Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם הודעה ראשונה שלי כאן ואני אשמח להתייעץ אתכם

היה לי סוזוקי אלטו בשלוש שנים אחרונות ונהניתי מאוד מהאוטו בכל דבר

כרגע אני יש לי שתי אפשרויות או להתקדם לניסאן מיקרה ידני או סוזוקי סוויפט ידני (הפרש 20 אלף שקל)

רציתי לדעת האם מיקרה עולה על האלטו בהרבה? האם הוא בקטגוריה של הסוויפט?

באלטו היה די צפוף מאחורה גם במיקרה זה כך?

מה היתרונות של הסוויפט על המיקרה?

איזה רכב יותר קל למכור סוויפט ב65 אלף או מיקרה ב 45 אלף? אני חושב שנתיים שלוש קדימה..?

פורסם (נערך)

המיקרה יותר מרווחת מאחור אבל בעיקר תא מטען גדול יותר ומנוע חזק משמעותית מהאלטו,לכן היא בהחלט טובה יותר.

הסוויפט זריזה יותר ואם אני זוכר נכון מעט מרווחת יותר,כיסאות נוחים יותר,אבל לא שווים תוספת 20 אלף לעומת המיקרה במידה והניסן עולה 60, בכמה הציעו לך את הסוויפט?

לדעתי למיקרה יתרון בגלל מי שקונה סוויפט מגביל את עצמו בתא מטען קטן במידה ויש עגלת תינוק.

מה יותר קל למכור? קשה לומר.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
סהמיקרה יותר מרווחת מאחור אבל בעיקר תא מטען גדול יותר ומנוע חזק משמעותית,לכן היא בהחלט טובה יותר.

איך המנוע 1.2 של המיקרה שמספק 80 כ"ס יותר חזק ועוד משמעותית מה1.25 של הסוויפט עם 94 כ"ס?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

עשיתי עריכה והמשפט הזה נישאר,את יכולה לראות בפיסקה השניה רשמתי הסוויפט זריזה יותר.

תיקנתי את המשפט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עצה יותר פרקטית:

תרשום מה הדרישות שלך מהרכב במקום להנעל על שני דגמים, תרשום כמה ק"מ תעשה בשנה, מה אופי הנסיעות ומה חשוב לך שיהיה ברכב. אני מבין שעם גיר ידני אין בעיה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לפני שנתיים פלוס נזקקתי למכונית שניה, המיקרה נפסלה בשל צפיפות, הייתי קרוב לרכישת פיקנטו אבל בסופו של דבר האשה החליטה שלנסיעות בין עירוניות היא רוצה רכב יותר גדול, ומזה שנתיים אני נוהג בסויפט (כמובן שהאשה "אימצה" את המשפחתית שלי). העניין הוא שמבחינתי נושא תא המטען לא משמעותי כיון שמדובר ברכב שני במשפחה, תא הנטען של הסויפט אמנם קטן אבל בנוי נכון כך שהוא מכיל יפה את הקינה השבועית שלנו (לאשה קטנה ו-4 גברים רעבים), וכאשר צריך להוביל מזוודות עוברים למכונית האחרת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רציתי לדעת האם מיקרה עולה על האלטו בהרבה? האם הוא בקטגוריה של הסוויפט?

באלטו היה די צפוף מאחורה גם במיקרה זה כך?

מה היתרונות של הסוויפט על המיקרה?

איזה רכב יותר קל למכור סוויפט ב65 אלף או מיקרה ב 45 אלף? אני חושב שנתיים שלוש קדימה..?

המיקרה נמצאת חצי קטגוריה מעל לאלטו שלך והסוויפט נמצאת חצי קטגוריה מעל למיקרה. ככה שכן, המיקרה עולה על האלטו והסוויפט עולה על המיקרה. כן בהרבה, לא בהרבה, אני לא יודע למדוד את זה במספרים. המיקרה כן גדולה, מרווחת, בטיחותית, מאובזרת וזריזה מהאלטו שלך. זה הופך את זה להרבה או קצת?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פות"ש: קח לך איזה אחר הצהריים ועשה סיבוב בסוכנויות הרכב. בחן את הדגמים הרלוונטיים (לא רק מיקרה וסויפט, בארץ משווקים עשרות דגמי מיני וסופרמיני, אלה הקטגוריות שעליהן אתה מדבר, ואני מסיק שהן המתאימות לצרכיך.

לגבי מכירה בעוד 2-3 שנים - זה לא הפורום הנכון. נסה אצל

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...