Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי רכב במצב ממש טוב אצל סוחר עם יד ראשונה וספר טיפולים מלא ממוסך מורשה

למה עדיין כדאי לא לקנות ? למה כולם פה מפחדים מסוחרים?

ואני לא מדבר על סוחר פיראטי שמוכר את המכונית של האח מארצות הברית

מדובר פה בסוחר מורשה

למה עדיין לא לקנות? אפילו אחרי בדיקה ?

פורסם

תקרא את זה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?285447-%D7%94%D7%AA%D7%A8%D7%90%D7%94-%D7%A2%D7%9C-%D7%A1%D7%95%D7%97%D7%A8-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%91%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%9F-%D7%9E%D7%9E%D7%9F/page3&highlight=%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%9F+%D7%9E%D7%9E%D7%9F

יש שם כמה דוגמאות טובות ללמה לא

אם הבנאדם מציג את עצמו כסוחר ומציג את הרכב כנדרש ולא מסתיר /משקר משהו בנוגע לאוטו ונוהג ביושר אז אין מניעה לקנות ממנו.

פורסם

אסור להכליל את כל הסוחרים. אם מצאת רכב ובדקת אותו והוא מתאים לך אז ברור שתקנה.

אנשים פה אוהבים להתלהם על סוחרים כאילו מוכרים פרטיים לא יכולים לדפוק אותם.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

למיטב ידיעתי המצומצמת, "בונבוניירות" לא מגיעות לסוחרים.

תחשבי בהיגיון: אם את מוכרת רכב שמור ומלוקק תמכרי אותו לסוחר

שיוריד לך אלפים רבים של שקלים מערכו?

מוכרים בשוק הפרטי או לטרייד.

בנוסף ידוע כי, הטרייד זורק לסוחרים את כל "הזבל" שלהם.

עריכה אחרונה על ידי teyal
פורסם
תקרא את זה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?285447-%D7%94%D7%AA%D7%A8%D7%90%D7%94-%D7%A2%D7%9C-%D7%A1%D7%95%D7%97%D7%A8-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%91%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%9F-%D7%9E%D7%9E%D7%9F/page3&highlight=%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%9F+%D7%9E%D7%9E%D7%9F

יש שם כמה דוגמאות טובות ללמה לא

אם הבנאדם מציג את עצמו כסוחר ומציג את הרכב כנדרש ולא מסתיר /משקר משהו בנוגע לאוטו ונוהג ביושר אז אין מניעה לקנות ממנו.

אסור להכליל את כל הסוחרים. אם מצאת רכב ובדקת אותו והוא מתאים לך אז ברור שתקנה.

אנשים פה אוהבים להתלהם על סוחרים כאילו מוכרים פרטיים לא יכולים לדפוק אותם.

הוא אמר לי בשיחת טלפון שהוא סוחר ששאלתי אותו על מי רשום הרכב

הוא אומר שיש לו תו סחר משהו והוא סוחר מורשה והכל

קיצור הוא מביא מכוניות שהם ממש מציאה ופה זה קצת מחשיד כי אלה רכבים ממש שמורים עם קמ נמוך ויד ראשונה

דברים כאילו שלא תמצא ביד 2 אף פעם

הוא גם טוען שרוב הרכבים מטרייד אין ואנשים מבוגרים שפה אני קצת לא מאמין מה שבטוח שהוא בחיים לא יגלה לי מאיפה הרבים באמת לכן אני לוקח לבדיקה.

יש משהו נוסף שצריך לבדוק ? כמו ללכת למוסך לאמת את ההסטוריית טיפולים למרות שיכול להיות שהרכב עבר טיפולים שלא מתועדים ?

קצת הפחידו אותי מכל העסק של הסוחרים אני פשוט לא מוצא את מה שאני מחפש וגם אם כן אז בא לי איזה בן אדם רמאי בלי ספר טיפולים ורכב במצב על הפנים ממש לא כמו שהוא מתאר אותו

פורסם
למיטב ידיעתי המצומצמת, "בונבוניירות" לא מגיעות לסוחרים.

תחשבי בהיגיון: אם את מוכרת רכב שמור ומלוקק תמכרי אותו לסוחר

שיוריד לך אלפים רבים של שקלים מערכו?

מוכרים בשוק הפרטי או לטרייד.

בנוסף ידוע כי, הטרייד זורק לסוחרים את כל "הזבל" שלהם.

אז בשביל זה עושים בדיקה לאמת שכל מה שהסוחר אומר אכן נכון

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בד"כ רכבים שמורים מאנשים מבוגרים אפשר למצוא בטרייד-אין של יבואנים. לא אצל סתם סוחר פרטי.

מה אכפת לך, אם זה לא רחוק מדי לך לבדיקה מטעם עצמך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני קניתי את הרכב האחרון שלי מסוחר. מישהו שעובד באיזה טרייד אין קומבינה של פיג'ו בכפ"ס.

למעשה זו מן סוכנות טרייד אין שיושבת בתוך הסוכנות של פיג'ו.

לא היה דבר אחד שהוא לא שיקר לגביו - מלא מלא שקרים קטנים - ק"מ היה במודעה 56 אלף, בפועל 59 אלף.

שאלתי מתי צריך לעשות טסט, אמר בקרוב - לרכב לא היה טסט חודש - ועוד כל מיני שקרים מעצבנים.

בסוף כן קניתי את הרכב - כי אחרי בדיקות מדוקדקות, הוא התאים לי. ראיתי את הרישיון העדכני והק"מ היה הגיוני (סביבות 40 אלף), הרכב היה נראה במצב מעולה פיזית, נלקח למכון בדיקה מטעמי (חשוב מאוד - לא התקרבתי למכון שהיה קרוב לבית המכירה) - ומכיוון שכבר סיכמתי מראש עם הסוחר על המחיר, לא נותר אלא להעביר את הרכב טסט, לבצע תשלום והעברת בעלות.

הרכב - אם אתה תוהה, יצא מושלם בבדיקה ושנה אחרי אני מאוד מרוצה, אפס תקלות (טפו טפו) - הבדיקה אכן הייתה אמינה.

אם אתה לא מתכוון לגשת לרכישה הזו בצורה הכי חשדנית שאתה יכול, דהיינו לצאת מנקודת הנחה שכל דבר שאתה שומע ממנו הוא שקר - אל תלך על זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנראה כשגם כשהרכב טוב הם משקרים מתוך הרגל :lol:.

הלכתי פעם לראות רכב עם חבר אצל איזה סוחר בחדרה, הראה לנו מגאן 2 שנראית כאילו הביאו אותה לשם במלגזה היישר ממגרש גרוטאות. כל מילה שיצאה לו מהפה הייתה הפוכה מהמציאות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קיצור הוא מביא מכוניות שהם ממש מציאה ופה זה קצת מחשיד כי אלה רכבים ממש שמורים עם קמ נמוך ויד ראשונה

דברים כאילו שלא תמצא ביד 2 אף פעם

אתה מתכוון למכונית יד ראשונה אחרי תאונה שנראת ממש שמורה ושיחקו לה עם מד הקילומטרז?

באופן אישי, המקרה היחיד שבו אסכים לקנות רכב מסוחר זה:

1. הסוחר זה מגרש גדול ומוכר שהוא טרייד אין של חברה מוכרת גדולה כמו לובינסקי, כלמוביל, UMI

2. אם לא, רק במגרש וגם אז לא רכב ששווה מעלה ל 40-50 אלף ש"ח.

סתם סוחר שבמקרה יש לו רכב מעולה? תעשה לעצמך טובה ותרד מזה.

A3

A4

פורסם
אתה מתכוון למכונית יד ראשונה אחרי תאונה שנראת ממש שמורה ושיחקו לה עם מד הקילומטרז?

באופן אישי, המקרה היחיד שבו אסכים לקנות רכב מסוחר זה:

1. הסוחר זה מגרש גדול ומוכר שהוא טרייד אין של חברה מוכרת גדולה כמו לובינסקי, כלמוביל, UMI

2. אם לא, רק במגרש וגם אז לא רכב ששווה מעלה ל 40-50 אלף ש"ח.

סתם סוחר שבמקרה יש לו רכב מעולה? תעשה לעצמך טובה ותרד מזה.

סתם דוגמא אתה קונה רכב ביד 2 שהוא יד 3 איך תדע שהיד השניה והשלישית לא קנו את זה מסוחר?

פורסם
כנראה כשגם כשהרכב טוב הם משקרים מתוך הרגל :lol:.

ת.

זה אשכרה ככה. הרכב ממש היה בונבוניירה. אולי הרכב הכי טוב שקניתי אי פעם מבחינת נתונים. למעט הערה על "חריקה במושב קדמי" שעד היום לא הצלחתי לשמוע, לא היה כתוב שם כלום - וחפרו את הרכב הזה מכל הכיוונים. באמת מכון פדנטי.

הוא פשוט מתוך הרגל לא מסוגל לומר אמת לגבי רכב, גם אם הוא מעולה.

פורסם

השאלה באיזה רכב מדובר. אם מדובר בדגם שאין לו שוק והביקוש על הפנים, אז אפשר להבין איך אקזמפלר עם נתונים טובים התגלגל לסוחר בלי לעבור מתיחות שלדה לפני כן, אבל אם מדובר ברכב מבוקש שקשה להשיג אותו במצב טוב (לפי מה שאתה מתאר) הייתי חושדת.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הרכב הקודם שלי נמסר לטרייד אין של פיאט (לא אוטודיל), מפה לשם מצאתי אותו מפורסם ביד 2 בתל אביב (הסוכנות באשדוד), כנראה עבר לסוחר. מדובר ברכב עם בדיקה סופר נקייה שלא כולל מאומה לגביי תקלות במנוע/גיר או נזקי פח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש ויש.

אני בצעירותי רכשתי אופל קורסה מסוחר, שהציג עצמו כסוחר. היה קונה רכבים בת"א ומוכר אותם בחיפה.

בנוסף, יש מקומות שבהם יש "איש רכב" שמטפל במכירה של רכבים כאלה עבור לקוחות, כגון במשרדי עורכי דין גדולים, וכו'. ההורים שלי, למשל, רכשו וולבו כזה. המוכרים לא מעוניינים להתעסק בזה בכלל, והם לא ממש צריכים את הכסף של הטרייד. דוגמא נוספת היא שותף שלי, ששם פתק על הרכב של אשתו. התקשר סוחר אחרי כמה דקות, הציג עצמו כסוחר, ושותפי היקר מכר לו את הרכב בהנחה נכבדה, רק כדי לא להתעסק בזה (בדיקות, טלפונים וכו'). לפעמים ההצעה של הטרייד ממש גרועה, ולפעמים - שומו שמיים - אנשים לא קונים רכב חדש וצריכים למכור קודם את הישן כדי להתקדם למשהו שונה.

בקיצור: בודק במכון לבחירתך ונסה לקבל היסטוריית טיפולים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...