Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעת מבחן אודי RS3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

מה אתה אומר על ה gla45 amg?

גם הוא סוג של הוט-האצ׳ כמו ה rs3.

כמובן שזה אינדיבדואלי לגמרי, אך בעיניי, מבחינת עיצוב פנים ובטח מבחינת עיצוב חיצוני ה gla עדיפה.

לפי מה שכתבת לא התלהבת במיוחד מ הa45. למרות שהם חולקים את אותה הפלטפורמה (a cla gla) ה-gla יותר נוח לנסיעה יומיומית. המתלים יותר רכים ודברים נוספים שהופכים את הרכב לשימושי ונוח יותר ביום יום.

בביקורת הזו הבוחן די מהלל את ה gla45 אפילו בהשוואה על הפורש מקאן, וזה עוד אחרי שבביקורת אחרת הוא די ״ירד״ על ה cla45amg ועל הm2.

https://www.youtube.com/watch?v=_IvF4X658hY

עריכה אחרונה על ידי Audemars
פורסם

אני לא התלהבתי מה A45 AMG וה A45 CLA 45 GLA45 הם כולם אותו הרכב עם הבדלים קטנים מאוד (ההבדלים הם בעיקר מבחינה חיצונית)

ראיתי כבר בעבר את המבחן ההשוואתי הזה הוא גם אומר איפה שהוא בתחילת המבחן שאחד הבכירים במרצדס עשה לו פרצוף על איך שהוא ירד על ה CLA45 AMG אז אני לא הייתי סומך במאה אחוז על מה שהוא אומר על ה GLA 45 AMG מאוד יכול להיות שהוא הכתיר אותה כמנצחת על פני הפורשה רק כדי לרצות את אותו בכיר במרצדס...

לי אישית קשה להאמין שמרצדס יצליחו להוציא גיפון כניסה ספורטיבי שינצח את המקאן של פורשה... ביחוד לאור העובדה שמדובר ברכבים שמתומחרים אחרת לגמריי... הפורשה ממוקם הרבה יותר גבוהה מבחינת המחיר...

פורסם
אני לא התלהבתי מה A45 AMG וה A45 CLA 45 GLA45 הם כולם אותו הרכב עם הבדלים קטנים מאוד (ההבדלים הם בעיקר מבחינה חיצונית)

ראיתי כבר בעבר את המבחן ההשוואתי הזה הוא גם אומר איפה שהוא בתחילת המבחן שאחד הבכירים במרצדס עשה לו פרצוף על איך שהוא ירד על ה CLA45 AMG אז אני לא הייתי סומך במאה אחוז על מה שהוא אומר על ה GLA 45 AMG מאוד יכול להיות שהוא הכתיר אותה כמנצחת על פני הפורשה רק כדי לרצות את אותו בכיר במרצדס...

לי אישית קשה להאמין שמרצדס יצליחו להוציא גיפון כניסה ספורטיבי שינצח את המקאן של פורשה... ביחוד לאור העובדה שמדובר ברכבים שמתומחרים אחרת לגמריי... הפורשה ממוקם הרבה יותר גבוהה מבחינת המחיר...

הפורש גם גדול יותר באורך, רוחב, בסיס גלגלים, גובה, תא מטען וכו׳

המקאן כבר איכשהו באמת ג׳יפון, הgla יותר כמו הוט האצ׳ ובגלל זה הצעתי אותו שלדעתי אפשר להשוות אותו מול ה rs3.

לגבי ה m2 הוא עדיף לדעתי אבל בתנאי שהרכב ישרת רק אותך בלבד.. כי הוא פחות פרקטי.

פורסם (נערך)

הgla הוא ממש לא הוט האצ׳ הוא ג׳יפון והוא רחוק מהrs3 (אחרי נסיעה של 10 דק הבנתי שאין לי שום טועם לקנות אותו על פני הcla)

עריכה אחרונה על ידי leston46

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

פורסם
אני חושב שמה שרשמתה לגבי מרצדס נכון לגבי גרסאות ה AMG שלה באופן כללי אבל אם מסתכלים על ה A45 ועל ה CLA 45 באופו פרטני אני חושב ששמה הם קצת פיספסו ולרכבים האלה אין את אותה פראות שמאפיינת רכבי AMG.

זה לא שפספסו בדגמים האלה, זה פשוט העובדה שהם לא הנעה אחורית אז המגבלות עלו והרכבים מרגישים מעט יותר מתורבתים אבל ה-A45 בהחלט יודעת להיות פראית.

לדעתי ממה שכתבת לגבי מאפייני הנהיגה שלך ה-RS3 תתאים לך הכי הרבה מבין השלושה שציינת פשוט כי היא הכי נייטרלית מבחינת ההיגוי והכי נטולת דרמות מבין השלושה.

ברשותך אעשה קצת סדר בכל הדגמים שציינת:

A45 AMG- גרסת הביצועים של ה-A קלאס.

CLA 45 AMG- גרסת הביצועים של ה-A קלאס שהתחפשה ל-CLS.

GLA- גרסת ה"2 גלגלים על המדרכה מול בית הקפה" של ה-A קלאס.

GLA ופורשה מקאן מתומחרות הרחק אחת מהשניה פשוט.....כי הן בכלל לא מתחרות.

המקאן גדול משמעותית מ-GLA, אם נתרגם את זה לבווארית:

פורשה קאיין מתחרה ב-X5.

פורשה מקאן מתחרה ב-X3.

מרצדס GLA מתחרה ב-......לא ברור בדיוק מה, מבחינת הגודל מתחרה ב-X1 אבל הוא לא "ג'יפון" כמו X1, הוא פשוט A קלאס טיפל'ה יותר גבוה.

בקיצור, מרצדס עשו ליין דגמים שלם של A קלאס שמתחפשות לדגמים אחרים, בעיניי זה נראה מגוחך אבל היי, זה מתאים לליל הקדושים שיחול בשבוע הבא.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
הgla הוא ממש לא הוט האצ׳ הוא ג׳יפון והוא רחוק מהrs3 (אחרי נסיעה של 10 דק הבנתי שאין לי שום טועם לקנות אותו על פני הcla)

לא מסכים שהוא רחוק מה rs3

המידות של ה rs3

אורך 4.3 והמרצדס 4.4

רוחב 1.8 וזה בדיוק כמו המרצדס

גובה 1.41 והמרצדס 1.47

זה שמרצדס קוראים ל- gla בתור suv זה דבר אחד. אבל במידות בפועל הוא הוט האצ׳ על סטריאודים.

פורסם
לא מסכים שהוא רחוק מה rs3

המידות של ה rs3

אורך 4.3 והמרצדס 4.4

רוחב 1.8 וזה בדיוק כמו המרצדס

גובה 1.41 והמרצדס 1.47

זה שמרצדס קוראים ל- gla בתור suv זה דבר אחד. אבל במידות בפועל הוא הוט האצ׳ על סטריאודים.

מסכים שהוא לא suv מפותח אבל הוא בהחלט נוסע כמו אחד ממש גרוע

Lexus GX460 Luxury

פורסם

ברשותך אעשה קצת סדר בכל הדגמים שציינת:

A45 AMG- גרסת הביצועים של ה-A קלאס.

CLA 45 AMG- גרסת הביצועים של ה-A קלאס שהתחפשה ל-CLS.

GLA- גרסת ה"2 גלגלים על המדרכה מול בית הקפה" של ה-A קלאס.

GLA ופורשה מקאן מתומחרות הרחק אחת מהשניה פשוט.....כי הן בכלל לא מתחרות.

המקאן גדול משמעותית מ-GLA, אם נתרגם את זה לבווארית:

פורשה קאיין מתחרה ב-X5.

פורשה מקאן מתחרה ב-X3.

מרצדס GLA מתחרה ב-......לא ברור בדיוק מה, מבחינת הגודל מתחרה ב-X1 אבל הוא לא "ג'יפון" כמו X1, הוא פשוט A קלאס טיפל'ה יותר גבוה.

בקיצור, מרצדס עשו ליין דגמים שלם של A קלאס שמתחפשות לדגמים אחרים, בעיניי זה נראה מגוחך אבל היי, זה מתאים לליל הקדושים שיחול בשבוע הבא.

מדוייק. הסברת זאת טוב ממני!

רק בנוגע לדבר אחד אינני מסכים איתך. מגוחך זה לא. ועובדה שההמתנה לדגמים הללו יחסית ארוכה..מרצדס מקימה עוד מפעל ייצור רק כדי לענות על הביקוש.

מי שבוחר ב cla הולך על העיצוב. שהוא ללא ספק מרשים (ולפחות לדעתי) הרבה יותר יפה מה-a קלאס.

ה-gla יושבת יותר גבוה יחסית על הכביש, תוסיף עוד 40 אחוז נפח לבגאז׳ מאשר לa.מתלים רכים ולא קופצניים כמו של ה cla וה-a קלאס. ומקום סביר מאחור ל2 מבוגרים וקיבלת את התשובה ללמה זה לא מגוחך (לדעתי)..

ברור שהשוואה למקאן לא נכונה. רק הוספתי לינק לכך שהביצועים של ה gla amg לא נפלו משל המקאן (במסלול והנהיגה הלא כ״כ מקצועית יש לציין, אף הgla הייתה כ-שנייה מהירה יותר).. ומבחינת הנאה הוא טען שמהנה יותר. בנג-פור-דה-בק

פורסם

כשאמרתי מגוחך זו היתה דעתי האישית מבלי להכנס לפרספקטיבה עסקית.

לגבי ה-CLA ומבלי להכנס לאם היא יותר יפה או פחות מה-A אומר שלמען האמת אני די לא סובל את הדגם הזה, בעיניי יש בו יותר מדי אלמנטיים עיצוביים שנראים מזעזע וחוסר פרופורציות בכללי.

אותו כנ"ל גם לגבי ה-C קלאס החדשה שמתאמצת מדי להראות כמו אחותה הגדולה מאוד, ה-S קלאס.

ישנם אלמנטים עיצוביים שנראים מעולה על גוף גדול מימדים ויראו חסרי פרופורציות ומעוותים כשמשאילים אותם לגוף קטן בהרבה וזה מבחינתי הסיפור של ה-CLA וה-C.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לגבי ה-CLA ומבלי להכנס לאם היא יותר יפה או פחות מה-A אומר שלמען האמת אני די לא סובל את הדגם הזה, בעיניי יש בו יותר מדי אלמנטיים עיצוביים שנראים מזעזע וחוסר פרופורציות בכללי.

אותו כנ"ל גם לגבי ה-C קלאס החדשה שמתאמצת מדי להראות כמו אחותה הגדולה מאוד, ה-S קלאס.

ישנם אלמנטים עיצוביים שנראים מעולה על גוף גדול מימדים ויראו חסרי פרופורציות ומעוותים כשמשאילים אותם לגוף קטן בהרבה וזה מבחינתי הסיפור של ה-CLA וה-C.

זה עניין של טעם.. לא מעט אנשים עוצרים להסתכל על הרכב שלי.. כמובן שלטעמי הוא יפייפה או שזה בעצם אני שמסתכלים עליו ואני בעצם מבוזבז

Lexus GX460 Luxury

פורסם (נערך)

אני מבין מה אתה אומר... אבל אל תשכח מי אמור להיות קהל היעד לדגמים הללו. הcla מיוצר בכלל בהונגריה. ו״השרירים״ בדגם לא הורווחו ביושר. מטרת העל הייתה להוזיל הכל ע״מ להנגיש את הרכב לאדם שהוא בשנות ה 20 לחייו.

אף אחד שנכנס לסוכנות ע״מ לרכוש cls יצא עם cla במקום.. ולדעתי אחרי כל ההתפשרויות יצא משהו די מוצלח מבית דיימלר. בהתחשב במטרה ובנסיבות.

לגבי ה c זה אולי הסגמנט הכי תחרותי. מבחינת העיצוב פנים אתה גם לא מתחבר? לטעמי הוא קבע בנצ׳מארק..

עריכה אחרונה על ידי Audemars
פורסם

לא נהגתי ב RS3 וברור שלא ב M2.

לפחות על הנייר ומהתמונות ה M2 הייתה מורחת לי חיוך כזה גדול כל פעם שהייתי מתקרב אליה, ככה שמאוד היה קשה לשכנע אותי שהיא לא מהנה יותר...

נדמה לי שה RS3 תתקשה מול האתגר הזה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...