Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

90,000 אוטומט, לנסיעות בעליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב להורים שלי, משפחתומטי יפאני\ קוריאני אמין בעיקר לנסיעות עירוניות בעיר הררית

הדרישות:

- אוטומט

- אמינות. יפני או קוריאני מהשנתונים האחרונים או מהמוצלחים של הארופאים, העיקר להפחית סיכוי לתקלות מטופשות.

- שנתון כמה שיותר חדש (אם אפשר חדש אז גם טוב, אפשר למתוח קצת את התקציב)

- סוחב בלי לשרוף מנוע: יש הרבה נסיעות עם עליות ארוכות, מטען ו4 נוסעים. המזדה 3 (2006) שלהם מזפזפת בין הילוך שני לשלישי עם סל"ד די גבוה (באזור ה-4.5-5K לזמן מאוד ארוך). אני מבין שפנאמרה דיזל לא תכנס בתקציב, אבל תראו מה אפשר לעשות. שני הרכבים האחרונים שלהם נמכרו עם בלאי מאוד גבוה במנוע (אזור ה-250K ק"מ על קורולה 2001, נמכרה עם איזה 60% תפוקה מהמנוע, עכשו המזדה עם 190-200K ועושה כבר מזמן רעש של טרקטור. גורמים אפשריים נבדקו וכאלה)

אפשר דיזל אבל נראה לי פחות מועיל כי הם נוסעים באזור ה-10,000 ק"מ בשנה בערך

הם רוצים לקנות מסוכנות כלשהי שעושה טרייד-אין על הרכב הישן אז זה גם דרישה חשובה

תודה לעוזרים!

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אוריס אפשר למצוא גם בטויוטה סלקט, סוג של מערך טרייד אין שמפעילות הסוכנויות של טויוטה, אני לא יודע עד כמה טרייד אין יהיה רלוונטי שם.

בעליות רוב הרכבים יעלו לסל"ד גבוהה, זה מאוד בולט ברכבים עם 4 הילוכים בגיר כמו המאזדה שיש לכם היום.

בגלל שהם לא נוסעים המון אז לא צריך לתת דגש מיוחד לצריכת דלק. אני חושב שיונדאי I30 או I35 שנמצאות בהמוניהן בכל מגרש יכולות להתאים, אפשר לבדוק גם קיה פורטה שבדרך כלל נמכרת במחירים אטרקטיביים יותר.

אני לא מכיר בעיות מיוחדות עם הדגמים הנוכחיים של המכוניות האלה.

פורסם

לא יודע באיזה עיר עם עליות מיוחדות הם גרים אבל כל המשפחתיות האוטומטיות של היום יכול ואמורות להתמודד ללא בעיה ולא בכזה סל"ד אלא אם ההורים שלך אוהבים ללחוץ, בכל מקרה חסר כוח? עולים דרגה לרכב עם מנוע 2 ליטר או מוגדש חזק (ליאון 1.8 טורבו, אפילו 2.0i30 9 ליטר, מאזדה 3 2 ליטר וכו')

פורסם

יקרעו להם את הצורה בטרייד-אין.

אני הייתי רוכש את הרכב הזה ליסינג 0 ק"מ, ומכור את המאזדה לבד. זה יעלה להם כמעט כמו לקנות ב-90000 לעשות טרייד-אין.

הלנסר ספוטבק באה עם גיר רציף והגיר הזה בגלל הצורה שהוא ממומש יותר נעים לשימוש בעליות..

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

zvit - תודה. הבעיה שכנראה שהמזדה סוג של גמורה אז לא יודע אם מישהו יקנה אותה במחיר יותר טוב מטרייד-אין. אגב, כשאני קניתי רכב לפני שנתיים עשיתי טרייד אין על הלנסר 07 שהייתה לי (במצב די טוב עם 170K ק"מ) וקיבלתי עליה את המחיר הממוצע שבו היא נמכרה ביד 2. באוויס נתנו לי הצעה מבזה (60% ממחיר השוק) אבל מקומות אחרים היו די בסדר.

אני לא דברתי על צריכת דלק, דיברתי על זה שהרכב צריך לשרת 8-10 שנים בלי לגמור את המנוע. מנוע חלש על רכב כבד = טורים גבוהים בעליות = בלאי מואץ לאללה

ה-i30/ פורטה זה גם אופציה. הבנתי שבשנתונים האחרונים המנוע חזק יחסית. יש אפשרות להשיג כאלה מליסינגים עם 0 ק"מ?

פורסם

מה לגבי יש שניה מליסינג כלשהו? רכב בן שנה/ שנתיים כלשהו עם 30-40K ק"מ. אני יודע שזה סיכון כי הרכב יכול להיות קרוע אבל יש אחריות יצרן על הרכב ויש מקומות שדואגים לתחזוקה טובה. אני מכיר שיש אפשרות למציאה של אקזמפלרים סבירים

פורסם

ברשותי קיה ריו 1.4 נקנתה בינואר 2014 0 ק''מ מאלדן מאוד מרוצה אם כי צריכת דלק זה לא הצד החזק שלה (יונדאי-קיה לא הצד החזק שלהם) אבל בסה''כ הרכב נותן תמורה למחיר . עד היום עברתי איתה 16,000 :)

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

בקשר למכירת המאזדה. הטרייד אין לא עושה קסמים עם רכבים "גמורים", אלא בפועל לוקח אותם כמעט בחינם ומוכר לסוחרים.

מה שקורה זה שהחברה לקוחת ממך את הרכב-> מוכרת לסוחר (ברווח) ->הסוחר עושה השבחה כלשהי (שעולה כסף) ומוכר (ברווח) לבן אדם פרטי. עכשיו תחשוב כמה אנשים מרווחים על האוטו לפני שהוא נמכר במחיר השוק שלו ליד הבאה שלו, הרווח הזה מקוזז כולו ממך.

בנוסף לכך, חברות טרייד אין של הרכבים הפרטיים (אוטודיל, טרייד מוביל וכו') בדר"כ מוכרות את הרכבים במחירים יותר גבוהים ממחירי השוק, ככה שאתה יוצא מופסד פעמיים.

מה כן כדאי לעשות?

תבוא להורים איזו שבת, תשטוף את האוטו, תעבור עם פלסטלינה ופוליש נקודתי על השפשופים הקטנים והמעצבנים שיש על הפח, תפנק בוקס, תצלם ליד2 ואל תשכח להדביק שלט למכירה שכולל את היד הנמוכה, השנתון ומס' טלפון בגדול. למכור לראשון שמגיע לראות ומראה רצינות.

לגבי האוטו החדש, אתה יכול ללכת על משפחתית עם מנוע 2 ל' אטמוספרי שיתמודד טוב יותר עם העליות הקבועות. מצד שני, אולי כן כדאי ללכת על פלואנס\מגאן דיזל שנת 2013 שתהיה עדיין באחריות. מחיר הטיפולים השוטפים אולי יהיה קצת יותר יקר, אבל ההורים יהנו מרכב עם מומנט בריא, צריכת דלק טובה ורכב יחסית מבוקש במכירה (בזכות הק"מ).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

תודה.

אני מכיר שהסוכנויות של הפרטיים לוקחים מעל למחירון (או מחירון על רכבים אחרי צביעה בשקל ומצב מכאני מפוקפק)

אני מכיר שמקזזים כל מיני רווחים בטרייד אין, אבל הקיזוזים האלה יחסית קטנים. גם אם זה 20% מהעלות זה עדין 5000 ש"ח +-. בנאדם פרטי שיבדוק את הרכב לא יגע בו בלי קשר לכמה הוא יהייה מבריק (יש עליו מלא שריטות ואפילו נקודה בגודל 5 ס"מ של קורוזיה בפח ממכה. צריך צביעה מלאה)

אני חושב על קניה מאלבר או ליס 4 יו.

המגאן זה דווקא אפשרות סבירה. ממה שאני מכיר (ותקנו אותי אם לא צודק) רנו בשנתונים האלה (2013 צפונה) די אמינות.

• תוכן חדש...