Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפרסור 25 ליטר, 2 ראשים, 3 כ"ס Fini Tiger

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא מה הספיקה שלו ב CFM (רגל מעוקב לדקה). צריך לפחות 20 ורצוי יותר, אחרת תוכל להפעיל אותו רק לכמה שניות עד שהמיכל יתמלא כל פעם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
השאלה היא מה הספיקה שלו ב CFM (רגל מעוקב לדקה). צריך לפחות 20 ורצוי יותר, אחרת תוכל להפעיל אותו רק לכמה שניות עד שהמיכל יתמלא כל פעם.

עוצמת אויר cfm: 12.6 זה אומר שלכלים כמו רצט אוויר או פטיש אוויר זה חלש מידי? צריך אותו לעבודות בבית לא למוסך השאלה אם יספיק או לא שווה לנסות אפילו לחפש חזק יותר

פורסם

עליבאבא בעניין הזה מה המלצתך?

אני מעוניין לרכוש קומפרסור, שלא יחריש לי את האוזן כל 5 דקות.

חשוב לציין שמבחינת גודל אני ממש לא מוגבל. אשמח להמלצה. השימוש הוא ביתי בלבד. וחשוב שלא ינפח כל 5 דקות.

סורי שהתעלקתי על השרשור אבל זה ממש יכול לעזור. תודה מראש!

פורסם
תלוי מה גודל המיכל שלו, זה למשל אומר שתוכל לפתוח שניים שלושה ברגים ואז תחכה איזה דקה שהמיכל יתמלא שוב.

גודל המיכל 25 ליטר 2 ראשים ו3 כח סוס .

יש אפשרות לחבר עוד מיכל? או שאין אופציה כזאת ביכלל

פורסם
אפשר לחבר כמה מיכלים יחד, למה לא?

בכל אופן לשימוש מזדמן המדחס בסדר, למוסך או מפעל הוא קטן מדי

סליחה שאני שואל שוב אבל רק כדי להיות בטוח אני צריך אותו לשימוש מזדן בבית ולא למוסך השאלה העיקרית אם לכלים כמו רצ'ט אוויר פטיש אוויר וכאלה הוא בסדר גם אם הוא יעצור אחרי כמה דקות שימוש

פורסם

בקצרה כן. בפירוט - כלי פנאומטי צריך זרם אוויר. הלחץ הוא פחות בעיה כי כל קומפרסור נורמלי מגיע אליו, אבל הספיקה בדרך כלל קטנה מידי. בשביל שמים מיכל שהקומפרסור אוגר בו לחץ אוויר. במקרה שלך מקסימום תשים מיכל גדול יותר, תחבר עוד מיכל או שפשוט תחכה שהמיכל יתמלא בכל פעם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...