Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בפאביה החדשה מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

רציתי לשתף את הרכב החדש שקניתי- סקודה פאביה אוט' גרסת הStyle.

אז קודם כל הרכב יגיע לארץ בתחילת ינואר 2016 כי הייתי צריך להמתין לאישור ממשרד לביטוח לאומי לגבי עירור באחוזי הנכות שנקבעו לי, קיבלתי תחילה 50% נכות והיום קיבלתי את ה60% דבר שמקנה לי המון המון הטבות כמו 23 ש''ח אגרת רישוי והאוטו ללא מיסוי ככה שיצא לי כמעט כ20 אלף שקלים הנחה על הרכב.

חייב לציין שעשיתי סיבוב בין כל המתחרות של הסקודה בקטגוריה הזו והפאביה קנתה אותי לגמרי מהרגע הראשון,מבחינת האיבזור שלה ומבחינת המראה החיצוני והייחודי שהיא מציגה.

אני חייב לציין שמבחינת ביטוח לאומי הייתי מוגבל ל1300 סמ"ק מבחינת ההטבות שמגיעות לי.

הרכב נקנה בגרסת סטייל המאובזרת מנוע 1.2 טורבו עם תוספת גג פנורמי צבע הרכב לבן וקולור קונסט שחור שכולל גג ומראות צד שחורות,גלגלי מגנזיום שחורים כמו בתמונה המצורפת למטה,במחיר של 110K לאחר ניקוי המס וכולל הנחת 72 של צ'מפיון מוטורס הגעתי ל- 84,500.

הצרכים שלי הם לימודים באוניברסיטה ונסיעות לעבודה ככה שרוב הזמן אני אסע בעיר ואצטרך גם רכב חסכוני,נכון לעכשיו,ללא ילדים כך שהחלק האחורי פחות נחוץ לי ידוע לי ש5 אנשים מאחור יהיה די צפוף אבל זה יקרה במצבים מאוד זניחים.

לסיכום,רציתי לשמוע את דעתכם על העסקה ובכלל על הרכב הנ"ל מה חוות הדעת שלכם עליו.

319558-newsletter-400x1000_3-new_0.jpgתודה :)

עריכה אחרונה על ידי Or Eluz
טעות כתיבה
פורסם
המראה החיצוני של הפאביה בתוספת שילובי הצבעים שכנעו אותי

השנתיים אחריות לא מפריעות לך?

איך הפלסטיקה הפנימית/דאשבורד ברכב? (לא יצא לי לבדוק את זה )

פורסם

1. הוא עוד לא קיבל את הרכב - אז סביר שאינו יכול לחוות דעה לגבי הפלסטיקה.

2. המחיר הנמוך נובע גם מההנחה במיסים - אז לא להתלהב, סקודה לא מוכרים רכב של 110K במבצע ב-84K.

3. קנית - תתחדש! קח בחשבון שגובה הפטור ממס ישתנה בוודאות עד ינואר כלומר המחיר הסופי עשוי להשתנות (כלפי מעלה או כלפי מטה) לפי גובה הפטור בתחילת ינואר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קודם כל לפותח השרשור תתחדש! התלבטנו רבות אם להחליף את הראפיד בפאביה הקטנה יותר (משיקולי גודל לאמי) ובסוף אמרנו שנסחוב עוד כמה שנים עם הראפיד.

דבר נוסף - אם יש כאן מישהו שמבין בכל הקטע של האחוזי נכות ומה מגיע לכמה אחוז - אשמח מאוד לעזרה, לאמי גם יש 60 אחוזי נכות ונראה לי שפספסנו הרבה מאוד דברים עד היום.

הודעה פרטית או טלפון יעזרו לי מאוד! תודה

פורסם

דבר נוסף - אם יש כאן מישהו שמבין בכל הקטע של האחוזי נכות ומה מגיע לכמה אחוז - אשמח מאוד לעזרה, לאמי גם יש 60 אחוזי נכות ונראה לי שפספסנו הרבה מאוד דברים עד היום.

הודעה פרטית או טלפון יעזרו לי מאוד! תודה

לא מדובר על אחוזי נכות רגילים, אלא על אחוזי נכות בניידות שניתנים רק לסובלים מנכות בגפיים התחתונות באופן שמגביל את יכולתם ללכת. כל שאר הנכים גם אם סובלים מנכות המגבלים את ההליכה שלהם (למשל כתוצאה מבעיות בעמוד השדרה) אינם זכאים להטבות בכל הנוגע לרכב, למעט לעיתים פטור מאגרת רישוי ותו חניה לנכים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

תתחדש, אהבתי ממש את השילוב שבחרת, מפתיע שהצלחת למצוא דגם עם גג פנורמי, אמרו לי שמדובר בהזמנה אישית והמתנה של חצי שנה (יש מצב שחירטטו אותי).

הייתי באותה התלבטות כמוך בשבועות האחרונים אחרי השוואה אינסופית והתלבטויות, של איכות החומרים, מפרט וכו' ..

דווקא בסוף הלכתי על הפולו.

חייב לציין שאיכות החומרים, הרגשת "היוקרה" והנוחות של הפולו בזמן נסיעת המבחן קנו אותי.

היה לי קצת קשה עם כל הפלסטיק שקיים בפאביה, מאותה סיבה גם שללתי את האיביזיה ששם המצב נוראי וכמה רמות מתחת לכל רכב שבחנתי בקטגוריה.

למרות שהפולו והפאביה זהים מבחינת מנוע וגיר .. הפאביה הרגישה לי קצת חנוקה ולטורבו לקח זמן להשתחרר, לא יודע איך לתאר את ההרגשה, קצת פחות חיבור עם הכביש.

בנוסף הבידוד של הפולו הוא כמה רמות מעל והנסיעה בפולו שקטה כמעט לחלוטין הרגשתי שאני ברכב סלון יוקרתי לעומת זאת הפאביה עדיין שקטה אבל הרבה פחות במיוחד מעל 90 קמ"ש משהו שקצת הפריע לי.

מנגד, לפאביה יש אבזור מעולה, מכל הרמות החל ממערכות בטיחות, מערכת מולטימדיה הרבה יותר טובה, פתרונות איכסון שנמצאים בכל מקום שהלוואי שהיו בפולו, ותא מטען גדול יותר.

והחשוב מכל המגוון המטורף של העיצוב האישי של הפאביה לעומת הפולו בהחלט יתרון גדול, יצא לי לראות מס' פאביות חדשות שיצאו ללקוחות והם היו יפיפיות מבחוץ בכל קומבינציה.

בכל מקרה רק רוצה לחזק שאני ממש לא מנסה לבאס בשום צורה, זאת החווית קניה שלי. המסקנה הסופית שלי היא שאי אפשר לטעות יותר מידי לא עם הפולו ולא עם הפאביה, שניהם רכבים מוצלחים שלכל אחד ההיתרונות שלו.

תהנה, כנראה שבמחיר הזה ההתלבטות בכלל לא קיימת.

עריכה אחרונה על ידי באטרף
פורסם

תא הנוסעים של הפולו נעים יותר ויש חלקים רכים אבל החלק הכי חשוב, ההגה, ממש איכזב אותי עם כיסוי עור לא נעים למגע שמרגיש כמו חיקוי זול.

ההגה בפביה ובאיביזה עם העור המחורר הרבה יותר נעים.

פורסם

תתחדש וסע בדרכים טובות.

אני דווקה דיי אהבתי את הפאביה החדשה הזאת, את העיצוב שלה, היא נראית בוגרת יותר, את האבזור שלה, את רמות גיוון הצבעים לפי טעמך, בקיצור לדעתי אחלה רכב קומפקטי.

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם
ידוע לי ש5 אנשים מאחור יהיה די צפוף אבל זה יקרה במצבים מאוד זניחים.

כן, 5 אנשים במושב האחורי של הפאביה כנראה יהיה מאוד צפוף.

פורסם

תתחדש, שילוב צבעים יפה.

לפני שנה הפוסט הזה היה הופך אותך למלך בפורום, היום חלק מהמעריצים עברו לרכבים אחרים וכרגע אנחנו חזק בקטע של מיצובישי אטראז' ויונדאי i20 סופרים.

;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...