Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ידוע לי שלרכב הנ"ל יש מחלת גיר ומאז שקניתי אותו היו בעיטות בכניסה להילוך ראשון או יציאה ממנו והשהייה של הגיר בהעברה מניוטרל לאוטומט.

לאחרונה המנוע עבר טראומה כאשר צינור מים + משאבת מים התפוצצו וגרמו למנוע להתייבש לחלוטין מנוזל קירור וכתוצאה מכך כנראה גם לשמן להתאדות, להשרף או בקיצור להעלם לחלוטין מהמנוע, כי כאשר שמעתי את הצלצולים והטורים ירדו והמנוע התחמם זה כבר היה כשהכל היה יבש.

אז השמן חודש ומשאבת המים והצינור הוחלפו ומולא נוזל קירור חדש, והמנוע נשמע טוב ולהלן התופעות החדשות:

לפעמים בתחילת הנסיעה רעידות מועברות לגלגלים והאוטו מתקשה לסחוב, לרוב הוא מאיץ כרגיל לא מצליח לשייך לעליות או חום מנוע.

במהירויות גבוהות כאשר אני לוחץ חזק על הגז, הרכב מוריד הילוך, ושוכח להעלות אותו חזרה וכתוצאה מכך מגיע לסל'ד גבוה, מעל 5000, ללא שיפור גדול במהירות. רק כשאני מרפה מהגז הרכב מעלה שוב הילוך.

יש קול מוזר בסל"ד ממוצע ומעלה, לא צלצולים או חריקות, כאילו רעידות או אולי אפילו משהו שנשמע קצת כמו אגזוז עמום, קשה להסביר בדיוק.

למישהו יש כיוון?

פורסם

אני מניח שאצלך קיים קולר לשמן הגיר על מנת שטמפרטורת השמן בגיר לא תגיע גבוה מאוד דבר הגורם לבעיות בעבודה סדירה של הגיר. במיקרה שלך מכיוון שנוזל הקירור כולו נעלם וטמפרטורת השמן הגיעה מאוד גבוהה ללא צינון מצד הקולר ייתכן שניפגעה יעילותו ולכן הייתי מתחיל בהחלפתו. זאת כמובן לאחר שאתה בודק אם בכלל חא חסר לך שמן גיר.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...