Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני לא כל כך בטוח שזה מתאים לפורום הזה ...

אני רוצה להזמין נורת גג חדשה, הוצאתי את הנורה הנוכחית שיש לי ברכב על מנת לבדוק.

אני יודע שיש H1, H3 ... ואני מניח ש-H מסמל הלוגן והמספר את הגודל אבל אני לא כל כך מבין בזה.

האם מישהו יודע איזה נורה זאת? והאם אני צריך להתחשב בעוד משהו חוץ מהגודל, המתח וההספק לפני ההזמנה?

12202158_920301664713234_1287765386_n.jpg

דייהו לאנוס האצ'בק 00' ידנית

פורסם

נראה כמו מנורת C5W הלוגן. אבל לא בטוח.

וכן, צריך להתחשב בכמה וואט הנורה ולהחליף בהתאם.

חפש על הנורה אם כתוב כמה וואט. יכול להיות 3W\5W\10W לרוב אחד מאלה.

אפשר להחליף לנורת לד בעלת אור לבן אם תרצה.

בצע חיפוש לעוד מידע, בעברית קוראים לנורה "נורת בננה".

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

באנגלית, festoon bulb\lamp.

יש במספר גדלים, מדוד את אורך הנורה.

תזמין מאיביי נורות לד בהתאם לאורך שמדדת והמתח של הרכב/ מה שכתוב על הנורה, 12/24 וולט.

סער

פורסם (נערך)

באיביי יש שלל נורות לד עם מחברים שונים שניתן לבחור לפי הדרוש.

החיבור אצלך הוא festoon ויש מספר מידות אורך, אתה יכול למדוד, אבל רבים מהמתאצים הגנריים מגיעים עם מחבר קפיצי שאתה יכול להתאים את אורכו

הנה דוגמא מקרית. http://m.ebay.com/itm/T10-48-x-SMD-COB-LED-4W-White-Auto-Car-Light-Interior-Dome-Lamp-Map-Bulb-12V-/131641156563?nav=SEARCH

עריכה אחרונה על ידי erezgur
  • תוכן חדש...