Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

אני מחפש רכב אמין עם צריכת דלק טובה ככל שאפשר לנסיעות ארוכות.

רחובות - גליל תחתון, 145 ק"מ 3 פעמיים בשבוע בכבישים מהירים לפחות.

אשמח לשמוע מה הייתם ממליצים.

 

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

לא ציינת אם גיר רגיל או אטומטי. בכל מקרה, במחיר הזה, מציע לך לשקול מגאן 2009. מכונית נוחה, בטוחה וחסכונית מאוד. חפש אחת שמורה מאוד, שטופלה כל ימיה רק במוסכי רשת היבואן, שנראית טוב מאוד פנים וחוץ (עם העדפה לאחת EX, שלא מליסינג), ותיסע בנוחיות בצריכת דלק דומה להרבה מכוניות אוטומטיות קטנות.

 

בהצלחה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

לדעתי סופר מיני ידנית כמו 206 1.4 שנת 2007-2008 תעשה את העבודה בצורה מעולה. מחוץ לעיר ההבדל בינה לבין רכב דיזל לא יהיה גבוהה כ"כ ורכבי דיזל בתקציב הזה יהיו לרוב שחוטים (lesles צודק לגבי המגאן אבל לך תמצא אחת שמורה...).

×
×
  • תוכן חדש...