Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

התייעצות קצרה, אישתי בחופשת לידה כרגע, והיא נוסעת ברכב מסוג פורד פוקוס סטיישן בערך

פעם בשבוע. בשאר הזמן הרכב עומד בחנייה בחוץ חשוף לפגעי מזג האויר ובמיוחד הגג סובל

מפירות קטנטנים שנופלים מהעצים ברחוב ויוצרים כתמים.

מה הדרך הכי טובה להגן עליו? האם אוטם צבע יעזור במקרה הזה?

יש לי בבית ילדה בת שנתיים ותינוקת חדשה דנדשה ולצערי הרב בקושי יש לי זמן לטפל ברכב כמו שצריך.

חשבתי גם לכסות את הרכב אבל אישתי מתרעמת על כך ואין לה כל כך כוח להתעסק עם זה.

מבחינתה רכב זה לסוע וזהו, ואפשר לנקות אותו פעם -פעמיים בשנה. אני חולה ניקיון וקשה לי עם זה.

כשאני רואה את הרכב אני מתחרפן ונצבט לי הלב. רק לפני שבועיים מצאתי את הזמן לנקות אותו, לשאוב,

לעשות פלסטלינה, וקצת ווקס.

מה דעתכם? חשבתי לחכות עד שיעבור הגשם ואז לשטוף ולשים אוטם צבע ואם יישאר זמן וכוח גם ווקס.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

אם אין אופציה טובה יותר אז כן, שים אוטם צבע איכותי ופעם בכמה זמן תעבור עם ONR כדי להוריד לשלשת ציפורים או את הפירות הקטנים שנופלים ומתייבשים, ככה תמנע צריבה של הלכה.

פורסם

רציתי להעיר ולאמר שתדע, שדווקא רכב שנוסע פחות מבחינה סטטיסטית שמור יותר, מבחינת אבנים קטנות פתיחת דלתות נזקי כביש חניה באזורי תעשיה ובנין עכשיו בחורף יש השפרצות של רכבים, וכו' וכו'

לכן תדאג גם לחנות במקום מוצל רוב שעות היום אם לא כל, לא מתחת לעצים, לדאוג לאוטם צבע טוב, שטיפה פעם בשבוע/יים

אני במקומך אם הייתי יודע שהרכב לא יזוז כל השבוע בוודאות, הייתי קונה כיסוי (לא לשים את הכיסוי על רכב מלוכלך חייב שטיפה לפני) ותסיר אותו ערב לפני שאתם נוסעים בו זה לוקח בדיוק דקה.

אם לא אנחנו נטפל ברכב מי יטפל בו האישה חח? אני מכיר את התופעה מבחינת אישתי הרכב הוא האוטובוס הציבורי הפרטי. מבחינתי הוא בית מרקחת סטרילית

• תוכן חדש...