Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סתם דוגמא אתה קונה רכב ביד 2 שהוא יד 3 איך תדע שהיד השניה והשלישית לא קנו את זה מסוחר?

אני לא אדע, ואני לא פוסל את הרכב שנמצא אצל הסוחר. אני פוסל לקנות מסוחר.

מה שאני כן יודע זה שסוחר מרוויח למחייתו ממכירת רכבים ולכן הוא מומחה בלקחת רכבים ולהפוך אותם לכאלו ששווים הרבה מעבר לשווי האמיתי שלהם. מזה הוא חיי.

אדם פרטי שמוכר ביד 2 המקסימום שהוא יודע זה לעשות שטיפה למנוע שיראה נקי, לא מעבר.

A3

A4

פורסם

טכנית, היום אפשר לגלות אם הרכב היה רשום על תו סחר (יכול להיות גם טרייד אין מכובד) בעבר. תמורת 10 ש"ח בלבד ברישיומט בסופר פארם אפשר לקבל את היסטוריית הבעלויות, ללא שמות, רק פרטי או סוחר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שאני כן יודע זה שסוחר מרוויח למחייתו ממכירת רכבים ולכן הוא מומחה בלקחת רכבים ולהפוך אותם לכאלו ששווים הרבה מעבר לשווי האמיתי שלהם. מזה הוא חיי.

אדם פרטי שמוכר ביד 2 המקסימום שהוא יודע זה לעשות שטיפה למנוע שיראה נקי, לא מעבר.

כל אחד יכול לעשות פוליש ווקס בתחנת דלק ולשקר בטלפון שהרכב יותר טוב ממה שהוא באמת, לא צריך להיות סוחר בשביל זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בכל מקרה יש לנקוט בכבדהו וחשדהו.

יש לי חבר טוב שהוא קצין רכב של משפחות מאוד עשירות כפי שתואר כאן. עורכי דין שגובים 1000 שקל לשעת ייעוץ ממש לא רוצים למכור את הרכב שלהם בעצמם ולהתעסק עם טלפונים ובלבולי שכל. הבחור מוכר את המכוניות עבורם. הוא גם לוקח את המכוניות למוסך, להחליף צמיגים, ולטסט שנתי וגם...לתדלק. לכולם זה טוב.

דוגמא נוספת - יש לי כמה חברים שממש לא מעוניינים להתעסק עם מכירת המכוניות שלהם. אין להם כח או רצון או ידע למכור מכונית. אם אני מכיר את ההיסטוריה של הרכב ברמה סבירה, וסומך על הבנאדם, אני לוקח את האוטו ומטפל להם במכירה בעצמי.

המשפט הראשון שאני אומר למי שמתקשר זה "חשוב לי לציין שהאוטו לא שלי".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מוכר פרטי לא יודע להסתיר מגרעות כמו מקצוען.

ראית פעם רכב שנראה לא טוב במגרש מכוניות? לעומת זאת לא מעט רכבים שנמכרים ביד 2 נראים לא משהו ותואמים את מצבם האמיתי

A3

A4

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תן דוגמה של מגרעות שרק סוחר יכול להסתיר, אני לא מבין.

כמובן יש רכבים שנראים רע במגרשים. ראיתי לא מעט כאלה.

פורסם

השבוע דיברתי עם אחד שהוא סוחר, והוא טוען שהרכב של הבן שלו

ביד 2 הוא נקרא דודו

בטלפון הוא אומר שקוראים לו בני

והאפליקציה מראה בכלל שקוראים לו "קליל בוריס"

הכי הזוי שהוא ראה שאני קצת רציני לגבי הרכב, הוא חזר אליי לאחר כמה דקות והתחיל לשגע אותי למה כדאי לקנות את הרכב שלו(יונדאי גטס מנשר)

הוא גם אמר לי שהוא עשה טסט לאוטו ועשה לו טיפול לפני וכששאלתי לגבי הקבלות הוא התחמק בידיעה שהיום לא מביאים קבלות ושהוא יכול לקחת אותי למוסך והבנאדם יגיד לי מה הוא סידר שם.

פורסם

אחד שביד 2 קוראים לו דודו, ובטלפון הוא כבר בני - אומרים תודה ועוברים הלאה. המשך השיחה מיותר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה יש, אסור לבן אדם לשנות את השם? :lol:

• תוכן חדש...