Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא מה משקל הרכב + מתי הוצאת את הרשיון B.

אם זכור לי נכון מי שהוציא רשיון B לפני יוני 2006 יכול עדיין לנהוג עד 4 טון.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
השאלה היא מה משקל הרכב + מתי הוצאת את הרשיון B.

אם זכור לי נכון מי שהוציא רשיון B לפני יוני 2006 יכול עדיין לנהוג עד 4 טון.

אכן, בגלל זה בגוף השרשור שאלתי אם משקלה פחות מ3.5 טון. שאלתי את בעל הרכב אם צריך לזה רישיון סי והוא אמר שמספיק בי. אבל הוא בן 48 אז אין זה אינדיקציה עבורי.

פורסם
אכן, בגלל זה בגוף השרשור שאלתי אם משקלה פחות מ3.5 טון. שאלתי את בעל הרכב אם צריך לזה רישיון סי והוא אמר שמספיק בי. אבל הוא בן 48 אז אין זה אינדיקציה עבורי.

תבקש ממנו שיצלם את הרישיון רכב וישלח לך.

כך תוכל לראות את המשקל הכולל של הרכב.

(להערכתי, אין רנו מאסטר מתחת ל 3.5 טון, אבל שווה לבדוק)

"אני לא מצטער על דברים שעשיתי, אני מצטער על דברים שלא עשיתי…"

פורסם

המשקל הכולל המותר של רנו מאסטר מהשנתונים האלו הוא 3.5 טון לפי משרד התחבורה. מה שאני לא יודע זה האם ניתן לנהוג עם רשיון B למי שהוציא רשיון לאחר 2006.

פורסם (נערך)

אז כן, אפשר.

מי שהוציא רשיון נהיגה לרכב פרטי מ2007 והלאה (סילחו לי שאני לא יודע בדיוק מתי, לא רלבנטי עבורי) רשאי לנהוג על רכב שמשקלו הכולל הוא עד 3,500 ק"ג, בניגוד לעד 4,000 ק"ג שהיה אפשרי עד אז.

אם משקלה הכולל של הרנו הוא מתחת ל3,500, ז"א שכל מי שיש לו רשיון נהיגה לרכב יכול לנהוג בה, גם מי שהוציא רשיון אחרי מועד השינוי.

אין יותר פשוט מלהציץ ברשיון הרכב ולחפש מה המשקל הכולל.

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...