Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

אני מעוניין לשרד את הרכב הנוכחי שלי - פורד פיאסטה 2010, ולעבור לסופר מיני חדשה יותר.

התקציב שלי הוא בין 65-70k (בתקווה ואצליח למכור את הפיאסטה שלי באזור ה-40k :-D ).

אין לי בעיה לקנות יד שנייה, מליסינג - אבל אחרי סיבוב שעשיתי היום במגרשים של חברות גדולות אני קצת פחות אופטימי. חשוב לי שהרכב יהיה יחסית מאובזר, בטיחותי, חסכוני בדלק ולא ידני. אני מכוון לרכב שנתון 2013-2014, אבל מוכן לחשוב גם על 2012 אם הציפיות שלי גבוהות מדי...

חשבתי על פיאסטה חדשה יותר, ועל טויטה יאריס או סקודה פאביה.

מה הדגמים המומלצים לפי הדרישות שלי?

תודה רבה מראש לכולם :)

פורסם

תוותר על פיאסטה חדשה יותר. היא מגיעה עם גיר רובוטי כפול מצמדים בעייתי למדי, זה מתכון לצרות שאין להם פיתרון.

תוותר על סקודה פאביה. היא מגיעה עם גיר רובוטי כפול מצמדים ומנוע 1.2 ליטר TSI שאמינותן מוטלת בספק. זה מתכון לצרות שפתרונן זמני ויקר.

טויוטה יאריס קטנה וחביבה אבל יקרה יחסית ואין אותה במגרשי הליסינג כמעט, אתה מחפש עגבניה בפרדס של אשכוליות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
תוותר על פיאסטה חדשה יותר. היא מגיעה עם גיר רובוטי כפול מצמדים בעייתי למדי, זה מתכון לצרות שאין להם פיתרון.

תוותר על סקודה פאביה. היא מגיעה עם גיר רובוטי כפול מצמדים ומנוע 1.2 ליטר TSI שאמינותן מוטלת בספק. זה מתכון לצרות שפתרונן זמני ויקר.

טויוטה יאריס קטנה וחביבה אבל יקרה יחסית ואין אותה במגרשי הליסינג כמעט, אתה מחפש עגבניה בפרדס של אשכוליות.

גיר רובוטי כפול מצמדים שאמינותו מוטלת בספק ?

דווקא הגיר כפול מצמדים של רנו יש רק שבחים!

פורסם
גיר רובוטי כפול מצמדים שאמינותו מוטלת בספק ?

דווקא הגיר כפול מצמדים של רנו יש רק שבחים!

איפה כתבתי בהודעה שלי את המילה "רנו"? כתבתי פורד, כתבתי סקודה, לא כתבתי רנו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הייתי בודק גם את הפיגו 208 וקליאו התקציב שלך מאוד קרוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הסתכלתי במגרשי ליסינג כי חשבתי ששם יהיה יותר מבחר או יותר זול, אבל אני ממש לא נעול על זה :)

ראיתי בyad2 שכביכול בתקציב הזה אפשר גם לרכוש 208 שנת 2015. זה הגיוני? הוא נחשב לרכב טוב?

תודה רבה לכולם!

פורסם

איפה ראית 2015 ב70 אלף?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אז זאת הסיבה.

לדעתי אם זאת האקסס הפשוטה עדיף לקנות כבר מהסוכנות בתוספת של 5 אלף ולהיות יד 1,יש שם גם ב 69 את האקטיב שכבר הרבה יותר מאובזרת ו69 לדעתי שווה את זה למרות שהק"מ גבוהה אבל עדיין סך הכול 30 אלף קילומטר.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

• תוכן חדש...