחקים, בהנחות ענק עד 75%

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...