Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעת מבחן אודי RS3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בחיפושיי אחר הרכב הבא שלי החלטתי לבדוק גם את האודי RS 3 החדשה.

ביום שישי קיבלתי את הרכב לנסיעת מבחן שארכה משהוא כמו שעה וקצת נסענו מהסוכנות ברצליה דרך כביש 5 לבית אריה וחזרה לסוכנות בהרצליה.

אכתוב פה את ההתרשמות הקצרה שלי מהרכב.

מבחינה חיצונית אני לא חובב גדול של מראה ההאצבק של ה RS 3 את הפרונט של הרכב לעומת זאת אני ממש אוהב לדעתי יצא לרכב פרונט ממש מוצלח, אהבתי.

מבחינת העיצוב פנים רכב הדגמה הוא ללא תוספות ובהצעת מחיר שלי הוספתי את המושבי ספורט עם החבילת דיזיין RS אבל סך הכול מאוד אהבתי את העיצוב פנים מרגיש איכותי בנוסף מאוד אהבתי את המראה והתחושה של ההגה המשולב עור ואלקנטרה ובגדול מאוד אהבתי את העיצוב פנים ולדעתי עם המושבי ספורט והחבילת דיזיין הרכב בכלל יראה מדהים.

באופן דיי תמוהה גם המושבים הסטנדרטיים וגם המושבי ספורט האופציונליים מגיעים עם כיונון ידני בלבד!! אני אישית לא הצלחתי למצוא את תנוחת הנהיגה הרצויה עבורי.

גיר מנוע:

הגיר זה הגיר המוכר 7 הילוכים מצמד כפול, גיר מעולה אין מה לפרט יותר מידי.

המנוע הוא 2.5 ליטר 5 צילינדרים בסביבות ה 360 כוח סוס ואני ממש אהבתי את המנוע הזה לדעתי הוא הרבה יותר טוב מ ה 2 ליטר של ה A45 AMG אבל עדיין קצת פחות מוצלח מ ה 3 ליטר של ה M235I (נהגתי על כל השלושה). לאורך כל הנסיעה המנוע הרגיש לי חזק לא הרגשתי איזה שהיא השהיית טורבו וסך הכול מאוד אהבתי את המנוע הזה.

מבחינת צליל המנוע נשמע מדהים ואני אישית ממש אהבתי את הצליל של המנוע בנוסף במצב ספורט האגזוז משחרר צלילי בק פיירים שנהיו פופולריים בזמן האחרון ואני אישית מאוד אוהב אותם.

האגזוז שהיה ברכב הוא האגזוז הספורטיבי והוא משנה את הסאונד שלו בין מצב נוחות למצב ספורט ויש הבדל דיי מורגש, במצב קומפורט הסאונד לדעתי בדיוק בנקודה הנכונה, קיים אבל לא מציק יותר מידי במידה ואתה רוצה נסיעה רגועה לעומת זאת במצב ספורט האגזוז משחרר סאונד מדהים.

מתלים:

רכב ההדגמה הגיע עם המתלים הרגילים ולא האדפטיביים (אני הוספתי את המתלים האדפטיביים בהצעת מחיר שלי)

ולדעתי הכיול של המתלים הרגילים פשוט מעולה, הרכב לא קשיח יותר מידי ובהחלט נוח להתנהלות יום יומית אפילו אשתי שהייתה איתי ברכב לא התלוננה על נוחות הנסיעה!! מצד שני המתלים עשו אחלה עבודה בכביש של בית אריה וריסנו את הרכב בצורה שסיפקה אותי לגמרי לסיכום מאוד אהבתי את הכיול.

שלדה והנעה:

הרכב הזה נוטע בך המון ביטחון לסוע מהר מאוד ובכל נקודת זמן תמיד הרגשתי שהרכב בשליטה מלאה מצד שני קשה לי להגיד שהכביש בבית אריה היה מהנה כמו עם ה M235I אבל בהחלט נהנתי עם האודי יותר מאשר עם ה A45 AMG. הרכב הזה לא אוהב לשחק יותר מידי כמו שאפשר לצפות מאודי למרות שאני חושב שהמצב לא כזה רע כמו שאמרו על הרכב בפורמים בחו"ל. על המחלף מכביש 5 לכיון הכניסה להרצליה הוצאתי קצת את התחת של הרכב ובתור אחד שלא מחפש מכונה שתייצר דריפטים ארוכים ופוטוגניים (עקב עלות סט צמיגים) אלה בעיקר זריקות קצרות נשלטות ושמעלות חיוך ופה דווקא אני חושב שהאודי עשתה עבודה לא רעה גם אם לא התלהבה מזה יותר מידיי...

ברקסים:

לא הרשימו אותי במיוחד מצד שני עשו את העבודה ובלמו כמו שצריך.

אין לי איזה שהם הערות מיוחדות לשלילה או לחיוב לגביהם...

סך הכול הרגישו דיי לינאריים ללא איזה שהיא נשיכה ראשונית חזקה.

סיכום:

מאוד אהבתי את הרכב ואני חושב שהרכב מאוד מהנה לנהיגה קצת פחות אהבתי את הצורה החיצונית...

נכון לרגע זה אני עדיין נשאר לחכות עבור ה BMW M2 אבל בהחלט נהנתי מאוד עם ה RS3 ובמידה וה M2 לא הייתה קיימת קשה לי להגיד במי הייתי בוחר M235I או RS3 למרות שבסוף כנראה הייתי בוחר ב M235I פשוט כי אני הרבה יותר מתחבר לצורה החיצונית שלה...

פעם ראשונה שאני כותב סקירה על רכב שבדקתי אז מקווה שיצא סבבה...

עריכה אחרונה על ידי misgavv
  • תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני קונה את הרכב עם הנחת עולה חדש אז קצת קשה להגיד מה המחיר...

אבל בגדול אחרי התוספות הבאות:

מצלמת רוורס

חבילה של הבקרות האקטיביות של אודי (בקרת שיוט אקטיבית ניתור נטיב ועוד כמה )

מתלים אקטיביים

מושבי ספורט

חבילת דיזיין RS

אגזוז ספורט

צבע מטאלי

אגרת רישוי

מערכת איתור

המחיר על הכביש יוצא בסיבות ה 475K לפני הנחות ומיקוח...

פורסם (נערך)

מה הקשר בכלל בין אודי RS 3 שהוא רכב ספורטיבי מאוד לבין רכב סלוני כמו E קלאס או סדרה 5 ?!?!!?

דבר שני נהגתי על ה A45 AMG שזו הגרסת הצאצבק של ה CLA 45 AMG והיא לדעתי פחות מהנה ופחות מוצלחת שלא לדבר על זה שה CLA 45 AMG מאובזרת באותה הרמה שרשמתי למעלה מגיעה ל 580K והיבואן לא מוכן להתמקח יותר מידי על המחיר של הרכב...

רכב נועד לשרת מטרה מסוימת והמטרה שלי היא רכב ספורטיבי לכן בבקשה לא להציע בתרד הזה הצעות הזויות ומגוחות בסיגנון "אבל במחיר הזה אתה יכול לקנות X Y Z"

אני מחפש רכב ספורט!! לא את ההכי הרבה רכב שאני יכול לקבל בתמורה לכסף...

(כמובן שאפשר להציע רכבים שהם רלוונטיים ומתחרים של ה RS 3)

פורסם

מעניין שברכב הכי חזק מהסדרה שמו את הגיר בעל 7 ההילוכים ולא את זה בעל 6 ההילוכים.

או שפתרו את כל הבעיות או שיש טעות במפרט...

בכל הדגמים המקבילים כולל ה s3 יש את הגיר בעל 6 ההילוכים

פורסם

זה ממש לא אותו גיר DSG שבעה הילוכים שאתה מכיר מפולקסווגן - זה גיר אחר לגמרי, למנועים אורכיים והספקים גבוהים בו משתמשת כרגע רק אודי (למיטב ידיעתי). יתרון גדול דווקא.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
מה הקשר בכלל בין אודי RS 3 שהוא רכב ספורטיבי מאוד לבין רכב סלוני כמו E קלאס או סדרה 5 ?!?!!?

דבר שני נהגתי על ה A45 AMG שזו הגרסת הצאצבק של ה CLA 45 AMG והיא לדעתי פחות מהנה ופחות מוצלחת שלא לדבר על זה שה CLA 45 AMG מאובזרת באותה הרמה שרשמתי למעלה מגיעה ל 580K והיבואן לא מוכן להתמקח יותר מידי על המחיר של הרכב...

רכב נועד לשרת מטרה מסוימת והמטרה שלי היא רכב ספורטיבי לכן בבקשה לא להציע בתרד הזה הצעות הזויות ומגוחות בסיגנון "אבל במחיר הזה אתה יכול לקנות X Y Z"

אני מחפש רכב ספורט!! לא את ההכי הרבה רכב שאני יכול לקבל בתמורה לכסף...

(כמובן שאפשר להציע רכבים שהם רלוונטיים ומתחרים של ה RS 3)

יד שנייה רלוונטי? ושני מושבים?

יש בוקסטר 2014 באותו המחיר ביד2.

וקאיימן 2013 ב380K.

פורסם

תיארת נכון מאוד את האופי של ה-RS3. היא מכונה מאוד מהירה מנקודה א׳ לנקודה ב׳. משרה המון ביטחון ביכולת שלה וגורמת לכל נהג להרגיש גיבור מאחורי ההגה.

במרצדס אני מוצא שיש יותר ריגוש שמגיע מהגסות שלה והב.מ.וו למרות שהיא לא מה שהיה פעם, עדיין מצליחה לייצר טיעון משכנע בזכות ההנעה האחורית וההיגוי המעט נקי יותר

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
יד שנייה רלוונטי? ושני מושבים?

יש בוקסטר 2014 באותו המחיר ביד2.

וקאיימן 2013 ב380K.

יד שניה לא אפשרי מאחר ואני קונה את הרכב עם הנחת עולה חדש ואי אפשר לקבל את ההנחה הזו על רכב משומש מן הסתם.

בנוסף הרכב לא יכול להיות 2 מושבים אישתי תהרוג אותי.

נכון לרגע זה אני דיי נעול על ה BMW M2

פורסם (נערך)
תיארת נכון מאוד את האופי של ה-RS3. היא מכונה מאוד מהירה מנקודה א׳ לנקודה ב׳. משרה המון ביטחון ביכולת שלה וגורמת לכל נהג להרגיש גיבור מאחורי ההגה.

במרצדס אני מוצא שיש יותר ריגוש שמגיע מהגסות שלה והב.מ.וו למרות שהיא לא מה שהיה פעם, עדיין מצליחה לייצר טיעון משכנע בזכות ההנעה האחורית וההיגוי המעט נקי יותר

אני חושב שמה שרשמתה לגבי מרצדס נכון לגבי גרסאות ה AMG שלה באופן כללי אבל אם מסתכלים על ה A45 ועל ה CLA 45 באופו פרטני אני חושב ששמה הם קצת פיספסו ולרכבים האלה אין את אותה פראות שמאפיינת רכבי AMG.

לגבי ה RS3 בדור הנוכחי אני חושב שהיא מצליחה לתת קצר יותר מאשר רק רכב מהיר מנקודה א לנקודה ב אבל היא עדיין לא ברמה של במוו מצד שני אני נהנתי בה יותר מאשר במרצדס שלדעתי זה ממש לא מובן מאליו בכל מה שנוגע לרכבי ספורט מבית אודי...

פורסם
יד שניה לא אפשרי מאחר ואני קונה את הרכב עם הנחת עולה חדש ואי אפשר לקבל את ההנחה הזו על רכב משומש מן הסתם.

בנוסף הרכב לא יכול להיות 2 מושבים אישתי תהרוג אותי.

נכון לרגע זה אני דיי נעול על ה BMW M2

רחמים , אתה צריך להסתפק בM2 :lol:

אני חושב שזאת בחירה מעולה , ואפילו מחוץ לישראל , איפה שיש מבחר גדול יותר , כנראה שעדיין היית מגיע לאותה הבחירה בהתאם לאותן מגבלות.

• תוכן חדש...