Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעת מבחן אודי RS3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדבר הכי קרוב ל M2 שנהגתי עליו הוא כמובן ה M235I ובהתחשב בעובדה שהיא לדעתי הרכב הכי מהנה לנהיגה מבין השלושה באופן מוחלט אני אפילו לא יכול לדמיין איזה מדהימה תהיה ה BMW M2 ולכן אני הולך על ה M2...

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה לא שפספסו בדגמים האלה, זה פשוט העובדה שהם לא הנעה אחורית אז המגבלות עלו והרכבים מרגישים מעט יותר מתורבתים אבל ה-A45 בהחלט יודעת להיות פראית.

לדעתי ממה שכתבת לגבי מאפייני הנהיגה שלך ה-RS3 תתאים לך הכי הרבה מבין השלושה שציינת פשוט כי היא הכי נייטרלית מבחינת ההיגוי והכי נטולת דרמות מבין השלושה.

ברשותך אעשה קצת סדר בכל הדגמים שציינת:

A45 AMG- גרסת הביצועים של ה-A קלאס.

CLA 45 AMG- גרסת הביצועים של ה-A קלאס שהתחפשה ל-CLS.

GLA- גרסת ה"2 גלגלים על המדרכה מול בית הקפה" של ה-A קלאס.

GLA ופורשה מקאן מתומחרות הרחק אחת מהשניה פשוט.....כי הן בכלל לא מתחרות.

המקאן גדול משמעותית מ-GLA, אם נתרגם את זה לבווארית:

פורשה קאיין מתחרה ב-X5.

פורשה מקאן מתחרה ב-X3.

מרצדס GLA מתחרה ב-......לא ברור בדיוק מה, מבחינת הגודל מתחרה ב-X1 אבל הוא לא "ג'יפון" כמו X1, הוא פשוט A קלאס טיפל'ה יותר גבוה.

בקיצור, מרצדס עשו ליין דגמים שלם של A קלאס שמתחפשות לדגמים אחרים, בעיניי זה נראה מגוחך אבל היי, זה מתאים לליל הקדושים שיחול בשבוע הבא.

אני יודע את מה שכתבת לגבי ההבדלים בסדרת ה A קלאס הסדר של הרכבים התפקשש לי בהודעה בגלל השילוב עברית אנגלית ומספרים חח...

לגבי הבחירה הנכונה ביותר עבורי אני לא מסכים אתך מסיבה פשוטה נהגתי על כל שלושת הרכבים והכי נהניתי ב M235I ולכן אין שום סיבה שאבחר ב RS 3.

לגבי ההשוואה שעשיתי בין המקאן ל GLA אני לא חושב שיש מקום להשוואה בין הרכבים האלה פשוט הגבתי להודעה מעליי...

פורסם

במחיר הזה - ATS-V. כתבתי זאת כבר בעבר אבל אחרי נסיעת מבחן בת שעתיים בכבישי ארה"ב לפני יומיים (חזרתי היום משיקגו) - רכב ברמה דומה לזו של M3 מבחינת ניהוג ונותן לה בראש בביצועים (שלא נדבר על "חבילת ביצועים" שמציע הדילר ב 2000 דולר - 550 כ"ס!! - 3.2 שניות ל 60 מייל - כמעט Hypercar).

ואתה מקבל על הדרך גם זוג כיסאות אחוריים שמישים, ייחודיות, גיר של הקורבט החדשה. חדשה ביבוא מקביל בפחות מ 450 אלף. שווה בדיקה, לא ?

ח

...CASKA for life

פורסם
במחיר הזה - ATS-V. כתבתי זאת כבר בעבר אבל אחרי נסיעת מבחן בת שעתיים בכבישי ארה"ב לפני יומיים (חזרתי היום משיקגו) - רכב ברמה דומה לזו של M3 מבחינת ניהוג ונותן לה בראש בביצועים (שלא נדבר על "חבילת ביצועים" שמציע הדילר ב 2000 דולר - 550 כ"ס!! - 3.2 שניות ל 60 מייל - כמעט Hypercar).

ואתה מקבל על הדרך גם זוג כיסאות אחוריים שמישים, ייחודיות, גיר של הקורבט החדשה. חדשה ביבוא מקביל בפחות מ 450 אלף. שווה בדיקה, לא ?

ח

אין להם בעיות אמינות ? אם אני לא טועה ראיתי בקונסומר ריפורט שקאדילק לא בדיוק מככבת במקומות הראשונים שם..

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

פורסם

ח

+1 ל ATS-V. אם היא נכנסת במחיר הזה, זה מה שאני הייתי בוחר. קטגוריה מעל הרכבים שצויינו כאן.

פורסם (נערך)
מעניין שברכב הכי חזק מהסדרה שמו את הגיר בעל 7 ההילוכים ולא את זה בעל 6 ההילוכים.

או שפתרו את כל הבעיות או שיש טעות במפרט...

בכל הדגמים המקבילים כולל ה s3 יש את הגיר בעל 6 ההילוכים

מדובר על גיר רב דיסקי רטוב בעל 7 הילוכים, בדיוק כמו DSG6 רק בתוספת הילוך נוסף. DSG7 יבש הוא גיר שונה.

----------

Misgavv,

לדעתי, בהנחה וה-M2 תהיה רלוונטית מבחינת תקציב, זה הרכב שלך.

מרצדס A45 על נגזרותיה לא מרשימה אפילו ביחס לגולף R וזה רכב מהיר אבל משעמם. להבנתי אאודי RS3 מעצימה את אותן התכונות - גם ממנה לא תגיע הישועה.

בקיצור, אלא אם כן בא לך לנסות משהו בסגנון אימפרזה STI, מכל הנ"ל אין משהו שעונה להגדרה "רכב ספורט" כמו M2 או M235i.

אפשרות נוספת: קנה M135i ותוסיף מיאטה או BRZ.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
אני מבין מה אתה אומר... אבל אל תשכח מי אמור להיות קהל היעד לדגמים הללו. הcla מיוצר בכלל בהונגריה. ו״השרירים״ בדגם לא הורווחו ביושר. מטרת העל הייתה להוזיל הכל ע״מ להנגיש את הרכב לאדם שהוא בשנות ה 20 לחייו.

אף אחד שנכנס לסוכנות ע״מ לרכוש cls יצא עם cla במקום.. ולדעתי אחרי כל ההתפשרויות יצא משהו די מוצלח מבית דיימלר. בהתחשב במטרה ובנסיבות.

לגבי ה c זה אולי הסגמנט הכי תחרותי. מבחינת העיצוב פנים אתה גם לא מתחבר? לטעמי הוא קבע בנצ׳מארק..

ברור לימי קהל היעד של איזה דגם וכמו שציינתי- ההתייחסות שלי היא לעיצוב נטו מבלי להכנס לשיקול העסקי.

פותח השרשור,

כתבתי שה-RS3 לטעמי תתאים לך בהתחשב בסגנון הנהיגה שלך שעושה רושם על הצד המתון אבל כמובן שאם הבימר היתה יותר מהנה זו צריכה להיות הבחירה שלך, היא מכונית מעולה וללא ספק הבחירה שלי מבין השלושה.

לגבי הקאדילק ATS-V, מקריאה של לא מעט השוואות שלה למתחרותיה מבית AMG ו-M זו בהחלט מכונית ראויה.

יחד עם זאת זו קטגוריה אחרת ומדובר במכונית גדולה יותר ופה כבר עולה השאלה אם בכלל מתאים לך רכב גדול יותר.

מעבר לזה, הקאדילק גם נמצאת ברמה אחרת של צריכת דלק וזה גם משהו שחייבים לקחת בחשבון.

לגבי ההמלצות על המיאטה וה-BRZ- הן מכוניות מהנות ללא ספק אבל הן בכלל לא קרובות להיות בליגה של המכוניות שפותח השרשור בדק.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
+1 ל ATS-V. אם היא נכנסת במחיר הזה, זה מה שאני הייתי בוחר. קטגוריה מעל הרכבים שצויינו כאן.

אם כבר אמרקאיות הייתי מכניס את הקמארו החדשה - מכונית שרירים שגם בעיצוב תמשוך כל עין אליה

http://www.chevrolet.com/2016-camaro/

ונדמה לי שאמורה להגיע לארץ ביבוא סדיר (יש יבואן רישמי) UMI

קובי

:-)

פורסם
ברור לימי קהל היעד של איזה דגם וכמו שציינתי- ההתייחסות שלי היא לעיצוב נטו מבלי להכנס לשיקול העסקי.

פותח השרשור,

כתבתי שה-RS3 לטעמי תתאים לך בהתחשב בסגנון הנהיגה שלך שעושה רושם על הצד המתון אבל כמובן שאם הבימר היתה יותר מהנה זו צריכה להיות הבחירה שלך, היא מכונית מעולה וללא ספק הבחירה שלי מבין השלושה.

לגבי הקאדילק ATS-V, מקריאה של לא מעט השוואות שלה למתחרותיה מבית AMG ו-M זו בהחלט מכונית ראויה.

יחד עם זאת זו קטגוריה אחרת ומדובר במכונית גדולה יותר ופה כבר עולה השאלה אם בכלל מתאים לך רכב גדול יותר.

מעבר לזה, הקאדילק גם נמצאת ברמה אחרת של צריכת דלק וזה גם משהו שחייבים לקחת בחשבון.

לגבי ההמלצות על המיאטה וה-BRZ- הן מכוניות מהנות ללא ספק אבל הן בכלל לא קרובות להיות בליגה של המכוניות שפותח השרשור בדק.

ההמלצה על מיאטה או BRZ כרכב שני נוסף. במחיר של M2 אפשר לקחת M135i ומיאטה או BRZ. בכל אופן, just a thought...

נ.ב. היפניות אולי חלשות יותר אבל לא צריך לזלזל בכמות הפאן שהן יכולות לייצר.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

ממבחן אחד שראיתי ברשת אל מול ה-C63, היא בהחלט אופציה יותר מראויה. אם היא בתקציב, שווה לשקול אותה. יופי של המלצה, באם זה רלוונטי מבחינת עלויות :mm_yeah:

http://www.motortrend.com/roadtests/sedans/1507_bmw_m3_vs_cadillac_ats_v_sedan_vs_mercedes_amg_c63_s_comparison/viewall.html

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מה הקשר בכלל בין אודי RS 3 שהוא רכב ספורטיבי מאוד לבין רכב סלוני כמו E קלאס או סדרה 5 ?!?!!?

דבר שני נהגתי על ה A45 AMG שזו הגרסת הצאצבק של ה CLA 45 AMG והיא לדעתי פחות מהנה ופחות מוצלחת שלא לדבר על זה שה CLA 45 AMG מאובזרת באותה הרמה שרשמתי למעלה מגיעה ל 580K והיבואן לא מוכן להתמקח יותר מידי על המחיר של הרכב...

רכב נועד לשרת מטרה מסוימת והמטרה שלי היא רכב ספורטיבי לכן בבקשה לא להציע בתרד הזה הצעות הזויות ומגוחות בסיגנון "אבל במחיר הזה אתה יכול לקנות X Y Z"

אני מחפש רכב ספורט!! לא את ההכי הרבה רכב שאני יכול לקבל בתמורה לכסף...

(כמובן שאפשר להציע רכבים שהם רלוונטיים ומתחרים של ה RS 3)

קודם כל אני מכבד את הרצון שלך ברכב ספורט וזאת כמובן זכותך.

ההצעות שלי לגבי E וסדרה 5 מגיעות ממקום אחר.

בראייה שלי אתה הולך להשקיע כמעט חצי מליון שקלים ברכב מדהים מבחינת ביצועים, הנאה וכדו'.

מצד שני אתה משקיע חצי מליון ברכב שנראה די זהה לA3 הרגיל שעולה פחות מחצי ונראה ככה.

אין לי ספק שהחבילה היא שונה ומדובר על רכב אחר לגמרי אבל מרכב של חצי מיליון הייתי מצפה שיראה ויפנק כמו רכב בחצי מליון(סדרה 5 למשל) ולא כמו רכב של 180-200.

אגב סדרה 5 והמקבילה ממרצדס תתן לך חבילה שמהירה ודינאמית מ99% מהמכוניות בארצנו.

אני הייתי מבצע חשיבה חוזרת אבל זה לשיקולך.

בכל אופן כל בחירה שתעשה תיהיה מדהימה :) העיקר שתהנה.

פורסם

אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה תשלמה... לפחות לא בתקציב של חצי מיליון...

בתקציב הזה צריך להחליט מה מעדיפים ביצועים או עיצוב...

במידה ואתה רוצה להשוות תפוחים לתפוחים אז תקח את גרסת הביצועים של ה A3 ותשווה אותה במחיר מול גרסת הביצועים של הסדרה 5... ועכשיו בוא נדבר על מחירים... אם ה RS3 עולה אחרי כל התוספות שרציתי 475K במקרה של ה BMW M5 אתה גם יכול לעבור את המיליון שקל וזה מן הסתם לא התקציב שלי לכן ההשוואה לא רלוונטית.

לגבי ה ATS V

גם אני ראיתי את הביקורות על הרכב בחו"ל והביקורות מעורבות חלקם טוענים שהם לקחו את הרכב צעד אחד קדימה יותר מידי אחרי הכול הרכב הולך להיות הרכב היום יומי שלי.

דבר שני אני ממש לא אוהב את העיצוב של הרכב לא מבפנים ולא מבחוץ

דבר שלישי הרכב לא מיבוא לארץ ע"י היבואן הרשמי ולכן צריך לעשות יבוא אישי דבר שאני לא מעוניין לעשות

דבר רביעי ה ATV S תצא ביבוא אישי בסיביבות ה 470K וזה אחרי הנחת מיסים של עולה חדש!! (המחיר בארה"ב מתחיל ב 63K דולר!!) ככה שהרכב הזה עדיין יצא יותר יקר בסביבות ה 70K יותר מה BMW M2 (ה BMW תעלה בסביבות ה 400K אחרי הנחת עולה חדש ומיקוח) ואני לא מעוניין לעלות בתקציב יותר...

לכן בשורה התחתונה ATS V לא רלוונטי...

לא מדבר על זה שבארה"ב ה BMW M3 מתחילה ב 63K דולר ככה שאם הייתי כבר הולך לכיוון הזה הייתי מייבא M3 ולא קאדילק...

פורסם
אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה תשלמה... לפחות לא בתקציב של חצי מיליון...

בתקציב הזה צריך להחליט מה מעדיפים ביצועים או עיצוב...

במידה ואתה רוצה להשוות תפוחים לתפוחים אז תקח את גרסת הביצועים של ה A3 ותשווה אותה במחיר מול גרסת הביצועים של הסדרה 5... ועכשיו בוא נדבר על מחירים... אם ה RS3 עולה אחרי כל התוספות שרציתי 475K במקרה של ה BMW M5 אתה גם יכול לעבור את המיליון שקל וזה מן הסתם לא התקציב שלי לכן ההשוואה לא רלוונטית.

לגבי ה ATS V

גם אני ראיתי את הביקורות על הרכב בחו"ל והביקורות מעורבות חלקם טוענים שהם לקחו את הרכב צעד אחד קדימה יותר מידי אחרי הכול הרכב הולך להיות הרכב היום יומי שלי.

דבר שני אני ממש לא אוהב את העיצוב של הרכב לא מבפנים ולא מבחוץ

דבר שלישי הרכב לא מיבוא לארץ ע"י היבואן הרשמי ולכן צריך לעשות יבוא אישי דבר שאני לא מעוניין לעשות

דבר רביעי ה ATV S תצא ביבוא אישי בסיביבות ה 470K וזה אחרי הנחת מיסים של עולה חדש!! (המחיר בארה"ב מתחיל ב 63K דולר!!) ככה שהרכב הזה עדיין יצא יותר יקר בסביבות ה 70K יותר מה BMW M2 (ה BMW תעלה בסביבות ה 400K אחרי הנחת עולה חדש ומיקוח) ואני לא מעוניין לעלות בתקציב יותר...

לכן בשורה התחתונה ATS V לא רלוונטי...

לא מדבר על זה שבארה"ב ה BMW M3 מתחילה ב 63K דולר ככה שאם הייתי כבר הולך לכיוון הזה הייתי מייבא M3 ולא קאדילק...

מה עם קמארו?

קובי

:-)

פורסם

בבקשה לא להציע בתרד הזה הצעות הזויות ומגוחות בסיגנון "אבל במחיר הזה אתה יכול לקנות X Y Z"

למה אתה מבעס את האנשים ?

זו הדרך היחידה של הציבור להנות בעקיפין מהחצי מליון ש"ח שלך, אז מה אכפת לך ?

גם אנחנו רוצים לשחק ב"אולי בוקסטר יד2 או AMG ראשונה" ולא כל יום יכולים.

גם בשביל זה באת לפה - שנשחק לך קצת. אז תרפה, תביא לשחק.

בגלל שאתה עולה חדש ועוד לא מכיר מדינה ישראל אז אני אסביר לך,

פה כולם חברים וגם נותנים כבוד, מה שתקנה שייך לך אבל אם באת לפה התהליך הוא של כולנו,

ויש כמה שלבים לתהליך, עכשיו זה האמצע - מציעים אלטרנטיבות לא חשוב איזה -

בסוף אחרי שתקנה יסבירו לך איפה טעית וגם יוציאו את האלטרנטיבות הטובות באמת.

ככה במדינה ישראל חברים באינטרנט עושים, זה לא רע או טוב, זה מנהג, אוהבים אותך ומאוד

שמחים על הדילמה שלך אפילו שאתה חושב על אאודי שזה מצחיק אבל זה לא העיקר.

ברוך הבא למדינת ישראל ! תודה על השיתוף, ובהצלחה בכל בחירה !

The first one to get angry loses

פורסם

תודה רבה על קבלת הפנים החמה נגע לליבי אבל העולה החדשה היא אשתי ולא אני חחחחח

אני ישראלי בכל רמח אבריי חחח

לגבי ההצעות של רכבים אפשריים, ממש לא מפריע לי ואני מקבל הצעות נוספות בשימחה והגבתי על כל ההצעות שהעלו פה שהיו רלוונטיות...

אבל להציע סדרה 5 או E קלאס כשמשהוא מחפש רכב ספורטיבי בסגנון BMW M2 או אודי RS3 או A45 AMG זה פשוט לא שייך וכמו שאני מכיר את הפורום הזה (ואני מכיר אותו דיי טוב קורא את הפורום באופן קבוע משנת 2004) זה יכול לקחת את הדיון למקום אחר לגמריי מקום שאני לא מעוניין שזה יגיע אליו.

השרשור החל בשיתוף של החוויה שלי מנסיעת מבחן על ה RS3 ומתמקד ברכבים בעלי אופי ספורטיבי לא : "מה הרכב הכי טוב שאפשר לקנות בחצי מיליון"

• תוכן חדש...