Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

רכשתי לאחרונה פולו 2015 חדשה, הרכב מגיע עם מערכת מולטימדיה, 4 רמקולים + 2 טוויטרים.

המערכת שמגיעה עם האוטו היא Composite Colour מנתונים באתר של פוולקסווגן למערכת יש OUTPUT של 4X20.

נכון לעכשיו ברכב הישן שלי שבמקרה גם הוא פולו, יש מערכת שנקתנה לפני 10 שנים אבל אני מאוהב בסאונד שלה והייתי שמח לחסוך קצת כסף ולשלב בין שתי המערכות(החדשה והישנה) בתוך הפולו החדשה.

המערכת ברכב הישן מורכבת מ -

מגבר SIERRA ED5000 חמישה ערוצים.

סאב 12 אינץ' של MBQUART (אם חשוב אבדוק מה הדגם בדיוק)

קומפוננט קידמי - HERTZ DSK 165

ורדיודיסק של פיוניר דגם - deh-5800mp

חשבתי על שני שילובים ורציתי לדעת אם הם אפשרים:

1. המגבר (הישן) + הסאב (הישן) + הקומפוננט (הישן) + מערכת מולטימדיה + רמקולים אחורים (חדשים)

2. המגבר (הישן) + הסאב (הישן) + הקומפוננט החדש + מערכת מולטימדיה + רמקולים אחורים (חדשים)

האמת שאין לי מושג איזה רמקולים מגיעים עם הרכב (עוד לא קיבלתי אותו) בכל זאת אני מניח שהייתה קדמה מסוימת ב10 שנים האחרונות ולכן יכול להיות שהקומפוננט הקדמי יהיה מספק, מה שאני כן בטוח בו שיהיה לי חסר היא האיכות בעוצמה גבוהה + הבאס לכן המגבר והסאב הם בגדר חובה.

עכשיו השאלה שלי היא כזאת -

האם בכלל ראלי לבצע את אחד מהשילובים הנ"ל?

האם כדאי לי להתחדש גם כאן? אני מוכן להשקיע עד 2000 שקל, השאלה במה ואם בכלל צריך.

וכמה אמורה לעלות הרכבה ופירוק (מרכב ישן) לרכב החדש?

תודה,

בן

עריכה אחרונה על ידי באטרף
פורסם

אני לא חושב שבמערכת מולטימדיה שמגיעה עם הרכב יש יציאות RCA

מלבד זאת חשבת אם אתה באמת רוצה להתקין בפולו שלך שנת 2015 סינגל דין ?

תחשוב על דאבל דין איכותי אחר ..

מן הסתם תצטרך גם מתאמי פלסטיקה .

פורסם

מה הכוונה בסינגל דין? אתה מדבר על המערכת הישנה שלי?

אני מעוניין להשאיר את המערכת המולטימדיה החדשה ולחבר אליה את המגבר סאב וקומפוננט שלי .. השאלה האם זה אפשרי לחבר אותם למערכת החדשה?

פורסם
מה הכוונה בסינגל דין? אתה מדבר על המערכת הישנה שלי?

אני מעוניין להשאיר את המערכת המולטימדיה החדשה ולחבר אליה את המגבר סאב וקומפוננט שלי .. השאלה האם זה אפשרי לחבר אותם למערכת החדשה?

כן זה אפשרי ,לך למתקין שמתעסק בזה והוא יעשה לך כבר את העבודה.

פורסם (נערך)

תודה רבה,

יש לי עוד התלבטות בראש, אני מתפתה למכור את המערכת הנוכחית ביחד עם הרכב הישן למרות שאני ממש אוהב אותה.

מה הסדר גודל של תקציב שאני צריך בשביל סאב + מגבר + קומפוננט קדמי עם דגש על איכות ולא רעש?

אני שואל כי אני כבר ממש לא בעניינים עברו 10 שנים מאז התעניינתי בנושא הזה :\

ושאלה נוספת בהנחה ואשאיר את המערכת מולטימדיה הבסיסית שמגיעה עם הפולו החדשה,

האם היא תהווה צוואר בקבוק כלשהו לרכיבים חדשים או ששימוש במגבר חיצוני גם ככה יבטל את ההשפעה שלה?

דרך אגב, המלצות למתקינים באזור ירושלים יתקבלו בברכה.

בן

פורסם
תודה רבה,

יש לי עוד התלבטות בראש, אני מתפתה למכור את המערכת הנוכחית ביחד עם הרכב הישן למרות שאני ממש אוהב אותה.

מה הסדר גודל של תקציב שאני צריך בשביל סאב + מגבר + קומפוננט קדמי עם דגש על איכות ולא רעש?

אני שואל כי אני כבר ממש לא בעניינים עברו 10 שנים מאז התעניינתי בנושא הזה :\

ושאלה נוספת בהנחה ואשאיר את המערכת מולטימדיה הבסיסית שמגיעה עם הפולו החדשה,

האם היא תהווה צוואר בקבוק כלשהו לרכיבים חדשים או ששימוש במגבר חיצוני גם ככה יבטל את ההשפעה שלה?

דרך אגב, המלצות למתקינים באזור ירושלים יתקבלו בברכה.

בן

קודם כל אם המערכת ישנה עדיף להחליף אותה במשהו חדש.

יכול להמליץ לך בכיף.

קומפוננטים קדמיים ממליץ בחום על מורל או הרץ חברות ממש טובות ! לי לדוגמא יש מורל טמפו והוא ממש מעולה איכות סאונד בין הטובות ששמעתי.

מגבר ישלך מגברים של JBL חברה ממש טובה גם כן ,תחפש אחד עם 4 יציאות בטווח מחירים של 1000-1500 עם הכי הרבה כוכבים והמלצות בזאפ מקווה שתמצא אם לא פנה אליי אני יעזור לך.

סאב של JBL כמובן!

JBL GT5 1204BR

ישלי את הסאב הזה והוא מעולה ,מרעיד את כל האוטו ועושה לך מסאז על הדרך.

התקציב בשביל סאב מגבר וקומפוננט קדמי איכותי נע בין 2500-3000 שקל אבל כמובן שזה איכות מעולה שיעשה את העבודה ומעבר.

בנוגע לשאלה השניה שלך ,המגבר רק יוסיף ,זה שהרמקולים חדשים הם רק יפתחו עוד יותר ,אבל הזמן יעשה את שלו כמובן.

אזור ירושלים אין לי מושג. מצטער.

פורסם

הנה עוד רעיון יפה לפולו שלך - עם רכיבים נהדרים מבית ARC AUDIO - ספונסר פורום - תהנה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?579026-ARC-AUDIO-POLO-GTI-%28%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%98-%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%9C%D7%9D%29&highlight=ARC+AUDIO

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

טוב, ממש התרשמתי לטובה מהפרויקט שבוצע בGTI רעיון מעולה, השאלה אם הביצועים גם כן,

לא יודע אם בכלל אפשרי דבר כזה אצלי כי מדובר אצלי בגלל רזברי מלא ולא קטן, כנראה שהסיפור שם קצת שונה.

תודה לכם על העצות, אתחיל בקריאה של ביקורות ברשת ואלך גם למתקינים וחנויות לקבל המלצות והצעות מחיר גם כן.

אחזור לפה כשיהיו לי תובנות, תקציב מגובש ודגמים ספציפים יותר.

המלצות מכוונות נוספות יתקבלו בברכה,

בן

פורסם
טוב, ממש התרשמתי לטובה מהפרויקט שבוצע בGTI רעיון מעולה, השאלה אם הביצועים גם כן,

לא יודע אם בכלל אפשרי דבר כזה אצלי כי מדובר אצלי בגלל רזברי מלא ולא קטן, כנראה שהסיפור שם קצת שונה.

תודה לכם על העצות, אתחיל בקריאה של ביקורות ברשת ואלך גם למתקינים וחנויות לקבל המלצות והצעות מחיר גם כן.

אחזור לפה כשיהיו לי תובנות, תקציב מגובש ודגמים ספציפים יותר.

המלצות מכוונות נוספות יתקבלו בברכה,

בן

אם תרצה ,תוכל לפנות אליי בפרטי תביא לי תקציב אני יוכל להרכיב לך מערכת מעולה.

פורסם

מותג arc audio הוא מוכוון ביצועים בפן האיכותי של המושג פרפורמנס.

תריץ חיפוש על השם רוברט זף.

אתה לא חייב לעשות התקנה שכזו, המגבר הזה סהכ בגודל של קופסאת נעליים של ילד, הסאב וופר מתאים לנפח תיבה שישאיר לך הרבה מקום למטען.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...