Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
היי

ייבוש יותר מהיר בטפיחה. לא יודע למה אבל נראה שהאובר כאילו מתאמצת יותר.

כושר ספיגה פשוט מטורף. 2 רכבים משפחתיים בקלות.

וגם שטח כיסוי במכה אחת יותר גדול.

בתאכלס עזוב מילים אם אתה מאזור המרכז אתה מוזמן לבוא לנסות בכיף.

חבר שלי לדוגמא לא אוהב אותה רק בגלל הגודל.

תחושה שלי שזה בגלל הגודל? רק תחושה. כדאי לדעת יעילות

עדיפה חייבים להשתמש באותו גודל. (גדול =שטח) אישית לא אוהב מטליות

גדולות מידי -גם האובר לעתים נוגעת ברצפה למרות משנה זהירות שאני מקפיד.

תודה על ההזמנה.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

יוגב עוד שבוע ככה יהיו ממוטות לי ולקופיקו, ואז תקבל השוואה יותר נורמלית מ"רק X!!!" :)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)
Uber אכזבה.

אך לא מתבלה בהשווה לאובר שנקרעה לגזרים ונאלצתי לתפור (וזה קרה לא רק לי בפורום שלנו).

שמע, זה לא נעים כאשר המגבת נקרעת. אבל שים לב, אם אני זוכר נכון היא נקרעה אצלך ולעוד כמה חברה בערך באותה תקופה. יתכן מאוד שהיה פגם חד פעמי ביצור באותה נגלה של המגבות ומאז זה לא קורה שוב. זה מזכיר לי את ה-BBB שיש להם המבוררגרים מצויינים אבל פעם בשנה-שנתיים יש פתאום נגלה של בשר לא טעים וכמעט לא אכיל, אבל ברגע שהנגלה נגמרת הכל חוזר לעסקים כרגיל....

עריכה אחרונה על ידי נומד
פורסם

מה יש קופיקו בפורום...מקווה שמאולף.

טוב נחכה לך וקופיקו שתכתבו כמה משפטים שנבין מה ההבדלים. בכל זאת מדובר

על מטלית יקרה יחסית.

פורסם
עם כל הקביעות החד משמעיות שצצות כאן, אתם מבינים שהכל עניין של העדפה כן?

תמיד צודק :)

אני מעדיף מגבת שלא נקרעת. לפחות לא בסכום כסף לא מבוטל. גם הסיבים של שניהם בנויים אחרת. אני לא טוב בלכתוב מאמרים אבל אני בהחלט "לקוח מרוצה" של ממוטה וגם מאוכזב מאובר. האם זאת הנגלה היחידה שנקרעה? לא יודע ולא מעוניין לחזור על טעות.

פשוט הנושא כל כך תחון שדי מרגיז כאשר כל שני וחמישי מישהו ממליץ על אובר כי זאת המגבת היחידה שהוא מכיר ואני לא מצביע כאן על אף אחד מהמגיבים כאן. זאת תופעה של כלל הפורום הזה. אני מצפה לראות שרשור דביק כזה שנותן פתרון ומתעדכן רק אם צץ בשוק חומר יותר טוב. כרגע נוצר לי רושם שאנשים למדו רק לכתוב בלי לקרוא. זה ככה בכל נושא, לא רק בעניין המגבת.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם (נערך)

לגבי האובר הפגומות, זה נושא דיי כאוב וחבל שהנושא הזה גורם לאנשים להדיר רגליים ממוצר פשוט מעולה, אבל לגיטימי והגיוני להתאכזב לאחר השקעה לא קטנה.

אם כבר הייתי מזמין אובר, הייתי הולך על האדומות המחודשות, מעט גדולות יותר, מאמין שפתרו את בעיות העבר.

בעבר הזמנתי ארבע מגבות מi4d, בקניה הקבוצתית הראשונה.

שתיים שמרתי לעצמי, אחת מכרתי למכר, את הרביעית? לא זוכר.

לא זכור לי שאיש מאותה קניה קבוצתית לא קטנה, התלונן על פגם, הנושא היה נקודתי וקרה בסדרה שיוצרה מאוחר הרבה יותר.

בגדול? עדיין משתמש במגבת ההיא, מלפני שנה וחצי פלוס, והיא המגבת היחידה שמשרתת אותי נכון לשורות אלה, לייבוש הרכב.

היא עברה עשרות רבות מאוד של כביסות, מעולם לא הראתה עייפות כזו או אחרת, והתפירה שלה איתנה כמו ביום הראשון.

כן, בהשוואה לאז היא איבדה מעט מיכולת הספיגה (כמה מעט? נגיד 15%), היא לא פלאפית כמו שהייתה, והצבע שלה ככה ככה, אך עם זאת ולמרות הכל אני מאוהב במגבת הזו, ועדיין לא מצאתי לנכון להוציא את המגבת השניה ששמרתי לעצמי, ולהשתמש בה.

מה שכן, אור, זה עם הפונטו הכחולה שרוצה ליישם ווקס על אופטיקואט, הציע לרכוש לי ממותה, כמתנה ליום הולדת, ושקל הוא לא הולך לבקש, שקל, אז לא יכולתי להגיד לא והסכמתי לדבר.

אשתמש בה כשאקבל אותה ואעלה את רשמי.

( למען הסר ספק, השתמשתי במגבת בעבר, כהתנסות, היא הייתה מעולה וסופחת מאוד , אך גודלה ומחירה מנעו ממני רכישה שלה).

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם (נערך)

בראבו כחולה, פונטו לבנה, ואני רוצה ליישם ווקס על אוטם שמיושם על אופטיקואט, אנא דייק בפרטים!

עריכה אחרונה על ידי oryo

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

איזה מגזימים... האובר שלי גם הגיעה עם חור בתפר. תפרתי אותו בעדינות. לפני שנתיים. עדין נשארה עם אותו החור ועובדת (חלקית, אבל זה אשמתי שכיבסתי אותה בכל מיני שיט שהיה עדיף להמנע ממנו)

כמה חזק אתם זורקים את המגבת שהיא נקרעת לכם? צריך לנגב בעדינות, אין סיבה שהמגבת תתפרק. ואת שלי אני מכבס במכונה עם סחיטה.

עכשו אני עם אובר חדשה שמספיקה לי בכיף לכל הרכב. בעיה היחידה שלה ושל כל מגבת עם סיבים ארוכים זה ניקוי לא טוב מספיק של החלונות. לזה יש מגבת וואפל של הקוריאני (הגדולה).

הוולי עולה כפול כמעט, לפי דעתי לא מוצדק בכלל. אלא אם יש לכם משאית

אוריו- איזה אוטם יושב לך על האופטיקוט? עוד כמה שבועות אני אשלח לך התרשמות מה"רילוד" של קארפרו אם בא לך. בינתיים נראה שמשפר את השיטינג. בידינג וגוון לא משתנים ביחס לאופטיקוט

עריכה אחרונה על ידי I.G

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

יש לי מנזרנה, שיפר משמעותית את הבידינג.

אני מתכנן ליישם מעליו דודו סגול, just for the fuck of it. מסקרן לראות אם/כמה תהיה השפעה על המראה.

פורסם
יש לי מנזרנה, שיפר משמעותית את הבידינג.

אני מתכנן ליישם מעליו דודו סגול, just for the fuck of it. מסקרן לראות אם/כמה תהיה השפעה על המראה.

תעדכן :)

לי יש את הכחול של דודו, מתגעגע לאור יום.

בינתיים ניסיתי אופטי סיל, לא ראיתי שעשה משהו (אולי ניקה קצת) וקולי 845 שעשה את הפח חלק מאוד לשעה וחצי אולי בלי שינוי בשום דבר אחר

מנזרנה אף פעם לא ניסיתי. יש לך תמונה של 50\50 או משהו כזה?

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...