Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלי אקספרס- המלצות ל11.11?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לסינים חג ב11.11 ככה שאפשר לקנות הרבה מוצרים ב50 אחוז הנחה ואפילו בהנחה גדולה יותר.

סתם דוגמה שראיתי בשביל החברה:

http://www.aliexpress.com/item/Pregnant-Antiskid-Warm-Winter-Indoor-Shoe-Woman-Chinelos-Pantufas-Adulto-Big-Hearts-Soft-Bottom-Plush-Home/2010883642.html

אם תקנו היום המחיר הרגיל 18.89 דולר, אם תקנו ביום המבצע הגדול זה יעלה 6.04.

עוד משהו שבטוח חלקנו יאהבו:

http://www.aliexpress.com/item/20-OFF-CHINA-HILTI-Europe-2Gang1Way-Smart-House-Touch-Light-Switch-Tempered-Glass-Panel-switch-lighting/32345474921.html

16.70 דולר ביום המבצע במקום 28.30 דולר כיום.

תנו בראש- ביגוד, הנעלה, אלקטרוניקה, שחקו אותה.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מאמין שמוצרים שיוזמנו בתאריכים האלו יגיעו ליעד רק עוד שנתיים בערך..

א.דואר ישראל שלא עומד בעומס בזמנים רגילים

ב.הכמויות המטורפות שיוזמנו,בנוסף לחברת דואר שלא יודעת לתפקד.

ג.סיכוי לאיבוד/בלבול הזמנה בגלל עומס אצל המוכרים.

אני הייתי ממתין עד יעבור זעם(11.11) ומזמין קצת אחרי

עריכה:

וכמו שאמר מעליי,העלאת מחיר מקורי לצורך "הנחה"

TDI POWER

פורסם

השאלה איך קונים שם? יש הרי טלפונים ומוצרים דומים, מחכים שזה ייפתח ופשוט יורים על המקשים בעכבר הכי מהר שאפשר?

Opel Adam S 2017

פורסם

אם תקנו היום המחיר הרגיל 18.89 דולר, אם תקנו ביום המבצע הגדול זה יעלה 6.04.

אל תאמין ל"מחיר הרגיל". הנה הנעליים האלו באיביי בהרבה פחות מ-$18. לא בטוח אם זה זהה לחלוטין ואם זה הכי זול שיש.

http://www.ebay.com/itm/Winter-Womens-Lady-Girls-Cute-Love-Heart-Soft-Warm-Indoor-Home-Bedroom-Slippers-/171992163506?var=&hash=item280b8824b2:m:mNLye31UfCTDyLE5b16Ju2A

16.70 דולר ביום המבצע במקום 28.30 דולר כיום.

כנ"ל - לא יודע אם זהה או דומה, אבל בפחות מ$16 עוד היום

http://www.ebay.com/itm/Hot-Smart-Touch-Wall-Control-Light-Switch-Crystal-Glass-Panel-1-2-3-Gang-1-Way-/131532323148?var=&hash=item1e9feff94c:m:muCR2_gOiDzyuoJRYhHu6cw

:turn-l:
פורסם

כמה דברים לגבי כל הספקנים .

מניסיון של שנה שעברה:

ההנחות ברוב המקרים אמיתיות ואין העלאת מחיר יזומה לפני כן. היו מוצרים שעקבתי לפני ואחרי 11.11 וההנחה הייתה אמיתית.

בנושא הדואר יש אומנם בעיה והמוצר האחרון מ כ 30 מוצרים שהזמנתי הגיע אחרי חודשיים . שום פריט מההזמנה שלי לא הלך לאיבוד.

למי ששאל איך קונים אז פשוט קונים באותו היום בדיוק כמו שקונים באי ביי עם כרטיס אשראי.

הסינים מיומנים במשלוחים בסדרי גודל כזה ורוב המוצרים נשלחים תוך כמה ימים מיום ההזמנה. וכמעט כל ההזמנות נשלחות בחינם ומקבלים הודעה על יציאת המשלוח במייל.

ההנחות חלות על הרבה מוצרים כולל חלקים ואביזרים לרכב.

ואגב שלא יובן לא נכון אין לי קשר כל שהוא לסינים . אבל אני חושב שחבל לא לנצל הזדמנות למחירים טובים. העיקר לקנות מה שנחוץ ולא להתפרע רק בגלל המחיר הזול.

פורסם
כמה דברים לגבי כל הספקנים .

מניסיון של שנה שעברה:

ההנחות ברוב המקרים אמיתיות ואין העלאת מחיר יזומה לפני כן. היו מוצרים שעקבתי לפני ואחרי 11.11 וההנחה הייתה אמיתית.

בנושא הדואר יש אומנם בעיה והמוצר האחרון מ כ 30 מוצרים שהזמנתי הגיע אחרי חודשיים . שום פריט מההזמנה שלי לא הלך לאיבוד.

למי ששאל איך קונים אז פשוט קונים באותו היום בדיוק כמו שקונים באי ביי עם כרטיס אשראי.

הסינים מיומנים במשלוחים בסדרי גודל כזה ורוב המוצרים נשלחים תוך כמה ימים מיום ההזמנה. וכמעט כל ההזמנות נשלחות בחינם ומקבלים הודעה על יציאת המשלוח במייל.

ההנחות חלות על הרבה מוצרים כולל חלקים ואביזרים לרכב.

ואגב שלא יובן לא נכון אין לי קשר כל שהוא לסינים . אבל אני חושב שחבל לא לנצל הזדמנות למחירים טובים. העיקר לקנות מה שנחוץ ולא להתפרע רק בגלל המחיר הזול.

אז ככה, יש לי בערך 10 מוצרים שרציתי לרכוש באלי, שמתי אותם ב"וויש ליסט" לפני כשבועיים, כשנכנסתי לראות אתמול מה המחיר, הופתעתי לגלות שלא רק חלק מהמוצרים, אלא שלכל המוצרים ששמתי ברשימה, המחיר עלה, ובטח לא תופתעו לגלות שההנחה של ה11.11 מורידה את המחיר למחיר המקורי, זה שהיה לפני שבועיים, בקיצור, הכל בולשיט!

פורסם
אז ככה, יש לי בערך 10 מוצרים שרציתי לרכוש באלי, שמתי אותם ב"וויש ליסט" לפני כשבועיים, כשנכנסתי לראות אתמול מה המחיר, הופתעתי לגלות שלא רק חלק מהמוצרים, אלא שלכל המוצרים ששמתי ברשימה, המחיר עלה, ובטח לא תופתעו לגלות שההנחה של ה11.11 מורידה את המחיר למחיר המקורי, זה שהיה לפני שבועיים, בקיצור, הכל בולשיט!

משתתף בצערך אבל אצלי 7 מוצרים שמסומנים לקנייה מתומחרים בהנחה של כ 50% מהמחיר שהיה כל השנה ומוצר אחד ב 70%. כפי הנראה צריך מזל בבחירת המוצרים.

פורסם
אצלי 7 מוצרים שמסומנים לקנייה מתומחרים בהנחה של כ 50% ...

אכפת לך לשתף אותנו במוצרים? סתם מעניין מה הם.

לגבי מה שאמרו גם אני עקבתי וכמובן שזה ככה, מעלים לצורך "ההנחה" ,כאשר בפועל זה יוצא זול יותר במשהו כמו 1$ מהמחיר הקודם.

אבל לא הוזכרו כאן הקופונים שניתן היה להשיג עד היום (?)

ניתן לקבל קופון של 2$ בקניה מעל 19$ דרך wish list

ישנם כל מיניי משחקים שאוספים מטבעות וממירים לקופונים.

בנוסף ביום עצמו יש הנחה קבועה של 15$ לסכום מעל 150$

אני מתעניין במטענים של Tronsmart:

http://www.aliexpress.com/item/Qualcomm-Official-Certified-Tronsmart-TS-WC3PC-3-Ports-Quick-Charge-2-0-VoltIQ-Wall-Charger/32367514591.html

http://www.aliexpress.com/item/Qualcomm-Official-Certified-Tronsmart-TS-CC2PC-2-Ports-Quick-Charge-2-0-Car-Charger-for/32353146776.html

שתפו גם אתם :wink:

פורסם
משתתף בצערך אבל אצלי 7 מוצרים שמסומנים לקנייה מתומחרים בהנחה של כ 50% מהמחיר שהיה כל השנה ומוצר אחד ב 70%. כפי הנראה צריך מזל בבחירת המוצרים.

אפשר קישורים למוצרים שנמכרים בכאלו הנחות אמיתיות?

:turn-l:
פורסם
אפשר קישורים למוצרים שנמכרים בכאלו הנחות אמיתיות?

לא מבין למה אתה צריך את רשימת הקניות שלי . לא בטוח שאתה צריך את מה שאני קונה רק בגלל ההנחה.

אבל הנה לינק אחד של נורות לד שאני קונה להחליף נורות הלוגן באיזה מתקן תאורה המכיל קרוב ל 20 נורות.

ממעקב שעשיתי זה כרגע הכי זול שמצאתי במבצע של 11.11

http://www.aliexpress.com/item/High-Power-G9-3W-5W-9W-3014-SMD-LED-Bulb-64leds-80leds-152leds-White-Warm-White/32323343218.html

פורסם

יש לי בעגל תקניות בעלי בערך 70 מוצרים, לא תמיד כאלה שאני רוצה לקנות אלא רק לשמור אותם בזיכרון.

יש כאלה שכבר חודשים נמצאים בעגלה אצלי ולא ראיתי מוצר אחד שהעלו את המחיר המקורי בשביל לחתוך אותו, אז כמו שצביקה אמר, כנראה שצריך מזל בבחירת המוצרים.

פורסם
G9 64 לדים עולה כדולר וחצי ולא 2.60, אבל אם אצליח לקנות ב 21 סנט זה בהחלט יהיה משתלם. אנסה.

www.ebay.com/itm/3W-G9-Base-LED-Light-64-SMD-3014-Chip-AC220V-RV-CamperWARM-COOL-WHITE-360-Degree-/271334214102?var=&hash=item3f2cc789d6:m:mKAOSO0869HXoreqodXUBjQ

מבחינתי לא מעניין אם יש מישהו שמוכר ב1.5$ אני עושה חשבון כדאיות. זה הסוג שאני צריך המחיר הסופי זול משמעותית וזה מה שקובע . גם בדברים אחרים אני בודק את המחיר הסופי ולא רק גובה ההנחה.

אני מקווה שבמקרה אתה צריך את הסוג הזה כי גם אם זה זול ולא נחוץ זה סתם זריקת כסף.

החוכמה בכל האתרים זה היכולת לנסח את החיפוש נכון. כי הרבה פעמים מפספסים מציאות בגלל נוסח חיפוש לא מתאים.

אני מקווה שאתה קצת פחות ספקן באמיתות המחירים של המבצעים

• תוכן חדש...