Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוב הפורום ימליץ לך על UBER, אבל זה בתוספת של בערך 30 ש"ח לתקציב שלך .

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

דניאלס אפשר קישור לממוטה המדוברת בארץ/ בחול? אני גם מעט משתלט על הנושא..

אתם ניראהלי כבר מדברים על מגבת איכותית ברמה גבוהה, אם אני רוצה באמת כמות נחמדה שתיהיה לי ל"סוס עבודה" - אני מתחיל בתחום הדיטיילינג..

המטלית workhorse של cg לא מת על החברה אבל מציעה תמורה טובה 15 שקל ל3 מטליות, שווה משהו? טוב רק לבסיס ולהתחלה? טובה כמטליות כל?

פורסם

היא לא לניגוב, ממוטה בארץ יש באוטו סטור עולה 170, מחול עולה הרבה פחות אבל המשלוח יקר. אם יש לך עוד דברים להזמין תעשה הזמנה מCYC או אמאזון, היא עולה שם פחות מ100 שח, המשלוח יהיה יקר בסופו של דבר אבל אם תזמין עוד דברים זה יתקזז לך.

פורסם
חד משמעית רק ממותה !

יש לי גם את האובר וגם את הממותה.. ותאכלס הממותה מתעלה עליה

אפשר בכמה מילים במה היא מתעלה על אובר?

פורסם

היי

ייבוש יותר מהיר בטפיחה. לא יודע למה אבל נראה שהאובר כאילו מתאמצת יותר.

כושר ספיגה פשוט מטורף. 2 רכבים משפחתיים בקלות.

וגם שטח כיסוי במכה אחת יותר גדול.

בתאכלס עזוב מילים אם אתה מאזור המרכז אתה מוזמן לבוא לנסות בכיף.

חבר שלי לדוגמא לא אוהב אותה רק בגלל הגודל.

פורסם

אף פעם לא השתמשתי בממוטה אבל לפי הנתונים שלה היא אמורה לספוג פחות טוב מהאובר (ליחידת שטח). ה-GSM שלה לפי היצרן הוא 880 לעומת אובר שיש לה 1000 GSM.

רק לצורך האינפורמציה למי שמתעניין, הבאתי את התיאור מה זה GSM:

The quality of towels is determined by the GSM (grams per square metre). Poor quality towels have a GSM of between 200 - 300. The more grams per square metre means that the towel are more absorbent and longer lasting.

פורסם

ממוטה יותר גדולה מאובר, לכן גם תהליך יבוש איתה יותר מהיר.

הבדל צפיפות אכן קיים, אבל במידה זניחה. מה גם שהגודל שלה מפצה על ההבדל הזה ואף יותר.

ממותה יותר יקרה, אך לא מתבלה בהשווה לאובר שנקרעה לגזרים ונאלצתי לתפור (וזה קרה לא רק לי בפורום שלנו).

בקיצור, ממוטה יותר טובה מאובר. נקודה. :)

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

חד וחלק רק ממוטה.

מגבת ענקית, עבה, סופר רכה ונעימה עם כושר ספיגה ללא מאמץ.

במחיר של אובר עם עוד כמה שקלים וגם לך יהיה ממוטה :).

אין מה לעשות על איכות משלמים.8)

פורסם

יש לי גם את הממותה וגם שני UBER (אחת בגודל הרגיל ואחת בגודל הגדול)

אין לפי דעתי מה להשוות, הUBER יותר טובות בכל פרמטר אני ממש מאוכזב מהממותה.

• תוכן חדש...