Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שעות נחשבות יום עבודה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתעלק על השרשור - כמעט בטוח שמה שהמעסיק שלי עושה לא חוקי, אבל אני אשאל בכל זאת

יום עבודה שלי מורכב מ-9 שעות משמרת מינימום, היו ימים גם של 15 שעות.

עד השעה ה-9 אנחנו מקבלים 30 לשעה, החל מהשעה התשיעית הוא משלם לנו לפי שכר מינימום באבטחה (25.5) + 125%.

כלומר על השעה התשיעית מרוויחים בערך 31 שקל :shock:

כמו שאמרתי אני בטוח שזה לא חוקי, השאלה מה החוק אומר.

פורסם

אביגל, מה התעריף שעה שרשום בתלוש השכר בשורה של השעות הרגילות, ומה בתעריף של השעות הנוספות?

פורסם

היתרון? זאת משכורת גלובלית שלמה לכל דבר כולל כל התנאים יורדים מהשכר הכולל לא מהבסיס !

לא מדוייק. במקום העבודה האחרון שלי החוזה ציין משכורת גלובלית שבתוכה חלוקה לשכר בסיס ולשכר שעות נוספות, וההפרשות הן משכר הבסיס בלבד (שמהווה 80% מהמשכורת הגלובלית).

אם מישהו עכשיו יגיד שזה לא חוקי אני לא אתפלא. יש סיבה שאני כבר לא עובדת שם.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אם את לא עושה בפועל את השעות הנוספות ברוב המקרים הרי שזו חלוקה פיקטיבית וזה לא חוקי. אם כתוצאה מזה חסר הרבה כסף אולי שווה לך לבוא איתם בדין ודברים בנושא...

פורסם (נערך)

תודה על התשובה, למען האמת זה חלק מחוזה שהוצע לי ודחיתי. היו שם סעיפים שמגדירים את שעות העבודה, אבל מגדירים גם "הסכמה לעבוד מעבר לשעות המוגדרות ומעבר לימים המוגדרים ככל שיידרש" (החלק של ה"ימים" צרם לי במיוחד).

בעיקרון מדובר בחברה ובתפקיד שבסבירות גבוהה הייתי עובדת שם הרבה מעבר לשעות הנוספות שתוקצבו.

יותר הפריע לי שההפרשות הן לא על כל המשכורת. והיו עוד סעיפים קטנוניים ורעים בחוזה. בכל מקרה- לא חתמתי עליו. החוזה שאני חתומה עליו היום (בחברה אחרת) מגדיר רק שכר בסיס, שעות נוספות משולמות אם וכש-עושים אותן, וההפרשות הן על כל משכורת הבסיס (שכשלעצמה גבוהה יותר מהגלובלית שהוצעה שם).

עריכה אחרונה על ידי MiKa_P

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...