Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

פתאום כך ללא התראה מוקדמת או שינוי כלשהו במחשב ,אני לא מצליח לקרוא את תוכן ההודעות.

כשאני נכנס למכתב שנשלח ,התוכן ריק ואין פרטים לגבי השולח.

כמו כן ,גם התיקיות בדואר הינן ללא תוכן.

ניסיתי בשלושה דפדפני שונים (פיירפוקס,כרום ואקספלורר).

ביטלתי adb

עידכנתי פלאש ו...נאדה

מדובר ב-XP 32 BIT

נגמרו לי הרעיונות

אודה לעזרת חכמי הפורום.

עריכה :

הגדלתי היום את מהירות האינטרנט ,אם כי אין בינתיים השפעה (מודם ישן עם ראוטר של tplink)

בברכה

מוטי

פורסם

אני זוכר את הימים שהמייל בוואללה היה מרכז העניינים. :-)

הם נתנו נפח "גדול",לא זוכר בדיוק כמה, אולי 20 מגה בחינם וזה היה ממש אטרקטיבי.

איך שדברים השתנו מאז.

אתם זוכרים?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם (נערך)

בזמנו הם נתנו שירות אטרקטיבי - הציע נפח איחסון גדול יותר מספקית, עכשיו המייל שלהם מיושן, אין אנטי ספאם יעיל ומיילים הישנים שנשמרו לפני שנים רבות: נשארה רק הכותרת.

השירות המייל שלהם נמצא לפחות 10 שנים באיחור לאומת המתחרות. אבל עדיין זה מייל מעולה כדי להרשם לכל מיני אתרים - את המייל הזה מפוצצים לי בהודעות ספאם כל מיני אתרים, עדיף מאשר אם היו מנסים להפציץ את אחת משירותי המייל העיקריים.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...