Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וגם אין לי רצון לעשות חורים באוטו לרמקולים יש לי שאלה... מה דעתכם על הרמקולים האלה

הם מתאימים בדיוק לדלתות של האוטו(פוקוס 2002) האם הם תמורה טובה לכסף?

http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=575

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

יש לך מגבר/אתה מתכוון לקנות מגבר? כי הרמקולים האלה חזקים מדי למערכת בלי מגבר. אני אישית לא מכיר את החברה הזאת, מה התקציב שלך לקניית הרמקולים,אולי נוכל להציע לך עוד אופציות?

פורסם

400 שקל ... משהו כזה....

הם חזקים ואני יודע שאני לא אוכל להשתמש בכל העוצמה שלהם... השאלה היא האם היא איכותיים...

המגבר של הרדיו דיסק שלי מוציא 4*26 RMS

אם זה משנה.....

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

דבר ראשון שים לב שהרמקולים אובליים ולא עגולים, תבדוק שככה זה אצלך למרות שברוב המוחץ זה לא

דבר שני החברה לא מוכרת, לפחות לי, ואני בספק אם ההספק שלהם הוא גם 50 וואט רמס

בכל אופן, לגבי האיכות אני לא יודע והייתי מחפש אובליים אחרים אם זה באמת מה שאתה צריך או עגולים אחרים

פורסם
דבר ראשון שים לב שהרמקולים אובליים ולא עגולים, תבדוק שככה זה אצלך למרות שברוב המוחץ זה לא

דבר שני החברה לא מוכרת, לפחות לי, ואני בספק אם ההספק שלהם הוא גם 50 וואט רמס

אני נוטה להסכים פה עם הבחור.

החברה באמת לא מוכרת כל כך ומה שקורה בחברות כאלה שלפעמים הנתונים לא תואמים את המציאות...

לגבי הצורה של הרמקול.. אז בפוקוס הרמקול הוא 7*5 אני חושב שזה מתאים..

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

• תוכן חדש...