Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלטו חדשה

skull
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביקרתי היום בסוכנות סוזוקי שקרובה למקום עבודתי.

הוצעה לי אלטו,יד 01, אפס קמ,מרימי שמשות,חיישני רוורס,שנה אחריות נוספת,קודן ב49 אלף.

אני מחפש רכב ארוך טווח,מעל 10 שנים,הנסועה השנתית שלי לא עולה על 5 אלף,רובם בין עירוניים.

ראיתי בכמה מקומות שמשמיצים את הפלסטיק של הדשבורד,האם הוא עלול להתפרק אחרי כמה שנים?

בעיות קטנות שאני אמור לדעת על הרכב?

הסכום הנ"ל אמור להשתחרר לי בעוד חודשיים,באיזה מסלול כדאי לי לבחור למימון? הלוואה או מימון מהיבואן?

פורסם

האלטו רכב מיושן בתחום המיני, אבזור לא משהו, ניהוג בינוני ומטה ובגדול אתה מרגיש שחסכו עלייך...

על איזה דגם אתה הולך? ידני או אוטומט?

ישנן חלופות טובות יותר

פורסם

אלטו הוא רכב בסוף דרכו. כל חלופה אחרת תהיה טובה יותר. ספארק, עוד מכונית לקראת סוף דרכה אבל טובה יותר מהאלטו, נמכרת במחיר מעט יקר יותר, סיטרואן C1, מכונית חדשה וטובה מאלה, נמכרת במחיר מעט גבוה יותר מהספארק אבל עדין בפחות מ-60K שח.

פורסם (נערך)

ידנית.

הבעיה בשאר הרכבים שהמחיר נושק ל 60 אלף,שזה 11 אלף יותר ממה שאני יכול להוציא.

כמו כן הציפיות שלי לא גבוהות,נטו רכב שלא יתפרק תוך כמה שנים ולא יקרקרש וירגיש זול.

עריכה אחרונה על ידי skull
פורסם

הסיטרואן נמכרת עכשיו ב 56 שוו לבדוק,אבל אם גם זה יקר,אז האלטו חיסכונית ולא אין סיבה שהפלסטיק יתפרק האלטו םה כבר כמה שנים והכון בסדר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האלטו הוא רכב שמרגיש זול גם כשהוא חדש. אבל - בשביל 5 אלף ק"מ בשנה - נראה לי שהוא יעשה את העבודה. ובמחיר הזה לרכב חדש - 0 ק"מ - אין לו מתחרים.

תעשה נסיעת מבחן ותראה אם הוא מתאים לך.

יש לנו אחת כזאת במשפחה - אשתי קנתה אותה יד0 ב 2010 (עוד לפני שהכרנו) וב 2013 היא נמכרה לאח של אשתי. היום הרכב עם 90,000 ק"מ. מרגיש זול, שלא תהיה אשליה, אבל שום דבר לא מתפרק בינתיים, אמינות מוחלטת - טיפולים בלבד, וצריכת דלק מצויינת.

פורסם

לדעתי פער המחיר בין אלטו חדשה ל-C1 חדשה לא גדול ושווה את התוספת. השאלה אם אתה רוצה/יכול להוציא יותר?

פורסם

ב-49 אלף ש"ח אפשר לקנות ספארק יד שניה 0 ק"מ. לא פאר היצירה, אבל עדיפה על האלטו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
ב

אני מחפש רכב ארוך טווח,מעל 10 שנים,

הסכום הנ"ל אמור להשתחרר לי בעוד חודשיים,באיזה מסלול כדאי לי לבחור למימון? הלוואה או מימון מהיבואן?

1. לקנות היום אלטו ולדעת שאתה נוהג בה ב 10 השנים הקרובות? המחשבה הזו מפחידה מאוד.

2. לך לבנק, תסביר מה אתה צריך (הכסף אצלהם) ובקש הלוואת גישור. סיפור הכי פשוט שיש.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לאור התגובות אתחיל לחפש פיקנטו,מכירים סוכנות ליסינג שמחזיקה ידניות? מחפש אחת 0 קמ מליסינג,אוויס ואלדן לא מתעסקות עם ידניות.

פורסם

רוב התגובות פה נוטות לדחות את האלטו, אני גם תומך בלבחור רכב אחר.

האלטו רכב זול שהיתרונות העיקריים שלו הם חסכון בדלק ואמינות.

החסרונות שלו רבים, חוסר באבזור, בטיחות פחותה גם בתחילת שיווקה ועוד יותר עכשיו, האוטו רועד בסרק ,מרגיש זול , ואם אתה רוצה להחזיק אותה 10 שנים אני ממליץ שתשקול שוב כדי לקבל רכב יותר שלם מהאלטו, גם אם יהיה טיפה פחות חסכוני.

פורסם
אלטו הוא רכב בסוף דרכו. כל חלופה אחרת תהיה טובה יותר. ספארק, עוד מכונית לקראת סוף דרכה אבל טובה יותר מהאלטו, נמכרת במחיר מעט יקר יותר, סיטרואן C1, מכונית חדשה וטובה מאלה, נמכרת במחיר מעט גבוה יותר מהספארק אבל עדין בפחות מ-60K שח.

האלטו אמנם בסוף דרכה, אבל זו הסיבה שהיא נמכרת במחיר הזה...

אני מניח שכשהמחליפה שלה (הסלריו) תיכנס - היא תתומחר הרבה יותר גבוה.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

השאלה היא לא האם האלטו תחזיק 10 שנים שכן לפחות עד היום היא הראתה עמידות ואמינות מהטובות בקבוצתה, השאלה היא האם באתה תחזיק מעמד איתה 10 שנים ועוד בנסיעות בינעירוניות בעיקר?

אם לאחר נסיעת מבחן בכביש בינעירוני התשובה תהיה חיובית, לך על זה.

מה הבעיה לרכוש רכב נוח ונעים יותר כמו סי1 או פנדה או אפילו סיאט מיי/סיטיגו בנות כשנה מיד ראשונה עם קילומטרז נמוך שיעלו אף פחות מהאלטו?

גם הספארק עדיפה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

כתבת שאתה מעדיף לא להוציא כל כך הרבה על פיקנטו, אז מה קרה? בטווח שבין אלטו לפיקנטו הרי יש חלופות נוספות טובות למדי כמו שציין ספיידרמן.

• תוכן חדש...