Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUDI A -6

אליאור
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר עם aviman אני בטוח שהוא ישמח לעזור.

בעיקרון זו אאודי בכל רמ"ח איבריה אוטו שנותן המון יחסית לאותם שנתונים,מנוע חזק,נוחות,אבזור יוצא מהכלל....ועוד(מגנזיום,סנרופ תקני בחלק מהדגמים לא יודע אם בזה בדיוק ועוד פינוקים קטנים.)

פורסם

רכב אדיר במחיר זעיר...הבעיה היא שעד שתמצא דגם כזה יהיה שלום עם אירן...:wink: אם בכל זאת מצאת,תחטוף אותו ומהר...נותן תמורה לא נורמאלית לכסף,מרווח, איכותי,יפה ובטוח.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
רכב אדיר במחיר זעיר...הבעיה היא שעד שתמצא דגם כזה יהיה שלום עם אירן...:wink: אם בכל זאת מצאת,תחטוף אותו ומהר...נותן תמורה לא נורמאלית לכסף,מרווח, איכותי,יפה ובטוח.

על אף האהבה הגלויה שלי לרכבי הקונצרן בכלל ואודי בפרט - A6 מהשנתון הזה בכלל לא מדהימה בבטיחות.

ב98 הרכב זכה ב3 כוכבים בלבד, מדובר על רכב עם 4 כריות אוויר, אני בספק אם זה היה האבזור הסטנדרטי ב95'. מה שאומר - אפילו פחות טוב מ3 כוכבים.

בכל מקרה - בקשר לכל השאר: הכל נכון :)

פורסם
על אף האהבה הגלויה שלי לרכבי הקונצרן בכלל ואודי בפרט - A6 מהשנתון הזה בכלל לא מדהימה בבטיחות.

ב98 הרכב זכה ב3 כוכבים בלבד, מדובר על רכב עם 4 כריות אוויר, אני בספק אם זה היה האבזור הסטנדרטי ב95'. מה שאומר - אפילו פחות טוב מ3 כוכבים.

אל תשכח שהכל יחסי... הרכב בכל זאת בן 10 שנים...אני לא משווה לרמת הבטיחות שמוכרת לנו כיום...

ואני עדיין לא אתנגד לאחת כזאת אצלי בחניה.:wink:

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

אם אתה מחפש כזו תבצע איזה עבודת חיפוש קטנה בשרשור על לוחות הפרסום למעלה(של kompy )

ראיתי שם אחת כזו אבל לא זוכר באיזה לוח.......sorry.

פורסם

הכל יחסי!

אם אני לא טועה כוכב חמישי זה דבר חדש!

כך ש 3 כוכבים מתוך 4 זה לא נחשב אז כאסון!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מר אבי היקר, אם צמד פנסים קדמיים שונים מטעים אותך אז חבל. אבל זה לא משנה את העובדה שה-"A6" כביכול שלך היא לא אחרת מאודי 100.

אתה יכול להאמין לי כי נהגתי בשתיהן, או שפשוט אני יצטט 2 שורות ממדריך אוטו 97:

"שלא כמו השינוי הגדול במעבר מאודי 80 לאודי A4... אין הבדלים של ממש בין ה-A6 ל-100 שהחליפה, מדובר בעיקר במתחית פנים לא משמעותית לאודי 100 שרובה קוסמטית".

קטלוג אוטו 97' עמ' 22.

פורסם

אני לא יודע מה הכוונה ב"כל אחד יודע" אבל:

א. המעבר לשיטת השמות החדשה A-X נעשתה למיטב זיכרוני עם הצגת ה-A4 החדשה, כלומר A4 זה לא אודי 80 אלא A4. (אולי רק ב-95 ה-80 שווקה כ-A4, אני צריך לבדוק את זה).

ב. A8 אינו מבוסס על דגם קודם, זהו דגם כל חדש בעל גוף אלומיניום שהוצג בלי קשר לאודי 200 - דגם שאני לא מכיר. בארה"ב שווקו גם דגמים כמו אודי 8000, 9000 אבל הן סתם דמים מבוססות אודי 100.

ג. אם כך רק ה-A6 הוא דגם ישן שעבר מתיחת פנים קלה ואני לא הייתי ממהר להמליץ על רכב שתוכנן אי שם בסוף שנות ה-80, שלא תבין אותי לא נכון האודי 100 הוא רכב מצויין לזמנו, אבל בשנתונים האחרונים שלו מתחריו עולים עליו, אפילו אם יש לו ABS.

פורסם

רגע,רגע, בלי מכות חברה.

ב 93 אוודי שינו לחלוטין את האוודי 100 ושידרגו אותה. לא מתיחת פנים אלא רכב חדש. רכב זה הגיע לארץ בכמויות מוגבלות בשנת 94. בשנת 95 הובאת לארץ ה A6. בין הדגם האחרון של ה100 לבין הדגם הראשון של ה A6 אין כל הבדל ענייני. דרך אגב. בזכרון יש A6 שנת 95 גם כן, רק שהיא 2700 TDI!!!

לבנה, עם כל האופציות(עור,גג,בקרת אקלים ושיוט וכו) ושמורה באופן מזעזע. הבעלים יודע שאם הוא מוכר בלי לעבור דרכי אני מוציא עליו חוזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...