Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פוקוס 2008.

החלפתי היום שמן מנוע. סגרתי את הקרטר עם בורג חדש שקניתי ושמתי לב שאחרי שהוא מוברג עד הסוף פתאום הוא מסתובב על ריק ואז שוב חצי סיבוב ומרגיש שכמעט נגמר ושוב חוזר חלילה. אז פשוט הברגתי עד שזה הרגיש לי שמוברג מספיק חזק ודי.

אחר כך ראיתי בגיגית של השמן הישן שבבים של מתכת עגולים שהסבירו לי שנהרסה הקצה של ההברגה וזו כנראה הסיבה לסיפור עם הבורג החדש.

זה די הגיוני כי ברוב טפשותי לפני כמה חודשים הברגתי חזק חזק את הבורג כי חשבתי שיש לי נזילה.

השאלה היא האם בודאי תהיה לי עכשיו נזילה ואני צריך לטפל בהברגה או שלא בטוח?

אני רק אציין שמדובר בבורג עם גומיא מולבשת עליו.

אם דורש טיפול, להיכן לגשת? מה סדר גודל של טיפול?

תודה מראש

פורסם

לא הייתי נשאר עם זה ככה, האופצייה הכי טוב בשבילך זה לקנות קרטר חדש , העלות לא יקרה כלל , אם אני זוכר טוב בסביבות 400-500 שח בשביל הראש השקט שלך , אין לדעת פתאום באמצע נסיעה הבורג יחליט שנמאס והדרך להרס המנוע קצרה.

כמובן שיש דרך יותר זולה וזה לעשות הברזה מחדש אצל בעל מקצוע. לבחירתך

פורסם

א. נראה לכם דחוף לטפל בזה או שסובל דיחוי עד הטיפול הבא עוד כמה חודשים כשאני בודק מפלס שמן לעיתים קרובות? סה"כ הבורג הוברג מצוין עד הקצה, רק את הסוף הסוף שכבר עושים חצי סיבוב חזק - שם הוא הסתבך. נשמע לי הזוי שהוא יעוף לי באמצע נסיעה או משהו כזה.

ב. המלצות לחרט מקצועי באמת תתקבלנה בברכה, אזור ירושלים, מודיעין, פתח תקווה.

פורסם

החשש הוא שהבורג יפול במהלך נסיעה השמן יתרוקן במהירות לכביש ותוך כמה דקות המנוע גמור ! (וגם כל האופנועים שיסעו אחריך...).

הכי טוב זה לפתור את הבעיה עכשיו (החלפת קארטר/חרט - מה שתחליט).

מציע לך לבדוק האם הבורג תפוס חזק , תנסה להזיז אות חזק עם היד בלבד , אם אין שום חופש והכל טפוס היטב, אז אולי אפשר להתמהמה עם הפיתרון . וגם אז היתי בודק אותו כל שבוע!

פורסם

הפקק יחליט להפסיק לאטום או ליפול לגמרי בזמן הכי לא מתאים, ואז המנוע יישרף בנסיעה כי לא יהיה לו שמן (אם יהיה לך מזל נורת לחץ השמן תידלק כשזה יקרה ואם תשים לב בזמן אז תוכל להספיק לדומם מנוע בכביש ולחכות לגרר).

אל תמשוך את המצב.

פורסם

שום לחכות לטיפול הבא! טפל בזה עכשיו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

השתכנעתי. כמה מסובך לפרק לבד קארטר ולהרכיב? אשמח לקבל עצות לגבי פירוק והרכבה של הקרטר וכן המלצות האם להעדיף חריטה או קארטר מפירוק

עריכה אחרונה על ידי אורי קירשנבום
פורסם

לא מסובך, אבל לא תענוג גדול בלי ליפט.

אם זאת הבעיה היחידה עם הקרטר אין מה ללכת על פירוק, רק להבריז אותו מחדש. יכול להיות שאפשר להבריז את ההברגה מחדש בלי לפרק את הקרטר כשהאוטו על ליפט אם תמצא חרט שעושה ביקורי בית. כמה מאות שקלים לחרט ולבעל הליפט ואתה מסודר.

פורסם

אפשר גם בלי לפרק את הקרטר -מניסיון.

עשו לי הברזה חדשה בגלל שהבורג הסתובב חופשי על הציר, מבלי לפרק את הקרטר.

מה שכן כדאי זה להזרים קצת שמן ולזרוק אותו אח"כ, לצורך הוצאה של כל מני חלקיקי מתכת שאולי נשארו בפנים.

• תוכן חדש...